Ilmalämpö – MV-Jäähdytys

Ilmalämpö

Ilmalämpöpumppu on erinomainen ratkaisu, kun kaipaat öljy- tai sähkölämmityksen rinnalle tukilämmitystä.
Asennamme ja huollamme ilmalämpöpumput ympäri Suomen!

Miksi valita ilmalämpö?

✓ Säästät kiinteistösi lämmmityskuluissa jopa 50%
✓ Energiatehokas ja nykyaikainen ilmalämpöpumppu on
ympäristöystävällinen, ja pienennät hiilijalanjälkeäsi
✓ Asumismukavuutesi paranee ilmalämpöpumpun puhdistaessa sisäilmaa
✓ Ilmalämpöpumppu poistaa kosteutta ja puhdistaa sisäilmaa.
✓ Voit käyttää ilmalämpöpumppua kesällä kotisi viilentämiseen
✓ Lämmönsäätely on helppoa
✓ Ilmalämpöpumpun käyttö voidaan aloittaa heti asennuksen jälkeen

Mukavuutta ja energiatehokkuutta

Monimerkkiedustajana meiltä löytyy ilmalämpöpumput tarpeeseen kuin tarpeeseen. Mikäli mielessäsi
on ilmalämpöpumppu, joka ei ole sivuillamme, ota yhteyttä ja kysy saatavuutta!

Olemme muun muassa Toshiban ja Mitsubishi Electric:n valtuutettu jälleenmyyjä. 

Ilmaisen kartoituskäynnin jälkeen saat ilmalämpöpumpun
asennuksesta aina sitovan tarjouksen, joka pitää!

Toshiba Polar
ilmalämpöpumppu

2 490 €

Hinta sisältää
perusasennuksen ja alv. 24 %

Kysy tarjous!

Mitsubishi Electric FT
ilmalämpöpumppu

2 490 €

Hinta sisältää
perusasennuksen ja alv. 24 %

Kysy tarjous!

Toshiba Haori
ilmalämpöpumppu

2 740 €

Hinta sisältää
perusasennuksen ja alv. 24 %

Kysy tarjous!

Toshiba SEIYA+ viilentävä
ilmalämpöpumppu

2 100 €

Hinta sisältää
perusasennuksen ja alv. 24 %

Kysy tarjous!

Mitsubishi Electric LN
ilmalämpöpumppu

2 590 €

Hinta sisältää
perusasennuksen ja alv. 24 %

Kysy tarjous!

Toshiba Premium+
ilmalämpöpumppu

2 690 €

Hinta sisältää
perusasennuksen ja alv. 24 %

Kysy tarjous!

Perusasennus

Peruasennus sisältää tarvikkeet asennukseen, jossa yksi kevyt läpivienti, seinäteline, sähkönsyöttö helposti saatavilla ja putkimatka sisäyksikön ja ulkoyksikön välillä noin 5 metriä.

Mietityttääkö ilmalämpöpumpun asennuksen kustannus?

Ei hätää! Teemme aina ilmaisen kartoituskäynnin ennen asennusta. Kartoituskäynnin jälkeen saat aina sitovan tarjouksen, joka pitää.

Kuinka ilmalämpöpumpun asennus etenee?

1. Ota yhteys MV-Jäähdytykseen. Saat valita heti itsellesi sopivimman asennuspäivän.

2. Myyjämme tulee ilmaiselle kartoituskäynnille. Sovimme yhdessä parhaan asennuspaikan. Saat ilmalämpöpumpusta sekä sen asennuksesta kirjallisen tarjouksen. Tarjouksessa on huomioitu aivan kaikki laitteiston optimaalisesta
sijoituspaikasta, asennuksen esteettisyyteen
sekä tarvittaviin asennustarvikkeisiin. Toimintamme on läpinäkyvää ja asiantuntevaa alusta saakka.

3. Sertifioitu kylmäasentajamme saapuu sovittuna päivänä. Asennusvaiheet käydään läpi asiakkaan kanssa. Asennamme sisä- ja ulkoyksiköt sekä teemme siistit ja esteettiset
kytkennät.

4. Työ on valmis saman päivän aikana. Annamme jokaiselle asentamallemme laitteelle 2 vuoden takuun sekä luovutuspöytäkirjan. Olemme luotettava kumppanisi myös pumpun tulevissa huoltotarpeissa! Huollamme kaikki tuotemerkit.

Ilmalämpöpumpun asennus halutessasi 10 päivän sisällä tilauksesta!

Jo 50 vuotta Suomessa toiminut MV-Jäähdytys on tunnettu ja luotettu kylmätekniikan ammattilainen B2B puolelta! Nyt haluamme tuoda ammattiosaamisemme, korkean palvelun laadun ja nopeat toimitusaikamme myös kuluttaja-asiakkaiden iloksi! Voit tilata meiltä ilmalämpöpumpun asennuksineen jopa 10 päivän palvelulupauksella! Soita meille ja sovitaan kartoituskäynti jo saman puhelun aikana!

ASIAKASPALAUTE

”Täytyy sanoa, että toimitus, asennus ja asiakaspalvelu, kaikki oli ensiluokkaista. 10+ pistettä!”

Kaipaako lämpöpumppusi huoltoa?

Vuosihuollot ja vikakorjaukset

Erilaiset lämpöpumput kaipaavat huolenpitoa ja huoltoa toimiakseen halutulla tavalla. Huollamme kaikki maalämpöpumput, ilma-vesilämpöpumput sekä ilmalämpöpumput ammattitaidolla. Kauttamme saat niin vuosihuollot kuin korjaukset aina kompressorien vaihtoon asti.

Voit kääntyä puoleemme myös putkialan ongelmissa. Toteutamme maalämpöpumppujen, ilma-vesilämpöpumppujen, ilmalämpöpumppujen ja putkialan huoltoja ympäri Suomen.

Säännöllinen huolto takaa toimintavarmuuden

Säännöllisesti huollettujen laitteiden käyttöikä pitenee, niiden energiatehokkuus paranee ja kylmälaitteen omistajan lakisääteiset velvoitteet tulevat varmuudella hoidetuksi, sillä me pidämme siitä huolen. Muistutamme asiakkaitamme lähestyvistä vuosihuolloista ja teemme ne asiakkaidemme aikataulutoiveiden mukaan.

Ilmalämpö – lämpöä ilmasta

Ilmalämpöpumppu sopii parhaiten pientaloon, jossa on suora sähkölämmitys. Se ei kuitenkaan sovellu kodin ainoaksi lämmityslaitteeksi, koska sen tuottama lämpöenergia vähenee pakkasten kiristyessä ja lämpötila ei yleensä leviä riittävästi kaikkiin huoneisiin. Ilmalämpöpumppu toimiikin sitä tehokkaammin, mitä pienempi lämpötilaero sisä- ja ulkoilman välillä on.

Ilmalämpöpumppua kannattaa käyttää tukilämmitysmuotona kodin varsinaiselle lämmitysjärjestelmälle. Sitä voidaan käyttää myös kodin viilentämiseen, mutta viilentäminen syö osaltaan niitä säästöjä, joita lämmityskäytössä on saatu lämmityskauden aikana.

Ilmalämpö on helppo ja edullinen ratkaisu, kun haluat säästää kotisi lämmityskuluissa. Ilmalämpöpumppu toimii myös ilmastointilaitteena poistaen rakennuksesta kosteutta ja pudistaen sisäilmaa. Se on erinomainen valinta kotisi tukilämmitysjärjestelmäksi.

Lämpöpumppu tukilämmityslähteenä

Ilmalämpöpumppu koostuu ulkoyksiköstä ja yhdestä tai useammasta sisäyksiköstä. Ilmalämpöpumppuja käytetään sekä lämmitykseen että viilennykseen. Käyttötarkoituksesta riippuen, ulkoyksikkö kierrättää ulkoilmaa sitä joko lämmittäen tai jäähdyttäen. Lämpö siirtyy kompressorin avulla sisäyksikköön, joka luovuttaa lämpöenergian kodin huoneilmaan.

Ilmalämpöpumpun sisäyksikkö levittää lämpöä normaalisti kotisi muodosta ja koosta riippuen noin 30–100 m2 alueelle. Muistathan, että muun muassa väliseinät rajoittavat lämmön siirtymistä muihin huoneisiin. Tämän takia lämpöpumpun tehokkuuden lisääminen ei välttämättä alenna kotisi energiankulutusta.

Ilmalämpöpumppu suodattaa myös kotisi ilmaa, kunhan muistat putsata suodattimen säännöllisesti. Ilmalämpöpumpun sisäyksikkö sijoitetaan tavallisesti eteis- tai aulatilaan >20 cm kattorajan alapuolelle, yli 2,2 metrin korkeudelle lattiasta. Kaksikerroksisissa taloissa yleensä portaikkoon. Ulkoyksikkö kiinnitetään talosi seinään tai maasta tukien lumirajan yläpuolelle. Asennuskorkeudeksi suositellaan >80 cm maarajasta.

MV-Jatkotakuu: tarjoamme ylimääräisen takuuvuoden uudelle ilmalämpöpumpullesi!

MV-Jäähdytyksen periksiantamaton joukkue on sitoutunut tekemään asiakkaidensa elämästä mahdollisimman mutkatonta! Tarjoamme uutena asennetun ilmalämpö- pumpun omistajan etuna teille 12 ylimääräistä takuukuukautta laitteistollenne. Laitteistoon kuuluvan 2 vuoden takuuajan päälle saat siis 1 ylimääräisen vuoden jatkotakuuta!

Saat jatkotakuun käyttöösi, kun teet MV-Jäähdytyksen kanssa 3 vuoden määräaikaisen huoltosopimuksen. Asiantuntijatalomme tekemät vuosihuollot takaavat sen, että laitteellasi on aina pitkä elinkaari, sen toimintavarmuus säilyy ja se toimii aina mahdollisimman energiatehokkaasti. Takuuaika alkaa laitteen käynnistyspäivästä. Takuuehtoina noudatamme Suomen kylmäliikkeiden liitto ry:n (HUOLTOKYLA21) takuuehtoja.

Takuuajan päätyttyä huoltosopimus jatkuu toistaiseksi voimassa olevana. Olemme niin varmoja, että olet tyytyväinen laitteesi ennakoivaan kunnossapitoon, että tarjoamme huoltosopimuksellesi yhtä huolettoman irtisanomisajan (1kk). MV-Jäähdytyksellä laitteesi ovat aina luotettavissa ja asiantuntevissa käsissä.

Pyydä tarjous MV-Jatkotakuusta kuluttajamyynti@mv-jaahdytys.fi.


Usein kysyttyä

Kaikki kiinteistöt: kerrostalot, rivitalot, luhtitalot ja omakotitalot.

Saat meiltä ilmalämpöpumpun asennuksen halutessasi jopa 10 päivän sisällä tilauksesta!

Kyllä. Asiantuntemuksemme kattaa kaikki lämpöpumput merkkiin ja malliin katsomatta.

Laskutustiedusteluihin vastaamme sähköpostitse osoitteesta laskutus@mv-jaahdytys.fi.

Huollamme kaikki markkinoilta löytyvät laitemerkit, sillä tekniikka ja prosessit ovat laitevalmistajien kesken pohjimmiltaan samat.

OTA YHTEYTTÄ

On aika menestyä!

Haluatko avointa tiedonkulkua ja luotettava palvelua?
Täytä lomake ja olemme sinuun pian yhteydessä.