Lämmitys – Yrityksille ja yksityisille – MV-Jäähdytys

Lämmitys

Tarjoamme lämmitys- ja lämmöntalteenottoratkaisuja kaikkiin kiinteistöihin.
Lisäksi huollamme ja korjaamme lämpöpumput laitemerkkiin ja valmistajaan katsomatta.


Lämmityksen erikoisosaaja

Suunnittelusta toteutukseen

Lämmitämme asuinkiinteistöjä, liiketiloja, ostoskeskuksia, hotelleja, teollisuuskiinteistöjä, toimistorakennuksia sekä julkisia tiloja kuten kouluja, sairaaloita, uimahalleja, päiväkoteja, palvelutaloja ja klinikoita.

Palvelemme lämmityslaitteiston elinkaaren kaikissa vaiheissa. Teemme laitteiston asennuksia ja uudistamisia, vuosihuoltoja sekä vikakorjauksia ja vuototarkastuksia 24/7. Keskustelemme mielellämme asiakkaamme toiveista ja tulevaisuuden tavoitteista. Esimerkiksi tulevat laajennusprojektit vaikuttavat laitteisto- ja kylmäainevalintaan.

Meiltä saat kokonaispalvelun lämmitykseen:

 • lämmitysratkaisut
 • vuosihuollot
 • vikakorjaukset
 • laadukkaimmat laitteet skandinaavisiin olosuhteisiin
 • projekti- ja asiantuntijapalvelut
 • varaosatoimitukset

Huollamme ja asennamme kaikki
laitteet ja merkit mm:

 • maalämpöpumput
 • poistoilmalämpöpumput ja muut
  lämmöntalteenottoratkaisut
 • ilmalämpöpumput
 • ilma-vesilämpöpumput
 • monikäyttölämpöpumput

Ota yhteyttä – Suunnitellaan lämmitys tarpeisiisi

Meiltä saat aina parhaimman ratkaisun lämmitystarpeisiin. Suunnittelemme ja toteutamme myös kaikkein monimutkaisimmat, jäähdytystä ja lämmitystä integroivat, modernit järjestelmät.

Lämmitysratkaisut ja lämpöpumppujen huollot

Lämmitys taloyhtiössä

Tarvitsette sitten lämmitystä tai jäähdytystä, meiltä löydät aina laadukkaimmat laitteet skandinaavisiin olosuhteisiin. Monimerkkiedustajana meiltä saat muun muassa ilmalämpöpumput, ilma-vesilämpöpumput, maalämpöpumput, poistoilmalämpöpumput ja muut lämmöntalteenottoratkaisut  (LTO).

Asiantuntevat ammattilaisemme pystyvät lisäksi katsomaan puolueettomasti mahdollisen vanhan lämpöpumppunne huoltotarpeet.

Lue lisää: ilmalämpöpumputilma-vesilämpöpumputmaalämpöpumpu, lämmön talteenotto

maalämpö taloyhtiöön, rivitalo
huolto

Vuosihuollot

Ennakointi on kaiken keskiössä, kun laitteiden toimintavarmuus, turvallisuus ja taloudellisuus halutaan taata. Vuosihuoltosopimuksella MV-Jäähdytys sitoutuu pitämään asiakkaan laitteista huolta. Huolehdimme asiakkaan lakisääteisistä velvoitteista, laitteiden toimivuudesta, energiatehokkuudesta ja pitkästä elinkaaresta. Vastaamme myös asianmukaisesta dokumentoinnista ja sen säilyttämisestä. Jokainen sopimusasiakas saa oman työnjohtajan, jonka kanssa vuosihuollot sovitaan asiakkaalle parhaiten sopivaan ajankohtaan.

Tutustu vuosihuoltosopimukseen!

jäähdytyksen ja lämmityksen vikakorjaus

Vikakorjaukset

Huoltopäivystysnumeromme palvelee vuorokauden ympäri – koko Suomen laajuudella. Huoltoasentajamme sopii asiakkaan kanssa toivotun korjausajankohdan, varmistaa jo etukäteen laitteessa käytetyn kylmäaineen, tarvittavat varaosat ja työkalut sekä muut tarpeelliset pohjatiedot, jotta vikaa päästään korjaamaan jo heti saavuttaessa.

Huoltopäivystys 24/7 | 020 786 1900

Projekti- ja asiantuntijapalvelut

Osaamista, johon voit luottaa

Suunnittelemme ja toteutamme lämmitys- ja lämmöntalteenottoratkaisuja useille eri aloille ja tarpeisiin. Projektipäällikkömme ovat alansa asiantuntijoita, jotka tekevät lämmitysjärjestelmäsuunnitelmat ja toteuttavat projektin alusta loppuun.

Asiantuntijamme tarjoavat myös konsultointiapua esimerkiksi kylmäaine- ja laitteistovalintojen suhteen, tekevät liuospiiri- ja kylmäaineanalyysejä, neuvovat haastavissa käyttötilanteissa ja antavat käyttöopastuksia asentamiinsa ja huoltamiinsa laitteisiin. Jokaisella projekti- ja huoltosopimusasiakkaallamme on oma asiantuntija käytössään.

Kysy lisää projektipäälliköiltämme!

Lämmitys kaikkiin kiinteistöihin
Laite- ja varaosatoimitukset

Toimitusnopeuden edelläkävijä

Ylläpidämme ja optimoimme eri puolille Suomea sijaitsevia logistiikkakeskuksia, jotka ovat täynnä työmaan raaka-aineita, kylmäaineita sekä tuhansien laitevalmistajien varaosia, komponentteja ja kompressoreita. Kattavat logistiikkakeskuksemme palvelevat projektipäälliköidemme työmaatyöskentelyä sekä huoltoasentajiemme vuosihuoltotyöskentelyä ja äkillisiä vikakorjaustilauksia.

Olemme seuranneet teknologian ja asiakastarpeiden kehitystä viimeisen 50 vuoden ajan. Logistiikkakeskustemme sisällöt on optimoitu asiakastarpeiden ja sesonkikohtaisen kysynnän mukaan. Varastomme ja verkostoituneet logistiikka-ammattilaisemme ovatkin yksi suurimmista vahvuuksistamme, sillä varaosien toimitusnopeus on yksi tärkeistä nopeuttamme selittävistä tekijöistä. 

Lämmitys tai jäähdytys, logistiikkakeskuksemme mahdollistavat nopean toiminnan

Usein kysyttyä

Kyllä. Teemme maalämpölaitteiden ja muiden lämpöjärjestelmien huoltoja ja vuototarkastuksia.

Kyllä. Projektipäällikkömme toteuttavat minkä tahansa asiakastoiveen vankalla ammattitaidoilla prosessinjäähdytyksestä lämmöntalteenottoon ja maalämpölaitteistoihin

Järjestelmän kannattavuus arvioidaan aina tapauskohtaisesti. Usein lämmöntalteenotto on kannattava sijoitus, sillä se säästää luontoa ja lompakkoa, kun prosessi on kokonaisuutena mahdollisimman energiatehokas ja taloudellinen.

Suomen suurin huoltoyhtiö

Ota yhteyttä!

Haluatko avointa tiedonkulkua ja luotettava palvelua?
Täytä lomake ja olemme sinuun pian yhteydessä.