Lämmitys – MV-Jäähdytys

Lämmitys

Tarjoamme lämmitys- ja lämmöntalteenottoratkaisuja kaikkiin kiinteistöihin.
Huollamme ja korjaamme lämpöpumput laitemerkkiin ja valmistajaan katsomatta.

Meiltä saat kokonaispalvelun lämmitykseen:
 • Ratkaisut
 • Vuosihuollot
 • Vikakorjaukset
 • Projektit ja asiantuntijapalvelut
 • Laite- ja varaosatoimitukset
Huollamme ja asennamme kaikki laitteet ja merkit mm:
 • maalämpöpumput
 • poistoilmalämpöpumput ja muut
  lämmöntalteenottoratkaisut
 • ilmalämpöpumput
 • ilma-vesilämpöpumput
 • monikäyttölämpöpumput

Ratkaisut

Lämmitämme asuinkiinteistöjä, liiketiloja, ostoskeskuksia, hotelleja, teollisuuskiinteistöjä, toimistorakennuksia sekä julkisia tiloja kuten kouluja, sairaaloita, uimahalleja, päiväkoteja, palvelutaloja ja klinikoita.

Palvelemme lämmityslaitteiston elinkaaren kaikissa vaiheissa. Teemme laitteiston asennuksia ja uudistamisia, vuosihuoltoja sekä vikakorjauksia ja vuototarkastuksia 24/7. Keskustelemme mielellämme asiakkaamme toiveista ja tulevaisuuden tavoitteista. Esimerkiksi tulevat laajennusprojektit vaikuttavat laitteisto- ja kylmäainevalintaan.

Suunnittelemme ja toteutamme myös kaikkein monimutkaisimmat, jäähdytystä ja lämmitystä integroivat, modernit järjestelmät. Poistuvasta ilmasta voidaan ottaa energia talteen ja toimittaa se esimerkiksi käyttöveden lämmittämiseen mm. VRF-laitteilla tai poistoilmalämpöpumpuilla. Poistoilmasta talteenotettua energiaa voidaan käyttää myös tuloilman lämmittämiseen. Lämmöntalteenottojärjestelmillä voidaan siis usein säästää luontoa ja pienentää sähkönkulutusta, kun hukkalämpöä kierrätetään energiatehokkaassa järjestelmässä.

Vuosihuollot

Ennakointi on kaiken keskiössä, kun laitteiden toimintavarmuus, turvallisuus ja taloudellisuus halutaan taata. Vuosihuoltosopimuksella MV-Jäähdytys sitoutuu pitämään asiakkaan lämmityslaitteista huolta. Huolehdimme asiakkaan lakisääteisistä velvoitteista, laitteiden toimivuudesta, energiatehokkuudesta ja pitkästä elinkaaresta. Vastaamme myös asianmukaisesta dokumentoinnista ja sen säilyttämisestä. Jokainen huoltosopimusasiakkaamme saa oman työnjohtajan, jonka kanssa vuosihuollot sovitaan asiakkaalle parhaiten sopivaan ajankohtaan.

Vuosihuoltosopimusta suunniteltaessa on mahdollista tehdä ennakoiva laitekartoitus. Tehdyn kartoituksen perusteella muodostamme tarjouksen, jossa on laitteenomistajan lakisääteisten velvoitteiden, kuten vuototarkastusten lisäksi myös suositellut toimenpiteet sekä laitekohtaiset huoltovälit. MV-Jäähdytyksen kokemukseen ja suosituksiin perustuva tarjous keskustellaan asiakkaan kanssa läpi ja räätälöidään tarvittaessa toiveiden mukaan.

Tutustu vuosihuoltosopimuksiimme!

Vikakorjaukset

MV-Jäähdytys palvelee myös hädän hetkellä. Asiakaspalvelijamme vastaavat puhelimeen viikon jokaisen päivänä, kaikkina kellonaikoina. Huoltopäivystysnumeromme 020 786 1900 palvelee 24/7 koko Suomen laajuudella.

Yleisimpiä korjausta vaativia syitä ovat kylmäainevuoto, sähköisten komponenttien, väärät säädöt, rikkoutuminen sekä epäpuhtauksista johtuvat viat. Huoltoasentajamme sopii asiakkaan kanssa toivotun korjausajankohdan, varmistaa jo etukäteen laitteessa käytetyn kylmäaineen, oikeat työkalut ja varaosat sekä muut tarpeelliset pohjatiedot, jotta vikaa päästään korjaamaan jo heti saavuttaessa.

Projektit ja asiantuntijapalvelut

Suunnittelemme ja toteutamme lämmitys- ja lämmöntalteenottoratkaisuja useille eri aloille ja tarpeisiin. Projektipäällikkömme ovat alansa asiantuntijoita, jotka tekevät lämmitysjärjestelmäsuunnitelmat ja toteuttavat projektin alusta loppuun.

Kohteeseen tutustumisen jälkeen luodaan yhteisen etenemissuunnitelman mukainen tarjous, solmitaan urakkasopimus, johdetaan työmaan toimintaa ja luovutetaan lopuksi valmis laitos. Projektin päättyessä tilaajamme saa kattavan raportin. Yhteistyötä voidaan jatkaa projektin jälkeen huoltosopimuksen merkeissä. Kysy lisää projektipäälliköiltämme!

Asiantuntijamme tarjoavat myös konsultointiapua esimerkiksi kylmäaine- ja laitteistovalintojen suhteen, tekevät liuospiiri- ja kylmäaineanalyysejä, neuvovat haastavissa käyttötilanteissa ja antavat käyttöopastuksia asentamiinsa ja huoltamiinsa laitteisiin. Jokaisella projekti- ja huoltosopimusasiakkaallamme on oma asiantuntija käytössään.

Laite- ja varaosatoimitukset

Ylläpidämme ja optimoimme eri puolille Suomea sijaitsevia logistiikkakeskuksia, jotka ovat täynnä työmaan raaka-aineita, kylmäaineita sekä tuhansien laitevalmistajien varaosia, komponentteja ja kompressoreita. Kattavat logistiikkakeskuksemme palvelevat projektipäälliköidemme työmaatyöskentelyä sekä huoltoasentajiemme vuosihuoltotyöskentelyä ja äkillisiä vikakorjaustilauksia.

Olemme seuranneet teknologian ja asiakastarpeiden kehitystä viimeisen 50 vuoden ajan. Logistiikkakeskustemme sisällöt on optimoitu asiakastarpeiden ja sesonkikohtaisen kysynnän mukaan. Varastomme ja verkostoituneet logistiikka-ammattilaisemme ovatkin yksi suurimmista vahvuuksistamme, sillä varaosien toimitusnopeus on yksi tärkeistä nopeuttamme selittävistä tekijöistä. 

OTA YHTEYTTÄ

On aika menestyä!

Haluatko avointa tiedonkulkua ja luotettava palvelua?
Täytä lomake ja olemme sinuun pian yhteydessä.