Jäähdytys – MV-Jäähdytys

Jäähdytys

Meillä on yli 1000 vuoden ammattikokemus jäähdytyslaitteistojen, kylmä- ja pakkastilojen sekä
olosuhdehallintaratkaisujen huollosta ja asennuksesta.

Meiltä saat kokonaispalvelun jäähdytykseen
 • Ratkaisut
 • Vuosihuollot
 • Vikakorjaukset
 • Laiteasennukset ja jatkotakuun
 • Projektit ja asiantuntijapalvelut
 • Vuokralaitteet
 • Laite- ja varaosatoimitukset
Huollamme ja asennamme kaikki
laitteet ja merkit mm:
 • prosessinjäähdytyslaitteet esim. vedenjäähdyttimet
 • öljyn ja muljun jäähdyttimet
 • ilmastoinnin jäähdytyslaitteet
 • lämmöntalteenottojärjestelmät
 • serveritilojen jäähdytyslaitteet
 • VRF-laitteet
 • split-järjestelmät eli ilmalämpöpumput
 • tuloilmajäähdytyslaitteistot
 • kylmä- ja pakkastilat
 • magneettikuvauslaitteet

Jäähdytysratkaisut

Palvelemme laitteiston elinkaaren kaikissa vaiheissa – koko Suomen laajuudella. Me asennamme ja huollamme laitteiston, jotta sen elinkaari on m Jos laitteistolla on tarkoitus tehdä kylmää, me asennamme sen. Jotta se pysyy kunnossa ja e Jos välität sen kunnosta ja elinkaaren pituudesta, me huollamme sen. Kun haluat modernisoida, me kuljetamme, kierrätämme ja tuomme uuden paikalle.

Jäähdytysteknologiaa tarvitaan esimerkiksi kiinteistöjen ilmastoinnin jäähdytyksessä eli tila- ja tuloilmajäähdytyksessä, lämpöä tuottavissa serveritiloissa, hotellien ja ravintoloiden kylmä- ja pakkastiloissa, varastoissa, terveydenhuollon magneettikuvaushuoneissa sekä teollisuuden prosessien jäähdytyksessä.

Asiantuntemuksemme kattaa myös olosuhdehallintaa vaativat puhdastilat ja laboratoriot. Toteutamme lisäksi myös erikoisratkaisuja mm. elintarviketeollisuuteen, magneettirekoille tai apteekkiroboteille.

Laiteasennukset ja jatkotakuu

Asennamme kaikki jäähdytyslaitteistot, kylmä- ja pakkastilat laitemerkkiin tai kylmäaineeseen katsomatta. Asiantuntijamme tuntevat kaikki laitemerkit ja antavat suosituksia asiakastarpeen kannalta parhaista ratkaisuista.

MV-Jäähdytys on sitoutunut tekemään asiakkaidensa elämästä mahdollisimman mutkatonta ja turvallista. Siksi tarjoamme uuden laitteiston omistajan etuna asiakkaillemme 12 ylimääräistä takuukuukautta. Laitteistoon kuuluvan 2 vuoden takuuajan päälle saat siis 1 ylimääräisen vuoden jatkotakuuta! MV-Jatkotakuu koskee MV-Jäähdytys Oy:n asentamia kylmälaitteistoja. Jatkotakuun voi lunastaa tekemällä MV-Jäähdytyksen kanssa 3 vuoden määräaikaisen huoltosopimuksen, johon annamme huolettoman (1kk) irtisanomisajan.

Pyydä meiltä sinulle räätälöity tarjous!

Vuosihuollot

Ennakointi on kaiken keskiössä, kun laitteiden toimintavarmuus, turvallisuus ja taloudellisuus halutaan taata. Vuosihuoltosopimuksella MV-Jäähdytys sitoutuu pitämään asiakkaan laitteista huolta. Huolehdimme asiakkaan lakisääteisistä velvoitteista, laitteiden toimivuudesta, energiatehokkuudesta ja pitkästä elinkaaresta. Vastaamme myös asianmukaisesta dokumentoinnista ja sen säilyttämisestä. Jokainen sopimusasiakas saa oman työnjohtajan, jonka kanssa vuosihuollot sovitaan asiakkaalle parhaiten sopivaan ajankohtaan.

Vuosihuoltosopimusta suunniteltaessa on mahdollista tehdä ennakoiva laitekartoitus. Tehdyn kartoituksen perusteella muodostetaan tarjous, jossa on laitteenomistajan lakisääteisten velvoitteiden, kuten vuototarkastusten lisäksi, myös suositellut toimenpiteet sekä laitekohtaiset huoltovälit. MV-Jäähdytyksen kokemukseen ja suosituksiin perustuva tarjous keskustellaan asiakkaan kanssa läpi ja räätälöidään tarvittaessa toiveiden mukaan.

Tutustu vuosihuoltosopimuksiimme!

Vikakorjaukset

Vahinko ei tule kello kaulassa. Kun kesän ensimmäinen hellepäivä laittaa jäähdytyslaitteet koville tai pääkeskuksesta palanut sulake saa pakkaset sulamaan, me kiiruhdamme paikalle.

Huoltopäivystysnumeromme palvelee vuorokauden ympäri – koko Suomen laajuudella. Yleisimpiä korjausta vaativia syitä ovat kylmäainevuoto, sähköisten komponenttien rikkoutuminen sekä epäpuhtauksista johtuvat viat. Huoltoasentajamme sopii asiakkaan kanssa toivotun korjausajankohdan, varmistaa jo etukäteen laitteessa käytetyn kylmäaineen, tarvittavat varaosat ja työkalut sekä muut tarpeelliset pohjatiedot, jotta vikaa päästään korjaamaan jo heti saavuttaessa.

Huoltopäivystys 24/7 | 020 786 1900

Projektit ja asiantuntijapalvelut

Suunnittelemme ja toteutamme jäähdytys-, kylmä-, pakaste- ja olosuhdehallintaratkaisuja useille eri aloille ja tarpeisiin. Asiakkaitamme ovat esimerkiksi rakennusliikkeet, putkiliikkeet, kiinteistöhuoltoyhtiöt, teollisuuslaitokset ja laitevalmistajat. Projektipäällikkömme ovat alansa asiantuntijoita, jotka kykenevät tekemään minkä tahansa jäähdytysjärjestelmäsuunnitelman ja toteuttamaan koko projektin suunnittelusta luovutukseen saakka. Asiakkaan tarpeiden ja toiveiden pohjalta asiakkaalle suunnitellaan ratkaisu, jonka vaatimuksina ovat kestävyys, energiatehokkuus sekä matalat elinkaarikustannukset.

Kohteeseen tutustumisen jälkeen luodaan yhteisen etenemissuunnitelman mukainen tarjous, solmitaan urakkasopimus, johdetaan työmaan toimintaa ja luovutetaan lopuksi valmis laitos. Projektin päättyessä tilaajamme saa kattavan raportin ja haluaakin usein jatkaa yhteistyötä luottokumppaninsa kanssa vielä huoltosopimuksen merkeissä.

Kaikki asiantuntijamme tarjoavat konsultointiapua esimerkiksi kylmäaine- ja laitteistovalintojen suhteen, tekevät kylmäaineanalyysejä, neuvovat haastavissa käyttötilanteissa ja antavat käyttöopastuksia asentamiinsa ja huoltamiinsa laitteisiin. Jokaisella asiakkaallamme on oma asiantuntija käytössään.

Kysy lisää projektipäälliköiltämme!

Vuokralaitteet

Meiltä löytyy ratkaisut äkillisiin ongelmatilanteisiin!

Kylmäkärryt

Meillä on useita kylmäkärryjä, jotka sijaitsevat fyysisesti Helsingissä, Tampereella ja Jyväskylässä. Kärryt toimitetaan Suomen laajuudella suoraan yrityksen pihaan. Kärryt ovat tarkoitettu ensisijaisesti elintarvikkeiden väliaikaiseen varastointiin, ja ne voidaan säätää mihin tahansa lämpötilaan +15 ja -22 välillä. Kylmäkärryjä hyödynnetään tilapäisinä varastoina esimerkiksi kylmä- ja pakkashuoneiden sulatuksissa ja puhdistuksissa. Kylmäkärryjä tilataan myös yllättävien laitteistorikkojen sattuessa, kun elintarvikkeiden kylmäketju tulee säilyttää. Kylmäkärry mahdollistaa korjausten ja huoltotoimenpiteiden tekemisen arkityöaikoina.

Muut vuokralaitteet

Kylmäkärryjen lisäksi logistiikkakeskuksistamme löytyy esimerkiksi vetolaatikostojen kylmäkasetteja, vetolaatikostokoneikkoja sekä ratkaisuja serveri- ja laitetilojen väliaikaiseen jäähdytykseen. Vuokraamme satunnaisesti myös muita elintärkeitä lainalaitteita kuten vedenjäähdyttimiä. Aina kannattaa soittaa ja kysyä!

Laite- ja varaosatoimitukset

Meillä on oma, tehokas hankintaorganisaatiomme, joka takaa laitteiden, varasosien ja komponenttien toimitusnopeuden. Ylläpidämme laajaa kylmäaine- ja jäähdytyskomponenttivalikoimaa, mutta hankintaosastomme saa nopeasti tilattua myös erikoisemmat ja harvinaisemmat komponentit ja varaosat. Kauttamme tilataan esimerkiksi vedenjäähdyttimiä, sähkökaapin jäähdyttimiä, vetolaatikoston koneita ja yleisesti kylmäkoneiden varaosia. Käytännössä ei ole mitään, mitä ansiokkaat logistiikka-ammattilaisemme eivät kykenisi toimittamaan.

Suurella todennäköisyydellä asiakkaamme tarvitsema tilaustuote löytyy kuitenkin jo valmiiksi hyllystämme. Olemme seuranneet teknologian ja asiakastarpeiden kehitystä viimeisen 50 vuoden ajan. Ympäri Suomea sijoitettujen logistiikkakeskustemme sisällöt on optimoitu asiakastarpeiden ja sesonkikohtaisen kysynnän mukaan.

Soita ja kysy lisää!

OTA YHTEYTTÄ

On aika menestyä!

Haluatko avointa tiedonkulkua ja luotettava palvelua?
Täytä lomake ja olemme sinuun pian yhteydessä.