Huoltosopimukset – MV-Jäähdytys

Huoltosopimukset

Solmimalla huoltosopimuksen varmistat hankkivasi markkinoiden nopeimman
ja luotettavimman huoltoliikkeen jäähdytys-, lämmitys- ja ammattikeittiölaitteistoillesi.

Henkilöstöresurssimme takaavat huoltojen saatavuuden ympäri Suomea

Vuosihuoltosopimus tuo mielenrauhaa – se takaa laitteiden toimintavarmuuden ja nopeat huollot. MV-Jäähdytys palvelee valtakunnallisesti yli 300 hartiaisen henkilöstönsä sekä kumppaniverkostonsa voimin. Olemme Suomen ainoita toimijoita, joille voi keskittää kaikkien ammattikeittiölaitteiden, kylmä- ja pakkastilojen, lämpöpumppujen sekä jäähdytyslaitteistojen vuosihuollot ja vikakorjaukset.

Säännöllinen huolto takaa toimintavarmuuden

Huoltosopimusasiakkaamme ympäri Suomea toteavat yhteen ääneen, että huoltosopimuksen aikana päivystysluontoiset vikakorjaukset ovat vähentyneet merkittävästi. Säännöllisesti huollettujen laitteiden käyttöikä pitenee, niiden energiatehokkuus paranee ja kylmälaitteen omistajan lakisääteiset velvoitteet tulevat varmuudella hoidetuksi, sillä MV-Jäähdytys pitää siitä huolen. Muistutamme asiakkaitamme lähestyvistä vuosihuolloista ja teemme ne asiakkaidemme aikataulutoiveiden mukaan.

Huoltosopimusasiakkaamme arvostavat huoltojemme nopeutta ja palvelumme luotettavuutta

MV-Jäähdytykselle soittaessaan voi yliviivata yhden huolenaiheen omalta listaltaan. MV-Jäähdytys  saa asiakkailtaan kiitosta erityisesti tilattujen huoltojen nopeudesta sekä palvelun luotettavuudesta. Laitteet tulevat ripeästi kuntoon ja ne huolletaan sellaisella perehtyneisyydellä ja pieteetillä, että ne myös pysyvät kunnossa. MV-Jäähdytykselle on ensiarvoisen tärkeää turvata asiakkaidensa liiketoiminta ja kriittisten laitteiden toimintavarmuus sekä turvallisuus. Anna huoltosopimusasiakkaamme kertoa – katso tästä video!

24/7 huoltopäivystys

Palvelemme kellon ja vuoden ympäri. Saat ammattilaisen paikalle numerosta 020 786 1900 – vaikka keskellä yötä. Meillä on suuria logistiikkakeskuksia sijoitettuna ympäri Suomea. Näin olemme varmistaneet sen, että erikoisemmatkin varaosat tai korvauslaitteet saadaan asiakkaillemme mahdollisimman nopeasti. Tähän astisen historiamme aikana yksikään laite ei ole jäänyt korjaamatta – se on meille kunnia-asia.

Merkkiriippumaton huoltoyhtiö jo 50 vuotta

Huollamme, asennamme ja korjaamme kaikki tuotemerkit valmistajaan katsomatta. Huollamme kaikki laitteet Electroluxista, Dietaan, Metokseen, Viessmanniin, Hermeteliin, Porkkaan, Mieleen, Dekoon ja Oiloniin saakka. Käytämme huoltotöissämme laitevalmistajien suosituksia sekä vuosien saatossa kerryttämäämme ammattiosaamista.

Suomen suurin huoltoyhtiö

Ota yhteyttä!

Haluatko avointa tiedonkulkua ja luotettava palvelua?
Täytä lomake ja olemme sinuun pian yhteydessä.