Teollisuus

Tarjoamme toimintavarmuutta teollisuuden arvokkaille prosesseille
ja turvallisuutta tilan työntekijöille.

Jäähdytys

Jäähdytämme tiloja ja tuotantoprosesseja sekä tuotamme olosuhdehallintaratkaisuja. Lisäksi huollamme ilmanvaihtokoneita sekä paineilmakuivaimia.

Lämmitys

Tarjoamme lämmitysratkaisuja ja huoltopalveluita kaikille lämpöpumpuille. Energiatehokkaisiin palveluihimme kuuluu olennaisesti myös prosessin jäähdytyksestä syntyvän hukkalämmön hyödyntäminen kiinteistön lämmittämisessä.

Ammattikeittiöt

Asennamme ja huollamme kaikki ammattikeittiön laitteet ja linjastot esimerkiksi juuri elintarviketeollisuudessa tai muun teollisuuden henkilöstöruokaloissa. MV-Jäähdytykselle voi keskittää kaikki ammattikeittiöiden huoltoyhtiötarpeet laite- ja merkkiriippumattomasti.

Mitä me tarjoamme?

Asiakkaitamme ovat elintarviketeollisuuden toimijoiden lisäksi, lasi-, lääke-, kemian-, metalli-, metsä-, rakennus-, sähköteknisen-, tekstiili- sekä sähkö-, kaasu- ja vesihuoltoteollisuuden toimijat.

  • Jäähdytämme tiloja ja prosesseja: tuotantotilat, tuotantoprosessit, henkilöstöruokalat, toimisto- ja taukotilojen ilmastointi, sähkö- ja serveritilat.
  • Jäähdytämme tuotteita: syväpakkaset ja teollisuusvarastot
  • Tuotamme olosuhdehallintaratkaisuja: mittahuoneet ja puhdastilat

Jäähdytämme siis teollisuusasiakkaidemme kiinteistöjä, olosuhde- ja laitetiloja sekä prosesseja. Lämmitämme kiinteistöjä. Lisäksi huollamme ja asennamme keittiötilojen kuumat sähkölaitteet ja kylmät elintarvikesäilytyksessä käytettävät laitteistot.