Ammattikeittiöt – MV-Jäähdytys

Ammattikeittiöt

Olemme alan ainoa toimija, joka kykenee asentamaan ja huoltamaan
kaikki ammattikeittiön laitteet ja laitemerkit.

Meiltä saat kokonaispalvelun ammattikeittiölaitteisiin:
  • Ratkaisut
  • Vuosihuollot
  • Vikakorjaukset
  • Asennukset ja laitetoimitukset
  • Asiantuntijapalvelut
  • Vuokralaitteet ja varaosatoimitukset
Huollamme ja asennamme kaikki laitteet ja merkit:
  • Elintarvikkeiden valmistuksessa ja lämpösäilytyksessä käytettävät sähkölaitteet
  • Elintarvikkeiden kylmäsäilytykseen ja pakastamiseen tarkoitetut kylmät laitteet
  • Ilmastoinnin jäähdytyslaitteet kuten vedenjäähdyttimet ja ilmalämpöpumput
  • Väliaikaiseen elintarvikesäilytykseen tarkoitetut auton perässä liikkuvat kylmäkärryt

Ratkaisut ammattikeittiöihin

Ammattikeittiölaiteasentajamme tuntevat läpikotaisin mm. keittopadat, uunit, kuljetusvaunut, tunnelitiskikoneet, lajittelukoneet, yleiskoneet, kahvinkeittimet, raekoneet, kupukoneet  vihannesleikkurit, myllyt, patasekoittimet, rasvakeittimet, vakuumipakkauslaitteet, kuorimakoneet, biojätejärjestelmät, painekeittokaapit, hampurilaistunnelit, sämpyläpaahtimet, salamanterit, makkararollerit, lämpösäilytyskaapit, paistinpannut, liedet, grillit, parilat ja sirkulaattorit.

Piinkovat sertifioidut kylmäasentajamme puolestaan huolehtivat keittiön ja asiakastilojen ilmastoinnin jäähdytyksestä, kylmä- ja pakkastiloista, juoma-altaista, kylmäkaapeista ja -vitriineistä, vetolaatikostoista, pikajäähdytys- ja pikapakastuslaitteista, jääpalakoneista, pakkaskonteista, pehmis- sekä pastörointikoneista.

Vuosihuollot

Ammattikeittiön vuosihuoltosopimus tuo huolettomuutta keittiön kuumaan ja kiireiseen arkeen. MV-Jäähdytys huoltaa laitteet laitevalmistajien ohjeiden mukaisesti, jotta laitteiden pitkä elinikä, toimintavarmuus ja energiatehokkuus on taattu.

Kartoituskäynnillä teemme laitteille id-tunnukset sisäiseen järjestelmäämme. Kartoituskäynnin jälkeen asiakas saa tarkasteltavakseen vuosihuoltosuunnitelman, joka sisältää laitteiden huoltovälit ja huoltotoimenpidelistaukset. Suunnitelma on tehty laitevalmistajien suositusten mukaan ja täydennetty MV-Jäähdytyksen kokemukseen ja koulutukseen pohjautuvalla tiedolla. Suosituksissamme huomioimme esimerkiksi laitekohtaiseen kunnon ja ennustetun käyttöiän.

Vuosihuolloilla taataan asiakkaamme ydintoimintojen jatkuvuus. Meidän tehtävämme on saada asiakkaamme menestymään. Sen teemme minimoimalla laitteiden vikatilanteet, parantamalla laitteiden taloudellisuutta ja ekologisuutta varmistumalla niiden energiatehokkuudesta sekä varmistamalla laitekannan pitkät elinkaaret, jotta yllättäviä investointeja ei tarvitsisi tehdä.

Heti huoltosopimuksen alkaessa järjestelmäämme kertyy laitekohtaista dataa kuten suoritetut kalkinpoistot, varaosavaihdot, testiajot, uudelleen ohjelmoinnit ja laitteen vikaloki. Älykkään ja reaaliaikaisen ohjelmistomme avulla olemme jatkuvasti perillä laitteen pulssista. Pääsemme esimerkiksi vikaan kiinni nopeammin, sillä tunnemme laitteen ja osaamme ennustaa sen käyttäytymistä.

MV jäähdytys huolehtii huoltojen suorittamisesta laadukkaasti ja ajallaan. Meidän asiakkaamme ei tarvitse soitella vuosihuoltojen perään tai muistaa itse. Me muistutamme kyllä ja sovimme huollot asiakkaalle parhaiten sopivaan ajankohtaan.

Tutustu vuosihuoltosopimuksiimme!

Vikakorjaukset

Kylmätilat voivat lämmetä, kahvinkeitin vuotaa vettä, uunien ja patojen kypsennysajat voivat pitkittyä, parila ei lämpene, tiskikone voi vaahdota tai pesutulos heikentyä, keittiölaite voi pitää omituista ääntä, kieltäytyä ottamasta vettä tai vuotaa tiivisteistään. MV-Jäähdytys pelastaa pinteestä!

Teemme vikakorjauksia vuosihuoltojen yhteydessä sekä aina, kun meille soitetaan 24/7 huoltopäivystys- ja tilausten vastaanottonumeroomme 020 786 1900. Vikakorjauksia tehdään koko Suomen laajuudella ja kellon ympäri.

Asennukset ja laitetoimitukset

Toimitamme ja asennamme suurten ja pienten keittiöiden ammattikeittiölaitteet sekä kylmä- ja pakkastilat. Asennamme sekä uusia, huollossa käyneitä että korvauslaitteita. Hoidamme kaiken tilauksesta toimintakuntoon saattamiseen saakka. Annamme mielellämme myös käytönopastuksia laitteiden käyttöön ja käyttäjälähtöisten laitevikojen minimoimiseen. Onhan päätehtävämme laitevikojen minimoiminen ja laitekannan toimintavarmuuden säilyttäminen.

Voit pyytää meiltä myös tarjouksen mistä tahansa keittiölaitteen varaosasta tai kokonaisesta laitteesta. Meillä on laaja hankinta-organisaatio, jolla on laajat verkostot ja alamme nopeimmiksi hiotut toimintamallit.

Asiantuntijapalvelut

Teemme ammattikeittiöasiakkaillemme suunnittelutyötä laitevalintojen suhteen, tarjoamme kylmälaitoksen suunnittelua sekä laitoksen sähkösuunnittelua. Konsultoimme rakennus- ja putkiliikkeitä sekä laitevalmistajia eli joko tilaajia tai kumppaneitamme yhteisiin toimintatapoihin liittyen.

Meillä on projekti-, asennus- ja huoltotöidemme myötä vankka kosketuspinta suoraan asiakasrajapintaan. Ymmärrämme, miten laitteet kannattaa sijoittaa keittiöhenkilöstön arjen sujuvuuden näkökulmasta. Tiedämme myös, mitä suunnitelmavaiheessa tulisi huomioida, jotta asennustöissä ei tule ongelmia esimerkiksi sähkö-, vesi- tai viemäröintikytkentöjen kanssa.

Asennusten ja huoltojen lisäksi annamme tavanomaisesti paljon laitteiden käyttökoulutuksia, teemme laitteiden uudelleenohjelmointia sekä tarjoamme neuvontaa keittiöasiakkaitamme askarruttavissa suunnittelu- tai käyttötilanteissa.

Vuokralaitteet ja varaosatoimitukset

Tarjoamme vuokralle useita kylmäkärryjä, jotka sijaitsevat fyysisesti Tampereella, Jyväskylässä ja Helsingissä. Kärryt toimitetaan Suomen laajuudella suoraan yrityksen pihaan. Kärryt on tarkoitettu ensisijaisesti elintarvikkeiden väliaikaiseen varastointiin ja ne voidaan säätää mihin tahansa lämpötilaan +15 ja -22 välillä. Kylmäkärryjä hyödynnetään tilapäisinä varastoina esimerkiksi kylmä- ja pakkashuoneiden sulatuksissa ja puhdistuksissa. Kylmäkärryjä tilataan myös yllättävien laitteistorikkojen sattuessa, kun elintarvikkeiden kylmäketju tulee säilyttää. Kylmäkärry mahdollistaa korjausten ja huoltotoimenpiteiden tekemisen arkityöaikoina.

Kylmäkärryjen lisäksi logistiikkakeskuksistamme löytyy esimerkiksi vetolaatikostojen kylmäkasetteja sekä vetolaatikostokoneikkoja. Soita 020 786 1900 ja kysy lisää!

Neljä logistiikkakeskustamme palvelee huoltoasentajiamme heidän korjaustöissään, kun laitteen komponentti tai osa tulee vaihtaa uuteen. Meillä on lisäksi oma osto-organisaatio, joka on valjastettu metsästämään nopeasti kaikkein harvinaisimmatkin varaosat kattavia kanavia hyödyntäen. Varaosatilauksia voi tehdä soittamalla asiakaspalvelunumeroomme tai täyttämällä tarjouspyyntölomakkeen.

OTA YHTEYTTÄ

On aika menestyä!

Haluatko avointa tiedonkulkua ja luotettava palvelua?
Täytä lomake ja olemme sinuun pian yhteydessä.