Toimialat

MV-Jäähdytys on luottokumppani kaikilla toimialoilla. Seisomme asiakkaidemme takana
ja taistelemme eturintamassa ongelmatilanteita vastaan.

Hotelli- ja ravintola-ala

Jäähdytämme HoReCa asiakkaidemme tiloja, lämmitämme kiinteistöjä sekä huollamme ja asennamme keittiötilojen kuumat laitteet sekä kylmä- ja pakkastilat.

Terveydenhuolto

Jäähdytämme ja lämmitämme tilojen ilmastointia, huollamme ja asennamme suurkeittiöiden ja laboratorioiden kuumat ja kylmät laitteet sekä pidämme huolta terveydenhoitotilojen pesu-, desinfiointi- ja huuhtelukoneista. Tuotamme myös olosuhdehallintaratkaisuja.

Teollisuus

Jäähdytämme teollisuusasiakkaiden kiinteistöjä, olosuhdetilojatiloja, laitetiloja, prosesseja ja tuotantolaitteita. Lämmitämme kiinteistöjä sekä huollamme ja asennamme keittiötilojen laitteet ja kylmätilat.

Varastointi & logistiikka

Tarjoamme lämpötilan ja kosteuden hallintaratkaisuja elintarvike-, lääke- ja raaka-ainesäilytyksiin. Teemme lisäksi erikoistoteutuksia esimerkiksi laivoihin.

Julkinen sektori

Jäähdytämme ja lämmitämme kaupunkien, kuntien ja muun julkishallinnon tiloja ja tuotteita, huollamme ja asennamme ammattikeittiöiden kuumat ja kylmät sekä erityisesti terveydenhoitoalalla pesu-, desinfiointi ja huuhtelukoneet.

Rakennusala

Asennamme tilojen tuotteiden ja prosessien jäähdytyksessä tarvittavat laitteistot. Energiatehokkaisiin ratkaisuihimme kuuluu olennaisesti myös lämmöntalteenottojärjestelmät. Asennamme myös kaikki työmaalle suunnitellut ammattikeittiölaitteet, kylmä- ja pakkastilat.

MV-Jäähdytys-asentaja

Kiinteistönhuolto ja asunto-osakeyhtiöt

Jäähdytämme kiinteistöjen ilmastointia, varastotiloja ja serveritiloja, lämmitämme kiinteistöjä eri lämpöpumppuratkaisuilla, huollamme IV-koneita ja palvelemme ammattikeittiön kuumien ja kylmien laitteiden asennus- ja huoltotarpeissa.