fbpx

Rakennusala

Tarjoamme vahvaa ammattitaitoa, projektijohtotaitoja sekä periksiantamattomia miehiä työtavoitteiden saavuttamiseen.

Mitä me teemme

Jäähdytys

Asennamme tilojen, tuotteiden ja prosessien jäähdytyksessä tarvittavat laitteistot. Asennamme myös kylmä- ja pakkastilat esimerkiksi ammattikeittiöissä ja terveydenhoitoalalla. Teemme myös tilauksesta asiakkaalle räätälöityjä olosuhdehallintaratkaisuja

Lämmitys

Tarjoamme lämmitysratkaisuja maalämpö-, ilmalämpö-, ilmavesilämpö- sekä monikäyttölämpöpumpuilla. Energiatehokkaisiin palveluihimme kuuluu olennaisesti myös lämmöntalteenottokoneet, joilla otetaan poistoilmasta lämpö talteen ja hyötykäytetään se myöhemmin kiinteistön lämmityksessä.

Ammattikeittiöt

Asennamme kaikki ammattikeittiöiden laitteet aina uuneista ja tunnelitiskikoneista kylmä- ja pakkastiloihin saakka. MV-Jäähdytys on luotettava ja pitkäaikainen kumppani, joka kykenee tarjoamaan loppuasiakkaalle myös huoltoyhtiöpalvelut projektityömaan luovutuksen jälkeen.

 

Mitä me tarjoamme

 

 

Asiakkaitamme ovat rakennusliikkeet, putkiliikkeet, asunto-osakeyhtiöt, julkiset toimijat, kiinteistöhuoltoyhtiöt, LVI-sektorin yritykset, laitevalmistajat sekä teollisuuden toimijat.

 

  • Asennamme ulko- ja sisäasenteiset vedenjäähdytysjärjestelmät
  • Teemme jäähdytyslaitteistoasennuksia sekä pakasteratkaisuja tiloihin: asuinkiinteistöt, toimistotilat, liiketilat, julkisen sektorin kiinteistöt ja liiketilat, ammattikeittiöt, teollisuuden prosessit, serveritilat, kylmätilat ja -varastot
  • Jäähdytämme tuotteita: lääkejääkaapit, syväpakkaset, elintarvikekylmiöt ja pakastimet sekä olosuhdekaapit
  • Teemme liuos- ja kylmäpiirien asennuksia
  • Tuotamme tuloilman lämmitysratkaisuja lämpöpumpuilla
  • Tarjoamme ja toteutamme jäähdytykseen kytkeytyviä lämmöntalteenottoratkaisuja
  • Toteutamme maalämpöprojekteja uudiskohteisiin, toimistotiloihin sekä tuotantotiloihin asiakastarpeen mukaisesti valituilla lämpöpumppuratkaisuilla
  • Tuotamme olosuhdehallintaratkaisuja laboratorioihin ja instrumenttien säilytystiloihin
  • Tarjoamme projektiasiakkaillemme myös takuuajan jälkeisen kunnossapidon huoltosopimusten muodossa, jolloin laitteiden toimivuus ja energiatehokkuus on taattu myös jatkossa

Tarjoamme teräksistä ammattitaitoa 50 vuoden kokemuksella. Pidämme asetettujen aikataulujen ja tavoitteiden saavuttamisia joukkueemme kunnia-asioina.

Kykenemme tekemään kaikkiin toimitettaviin laite- ja järjestelmäkokonaisuuksiin kylmä- ja sähkösuunnittelut. Teemme pyydettäessä myös pelkää suunnittelua, kun asiakas haluaa kilpailuttaa toimittajia keskenään. Talossamme on useita osaavia ja kouluttautuneita kylmämestareita.

Asiantuntemuksemme, vakaa taloutemme ja henkilöstöresurssimme riittävät käytännössä mihin suunnitteilla olevaan projektiin tahansa. Toteutamme projekteja koko Suomen laajuudella.

Emme toistaiseksi tee kaupan kaupan keskuskylmäratkaisuja. Päivittäistavarakauppojen tila- ja huoneratkaisuja sekä omakoneellisten kalusteiden asennuksia, huoltoja ja korjauksia teemme tälläkin hetkellä.

Järjestelmän kannattavuus arvioidaan aina tapauskohtaisesti. Usein talteenotto on kannattava sijoitus, sillä se säästää luontoa ja lompakkoa, kun prosessi on kokonaisuutena mahdollisimman energiatehokas ja taloudellinen.

Toimitamme laaja-alaisesti laitteita mm. konvektorit, kylmä- ja pakkastilat, ammattikeittiön kuumat laitteet sekä vedenjäähdyttimet.

Sankaritarinat

Soita huoltopäivystysnumeroomme, avoinna 24/7

020 786 1900

Tilaa huolto, vastaamme arkisin 7-16

Huoltotilaus
X

Tarjouspyyntö

  • Max. tiedoston koko: 128 MB.