fbpx

Teollisuus

Tarjoamme toimintavarmuutta teollisuuden arvokkaille prosesseille ja turvallisuutta tilan työntekijöille.

Mitä me teemme

Jäähdytys

Jäähdytämme tiloja ja tuotantoprosesseja sekä tuotamme olosuhdehallintaratkaisuja. Lisäksi huollamme ilmanvaihtokoneita sekä paineilmakuivaimia.

Lämmitys

Tarjoamme lämmitysratkaisuja ja huoltopalveluita kaikille lämpöpumpuille. Energiatehokkaisiin palveluihimme kuuluu olennaisesti myös prosessin jäähdytyksestä syntyvän hukkalämmön hyödyntäminen kiinteistön lämmittämisessä.

Ammattikeittiöt

Asennamme ja huollamme kaikki ammattikeittiön laitteet ja linjastot esimerkiksi juuri elintarviketeollisuudessa tai muun teollisuuden henkilöstöruokaloissa. MV-Jäähdytykselle voi keskittää kaikki ammattikeittiöiden huoltoyhtiötarpeet laite- ja merkkiriippumattomasti.

 

Mitä me tarjoamme

 

 

Asiakkaitamme ovat elintarviketeollisuuden toimijoiden lisäksi, lasi-, lääke-, kemian-, metalli-, metsä-, rakennus-, sähköteknisen-, tekstiili- sekä sähkö-, kaasu- ja vesihuoltoteollisuuden toimijat.

 

  • Jäähdytämme tiloja ja prosesseja: tuotantotilat, tuotantoprosessit, henkilöstöruokalat, toimisto- ja taukotilojen ilmastointi, sähkö- ja serveritilat.
  • Jäähdytämme tuotteita: syväpakkaset ja teollisuusvarastot
  • Tuotamme olosuhdehallintaratkaisuja: mittahuoneet ja puhdastilat

 

Jäähdytämme siis teollisuusasiakkaidemme kiinteistöjä, olosuhde- ja laitetiloja sekä prosesseja. Lämmitämme kiinteistöjä. Lisäksi huollamme ja asennamme keittiötilojen kuumat sähkölaitteet ja kylmät elintarvikesäilytyksessä käytettävät laitteistot.

Ammattitaitoinen henkilöstömme tuntee teollisuuden vaateet ja prosessit. Liiketoiminnan kannalta kriittisiin laitteisiin suosittelemme painokkaasti huoltosopimusta. Vain oikein mitoitetuilla ja ajoitetuilla ennakkohuolloilla kyetään takaamaan toimintavarmuus, energiatehokkuus ja laitteen pitkä elinkaari. Joka tapauksessa, vasteaikamme on lyhyt ja 24/7 huoltopäivystysnumeromme tuo avun aina ripeästi paikalle oli kyseessä arki tai pyhä.

Kyllä, huollamme tälläkin hetkellä metallintyöstöyritysten jäähdytyslaitteita esimerkiksi öljynjäähdyttimet, muljun jäähdyttimet, sähkötilan jäähdyttimet, mittahuoneiden jäähdytykset sekä paineilmakuivaimet.

MV-Jäähdytyksellä työskentelee alansa parhaat projektipäälliköt. Tekniset asiantuntijamme ja huoltopäällikkömme käyvät talon sisällä jatkuvaa dialogia parhaiden käytänteiden varmistamiseksi ja kaikkein haastavimpien tilanteiden ratkaisemiseksi. Ammattitaitoiset työnjohtajamme ovat kukin tehneet pitkän uran kenttätyön parissa ja kaikki koulutetut huoltoasentajamme nauttivat esimiestensä luottamuksesta ja toistensa tuesta.

Kyllä, rakennamme jatkuvasti asiakkaan tarpeen mukaisia prosessijäähdytysratkaisuja.

Uudistamme teollisuuden laitteistoja vuosittain. Voit pyytää meidät maksuttomalle kartoituskäynnille. Teollisuuden prosessiasiantuntijamme tarkistaa laitteen iän, kunnon ja toimivuuden. Kartoituksen pohjalta osaamme kertoa, tarvitseeko laitteistolle tehdä mitään vai onko se säädön, huollon tai modernisoinnin tarpeessa. Kerromme kaikki vaihtoehdot ja suosittelemme koulutukseemme ja kokemukseemme pohjautuen parasta ratkaisua tuotantoprosessin toimivuuden varmistamiseksi.

Suosittelemme asiakkaille aina toimivinta ja energiatehokkainta ratkaisua – lämmöntalteenottoratkaisut huomioiden. Energiatehokkuuden ylläpitäminen varmistetaan säännöllisillä ennakkohuolloilla. Käyttötarkoituksensa mukaan toimiva, energiatehokas laitteisto on aina kaikkein ympäristöystävällisin vaihtoehto. Lue lisää vihreistä valinnoistamme vastuullisuus -osiossa.

Sankaritarinat

Soita huoltopäivystysnumeroomme, avoinna 24/7

020 7861 900

Tilaa huolto, vastaamme arkisin 7-16

Huoltotilaus
X

Tarjouspyyntö

  • Max. tiedoston koko: 128 MB.