MV tänään – MV-Jäähdytys

MV tänään

MV-Jäähdytys on tänään alansa paras huoltoyhtiö, joka palvelee 300 hartiaisen
henkilöstönsä voimin koko Suomen laajuudella.

Arvomme

Näkemyksellisyys ja rohkeus

Olemme ylpeitä työstämme ja vaadimme myös itseltämme paljon. Historiamme aikana yksikään laite ei ole jäänyt korjaamatta, sitä ei MV-henki salli. Viimeisimpinä alakohtaisina harppauksinaan MV-Jäähdytys on lunastanut asemansa ammattikeittiöissä ainoana toimijana, joka palvelee ammattikeittiön kaikissa laitetarpeissa.

Vuonna 2020 MV-Jäähdytys otti lisäksi käyttöönsä uraauurtavan, laitekohtaista dataa hyödyntävän, älykkään toiminnanohjausjärjestelmänsä. MV rohkaisee myös työntekijöitään kehittämään ja kyseenalaistamaan. Leijonansieluista MV-Jäähdytystä on aina rakennettu työntekijöiden ja asiakkaiden kanssa yhdessä.

Vastuullisuus

Oikeaa yhdenvertaisuutta ei ole olemassa ilman henkilöstön ja asiakkaiden arvostamista, avoimuutta ja rehellisyyttä. Olemme sitoutuneet pitämään hyvää huolta työntekijöistämme, asiakkaidemme laitteiden energiatehokkuudesta sekä laitekannan pitkästä käyttöiästä. Kerromme vastuullisista valinnoistamme lisää täällä.

Joukkuehenki

Meistä kuka tahansa voi kertoa, että MV:llä saa aina apua, kun pyytää – ja pyytämättäkin! Auttamisen halu, jaettu huumori ja tasavertaisuus yhdistävät meitä.

Me tiedämme myös sen, että kukaan ei ole täydellinen, vain asenteella on merkitystä. Jokainen mestari on vanha kisälli. Parhaisiin käytäntöihin ja aitoon asiantuntijuuteen päästään vain vaihtoehtoja tutkimalla.

Strategiamme

Suomen paras huoltoyhtiö

Uskomme vahvasti siihen, että tarjoamalla jatkossakin Suomen parasta palvelua ja pysymällä Suomen parhaana työnantajana, olemme väistämättä Suomen vahvin ja paras huoltoyhtiö.

Kiihkeä kehityksen jano

Pidämme kiinni perheyhtiötaustaisesta arvopohjastamme. Toimimme kaikissa päätöksissämme asiakkaidemme, henkilöstömme ja ympäristömme etua ajatellen.

Palvelemme myös koko Suomen laajuudella. Toimintamme kantavina ajatuksina säilytetään laite- ja merkkiriippumattomuus sekä 24/7 tavoitettavuus.

Jatkamme henkilöstömme koulutusprosessien ja uraauurtavan rajapintateknologiamme kehittämistä systemaattisesti. 

Henkilöstömme

Kunnianhimoinen

Olemme ylpeitä kättemme jäljestä ja siksi samalla kaikkein vaativimpia itseämme kohtaan. Sisumme ei hyväksy tappiota, eikä siksi yksikään laite ole 50-vuotisen historiamme aikana jäänyt korjaamatta. Annamme itsestämme kaiken, jotta asiakkaamme ja työkaverimme menestyisivät omissa tavoitteissaan. MV-numeroilla lasketaan sankareita.

Kilpailuhenkinen

Kuka kannattaa TPS:ää ja kuka Tapparaa, sillä ei ole merkitystä. Vain voitto ratkaisee!
Riveissämme seisoo ainoastaan periksiantamattomia miehiä ja naisia. Tämän luonteenpiirteen kanssa käsikkäin kulkee väistämättä myös meitä yhdistävä kilpailuhenkisyys. Siksi sulkapalloon, jääkiekkoon tai esimerkiksi frisbeegolfiin saa helposti joukkueet koottua. Pahin vastustajamme on samalla arvostetuin kirittäjämme. Huonommille emme suostu häviämään.

Huumorilla höystetty

Ellei työnjohtajan työpistettä ole lomalta palatessa vuorattu inhokkijoukkueen logolla tai kirjavilla post-iteillä, voiko sitä edes työkaverista välittämiseksi kutsua? Meidän huumorintajumme on sekoitus suunnatonta arvostusta toistemme työpanosta kohtaan sekä pilke silmäkulmassa letkautettua huulenheittoa.

Suomen suurin huoltoyhtiö

Ota yhteyttä!

Haluatko avointa tiedonkulkua ja luotettava palvelua?
Täytä lomake ja olemme sinuun pian yhteydessä.