Pesulakoneet – Suomen suurin huoltoyhtiö
Sininen viiva Sininen viiva

Pesulakoneet

Pesulakoneet on hyvä huoltaa säännöllisesti pidemmän käyttöiän ja energiatehokkaamman toiminnan varmistamiseksi. Säännöllinen huolto auttaa usein myös ennaltaehkäisemään yllättäviä korjauskustannuksia.


Pidempi käyttöikä ja energiatehokkaammat pesulalaitteet

Ennaltaehkäise vikakorjaukset huollon avulla

Huollamme pesulakoneet ammattitaidolla noudattaen valmistajien suosituksia ja käyttäen aina laadukkaita varaosia. Huollamme ammattitason pesukoneet, kuivaurummut, kuivauskaapit, mankelit, lingot ja kondenssikuivaimet.

Ammattitason pyykinpesukoneen huolto

Meiltä saat kokonaispalvelun pesulakoneisiin:

 • ratkaisut pesulalaitteisiin
 • vuosihuollot
 • vikakorjaukset
 • varaosatoimitukset
 • laadukkaimmat laitteet
 • projekti- ja asiantuntijapalvelut

Huollamme ja asennamme kaikki laitteet ja merkit:

 • pesukoneet
 • kuivausrummut
 • kuivauskaapit
 • mankelit
 • lingot
 • kondenssikuivaimet

Pesukone

Ammattipesukoneet – myös niin kutsutut moppikoneet – ovat suuritehoisia pesukoneita, jotka on suunniteltu kestämään suuria kuormia ja jatkuvaa käyttöä. Niitä on muun muassa hotelleissa, ravintoloissa, pesuloissa ja taloyhtiöissä. Kotikotikoneisiin verrattuna, ammattipesukoneissa on usein suurempi kapasiteetti, parempi kestävyys, tehokkuus ja suorituskyky sekä usein myös enemmän  erikoisohjelmia. 

Näiden koneiden säännöllinen huolto ja kunnossapito ovat avainasemassa pidemmän käyttöiän, suorituskyvyn ylläpitämisen ja energiatehokkuuden varmistamiseksi

Kuivausrumpu

Ammattimaiset kuivausrummut ovat suurikapasiteettisia ja teolliseen tai kaupalliseen käyttöön suunniteltuja kuivauslaitteita, jotka on tarkoitettu kestämään jatkuvaa käyttöä ja suuria pyykkimääriä. Ne ovat välttämättömiä erityisesti paikoissa, joissa tarvitaan nopeaa ja tehokasta kuivausta, kuten hotelleissa, pesuloissa, uimahalleissa, kuntokeskuksissa ja muissa vastaavissa tiloissa. 

Ammattimaiset kuivausrummut eroavat kotitalouskäyttöön tarkoitetuista kuivausrummuista muun muassa kapasiteetiltaan, kestävyydeltään ja tehokkuudeeltaan.

Kuivauskaappi

Ammattimaiset kuivauskaapit tarjoavat tehokkaan ja hellävaraisen kuivauksen erityisesti sellaisille tekstiileille, joita ei voida kuivata perinteisissä kuivausrummuissa ilman vahingoittumisen riskiä. Kuivauskaapit ovat yleisiä muun muassa taloyhtiöissä, pesuloissa, päiväkodeissa ja hotelleissa. 

Mankeli

Ammattikäyttöön suunniteltuja mankeleita on monen kokoisia – alle metristä jopa kahden metrin levyisiin. Näitä mankeleita käytetään usein mm. pesuloissa, hotelleissa, ravintoloissa ja taloyhtiöissä. Ammattikäyttöön tarkoitettu mankeli silittää tekstiilejä kotikäyttöisiä koneita suuremmalla nopeudella ja tehokkuudella. Lisäksi ammattimaiset mankelit on suunniteltu kestämään jatkuvaa käyttöä ja suuria tekstiilimääriä, tarjoten samalla viimeistellyn, tasalaatuisen tuloksen.

Linko

Joissain pesuloissa ja taloyhtiöissä on yhä käytössä erillinen, suuremman kapasiteetin linko, joka on suunniteltu erityisesti suurten pyykkimäärien nopeaan kuivaamiseen. Nämä ovat tehokkaita ja voivat poistaa vettä enemmän kuin kotikäyttöisten pesukoneiden lingot, mikä tekee niistä erittäin hyödyllisiä paikoissa, joissa pyykkiä kertyy paljon.

Kondenssikuivain

Kuivaushuoneessa oleva kondenssikuivain kuivaa vaatteet kondensoimalla kostean ilman vedeksi. Kondenssikuivaimet ovat energiatehokkaita ja käytännöllisiä, koska ne vähentävät tarvetta huoneilman kosteuden hallintaan ja mahdollistavat kuivausrummun sijoittamisen ilman huolta ilmanvaihtovaatimuksista. Niiden vesisäiliöt tulee tyhjentää säännöllisesti, ellei laitteeseen ole asennettu suoraa viemäriliitäntää. Lisäksi niiden suodattimet vaativat säännöllistä puhdistusta, jotta laite toimii tehokkaasti ja turvallisesti.

Suomen suurin huoltoyhtiö

Ota yhteyttä!

Haluatko avointa tiedonkulkua ja luotettava palvelua?
Täytä lomake ja olemme sinuun pian yhteydessä.