Olemme huoltoyhtiö, joka tekee kaikkensa, jotta asiakkaiden liiketoiminta olisi mutkatonta ja elämä turvallista.
Kaikessa tekemisessämme on kyse asenteesta, joka kuuluu MV-Jäähdytyksen perusluonteeseen.
Mitä tahansa yhtiössämme tehdään – se tehdään hyvin.
Nina Sarmisto, MV45
Puolen vuoden pesti kestänyt pian 15 vuotta
Nina Sarmisto on nähnyt MV-Jäähdytyksen asiakaspalvelun monet vaiheet vuodesta 2010 lähtien. Työ on muuttunut käsin kirjaamisesta monen järjestelmän hallintaan. Lähes 15 vuoden aikana...
Suomen myymäläkaluste
Jatkuvasti muuttuvalla kylmäalalla tarvitaan innovatiivisuutta
Teemu Lahtinen luotsaa Suomen myymäläkalustetta inpiroivalla ottella...
Campusta
Palvelualttius: Ratkaiseva tekijä kilpaillulla kiinteistöhuoltoalalla
Ari Särkkä on kiinteistöpalveluiden rautainen ammattilainen. Palvelualttius: Ratkaiseva tekijä kilpaillulla kiinteistöhuoltoalalla Kiinteistönhuolto on toimiala, joka vaatii monipuolisuutta,...
Lassi Komulainen, MV262
Työmaan kantoapulaisesta projektipuolen tehtäviin
Maskussa asuva 30-vuotias Lassi Komulainen on päämäärätietoinen ja ahkera osaaja Varsinais-Suomesta. Hänen tarinansa kertoo sitoutumisesta, tavoitteiden saavuttamisesta ja menestyksekkäästä...
Meriaura
Joustavat huoltopalvelut ovat merenkulun kulmakivi
Lasse Smirnovin vastuulla on huolehtia muun muassa...
Ikaalinen Spa & Resort
Uusi elämysten keidas Ikaalisissa
Ikaalinen Spa & Resort on arvokas osa Ikaalisten vetovoimaa. ”Kun kuulin uusien yrittäjien uudistamishankkeesta, en malttanut jättää tätä projektia väliin”, Petri Koivisto kertoo...
SAIVO KITCHEN & BAR OF MOMENTS
Mikko Kautto valmistaa ruokaa Suomen presidenteille ja Leijonafaneille
Keittiöpäällikkö Mikko Kauton työhistoriasta löytyvät kaikki Tampereen merkittävimmät hotellit ja niiden ravintolat. On Kautto kokannut myös yhdelle entisitä presidenteistämmekin....
Juha Lehtinen, MV404
Helmilämmön sykähdyttävä synnyintarina
Vuonna 2017 kaikki muuttui hetkessä. Juha Lehtisen vanha työnantaja ajautui konkurssiin ja samalla meni hänen poikansa, Joonaksen, työpaikka alta. Ei auttanut jäädä myrskyn silmään...
Siipiweikot
Siipiä kohta jo 30 vuotta
Oletko koskaan tilannut kanansiipiä ravintolassa? Välttämättä et, mutta olet varmaankin kuullut niistä! Toisin oli vielä vuosituhannen vaihteessa, vaikka siipiä tarjoileva ravintola oli...
Parkinmäen palvelutalo
Arjesta juhlaan
Palvelukotiajatus on Turusta lähtöisin Parkinmäen palvelutalon päärakennus on entinen Turun Ukkokoti. Kodikas Ukkokoti rakennettiin säätyläismiehiä varten ja se aloitti toimintansa vuonna...
Ramirent
Torninostureilla tehdään Suomen näyttävimmät maamerkit
Palveluvalikoimassa kaikki, mitä työmaalla tai telakalla tarvitaan Ramirent Finland Oy on Suomen suurin ja kattavin konevuokraamo. Ramirentin valikoimassa on jo nyt yli 25 000 erilaista konetta ja...
Gradia
Ruokapalvelujen tukiranka
Gradian tuotantokeittiössä käy valtava kuhina, kun noin 30 työtekijää häärii patojen ympärillä. Ruokaa valmistetaan tuhansia annoksia koululaisille, myymälään ja jaettavaksi useaan eri...
Kotipizza
Maailman parasta pizzaa
Vaajakosken vastaremontoidussa Kotipizzassa on tilava tunnelma ja viihtyisä sisustus. ”Nyt on laitettu viimeisen päälle kaikki kuntoon”, toteaa ravintolan omistaja Jarmo Valtari. Aivan...
Jyväskylän ammattikorkeakoulu
Tilatoiveiden toteuttaja
Jyväskylän ammattikorkeakoulu eli Jamk on kansainvälisesti tunnustettu oppimisen uudistaja ja kilpailukyvyn kehittäjä. Uuden oppiminen ja kehittäminen edellyttää toimivia tilaratkaisuja....
Hotelli U14
Asiantuntevaa kylmä- ja pakastehuoneasennusta
Esplanadin kupeessa sijaitsevan Hotelli U14 sisältä löytyy yksi Helsingin ravintolamaailman helmistä! Kalifornialainen keittiö toimii eri kulttuurien sulatusuunina, kertoo Version Eatery &...