Ammattikeittiöt – Laitteiden huolto & asennus – MV-Jäähdytys

Ammattikeittiöt

Ammattikeittiöt tarvitsevat luotettavan kumppanin laitteiden toimivuuden varmistamiseksi.
Olemme alan ainoa toimija, joka pystyy asentamaan ja huoltamaan 
kaikki suurkeittiöiden laitteet ja laitemerkit.


Ratkaisut ammattikeittiöihin

Suurkeittiölaitteista tilojen mukavuuteen

Ammattikeittiöiden laiteasentajamme tuntevat läpikotaisin mm. keittopadat, kuljetusvaunut, tunnelitiskikoneet, lajittelukoneet, raekoneet, kupukoneet, grillit, parilat, rasvakeittimet, vakuumipakkauslaitteet, biojätejärjestelmät, painekeittokaapit, hampurilaistunnelit, sämpyläpaahtimet, salamanterit, makkararollerit, lämpösäilytyskaapit, paistinpannut, parilat ja sirkulaattorit.

Sertifioidut kylmäasentajamme puolestaan hoitavat mm. keittiön ja asiakastilojen ilmastoinnin, kylmä- ja pakkastilat, juoma-altaat, kylmäkaapit, kylmävitriinit, jääpalakoneet, pehmiskoneet.

Meiltä saat kokonaispalvelun
ammattikeittiölaitteisiin:

  • Suunnittelut ja ratkaisut
  • Vuosihuollot
  • Vikakorjaukset
  • Asennukset ja laitetoimitukset
  • Asiantuntijapalvelut
  • Vuokralaitteet ja varaosatoimitukset

Huollamme ja asennamme
kaikki laitteet ja merkit:

  • Elintarvikkeiden valmistuksessa ja lämpösäilytyksessä käytettävät sähkölaitteet
  • Elintarvikkeiden kylmäsäilytykseen ja pakastamiseen tarkoitetut kylmälaitteet
  • Ilmastoinnin jäähdytyslaitteet, kuten vedenjäähdyttimet ja ilmalämpöpumput
  • Väliaikaiseen elintarvikesäilytykseen tarkoitetut auton perässä liikkuvat kylmäkärryt

Katso 4 syytä huoltaa kylmälaitteet:

Ota yhteyttä

Meiltä saat aina parhaimmat ratkaisut ammattikeittiösi tarpeisiin. On kyse sitten uudesta laitteesta, huollosta, vikakorjauksesta tai keittiön tilojen jäähdytyksestä ja lämmityksestä, me autamme!

Laitetoimitukset ja -asennukset

Suuret ja pienet
ammattikeittiöt

Toimitamme ja asennamme suurten ja pienten keittiöiden ammattikeittiölaitteet sekä kylmä- ja pakkastilat. Asennamme sekä uusia, huollossa käyneitä että korvauslaitteita. Hoidamme kaiken tilauksesta toimintakuntoon saattamiseen saakka. Annamme mielellämme myös käytönopastuksia laitteiden käyttöön ja käyttäjälähtöisten laitevikojen minimoimiseen. Tavoitteenamme on aina laitevikojen minimoiminen ja laitekannan toimintavarmuuden säilyttäminen.

Ammattikeittiöt asennus
huolto

Vuosihuollot

Ammattikeittiön vuosihuoltosopimus tuo huolettomuutta keittiön kiireiseen arkeen. Huollamme laitteet laitevalmistajien ohjeiden mukaisesti, jotta laitteiden pitkä elinikä, toimintavarmuus ja energiatehokkuus on taattu.

Vuosihuoltosuunnitelma on tehty laitevalmistajien suositusten mukaan, ja täydennetty kokemukseemme ja koulutukseemme pohjautuvalla tiedolla. Suosituksissamme huomioimme esimerkiksi laitekohtaisen kunnon ja ennustetun käyttöiän.

Lue lisää vuosihuoltosopimuksestamme!

jäähdytyksen ja lämmityksen vikakorjaus

Vikakorjaukset

Kylmätilat voivat lämmetä, kahvinkeitin vuotaa vettä tai uunien ja patojen kypsennysajat voivat pitkittyä. Ei hätää! Me autamme.

Huoltopäivystysnumeromme palvelee vuorokauden ympäri – koko Suomen laajuudella. Huoltoasentajamme sopii asiakkaan kanssa toivotun korjausajankohdan, varmistaa etukäteen tarvittavat pohjatiedot sekä varaosat ja työkalut, jotta vikaa päästään korjaamaan jo heti saavuttaessa.

Huoltopäivystys 24/7 | 020 786 1900

Asiantuntijapalvelut

Apua ammattikeittiöiden
laitevalinnoista sijoitteluun

Teemme ammattikeittiöasiakkaillemme suunnittelutyötä laitevalintojen suhteen, tarjoamme kylmälaitoksen suunnittelua sekä laitoksen sähkösuunnittelua. Konsultoimme rakennus- ja putkiliikkeitä sekä laitevalmistajia eli joko tilaajia tai kumppaneitamme yhteisiin toimintatapoihin liittyen.

Meillä on projekti-, asennus- ja huoltotöidemme myötä tullut vankkaa kokemusta, ja ymmärrämme, miten laitteet kannattaa sijoittaa keittiöhenkilöstön arjen sujuvuuden näkökulmasta. Tiedämme, mitä suunnitelmavaiheessa tulisi huomioida, jotta asennustöissä ei tule ongelmia esimerkiksi sähkö-, vesi- tai viemäröintikytkentöjen kanssa.

Asennusten ja huoltojen lisäksi annamme tavanomaisesti paljon laitteiden käyttökoulutuksia, teemme laitteiden uudelleenohjelmointia sekä tarjoamme neuvontaa keittiöasiakkaitamme askarruttavissa suunnittelu- tai käyttötilanteissa.

Lämpöpumpun huolto
Laite- ja varaosatoimitukset

Toimitusnopeuden edelläkävijä

Voit pyytää meiltä myös tarjouksen, mistä tahansa keittiölaitteen varaosasta tai kokonaisesta laitteesta. Meillä on laaja hankinta-organisaatio, jolla on laajat verkostot ja alamme nopeimmiksi hiotut toimintamallit.

Ylläpidämme laajaa varasosien ja komponenttien valikoimaa, mutta hankintaosastomme saa nopeasti tilattua myös erikoisemmat ja harvinaisemmat komponentit ja varaosat. Kauttamme tilataan esimerkiksi vedenjäähdyttimiä, sähkökaapin jäähdyttimiä, vetolaatikoston koneita ja yleisesti kylmäkoneiden varaosia. Käytännössä ei ole mitään, mitä ansiokkaat logistiikka-ammattilaisemme eivät kykenisi toimittamaan.

Lämmitys tai jäähdytys, logistiikkakeskuksemme mahdollistavat nopean toiminnan

Mikko Heinonen, Hankintajohtaja

”Olemme seuranneet teknologian ja asiakastarpeiden kehitystä viimeisen 50 vuoden ajan, joten suurella todennäköisyydellä asiakkaamme tarvitsema tilaustuote löytyy valmiiksi hyllystämme”

Vuokralaitteet

Kylmäkärryt

Meillä on useita kylmäkärryjä, jotka sijaitsevat fyysisesti Helsingissä, Tampereella ja Jyväskylässä. Kärryt toimitetaan Suomen laajuudella suoraan yrityksen pihaan. Kärryt ovat tarkoitettu ensisijaisesti elintarvikkeiden väliaikaiseen varastointiin, ja ne voidaan säätää mihin tahansa lämpötilaan +15 ja -22 välillä. Kylmäkärryjä hyödynnetään tilapäisinä varastoina esimerkiksi kylmä- ja pakkashuoneiden sulatuksissa ja puhdistuksissa sekä yllättävien laitteistorikkojen sattuessa.

Muut vuokralaitteet

Logistiikkakeskuksistamme löytyy esimerkiksi vetolaatikostojen kylmäkasetteja, vetolaatikostokoneikkoja sekä ratkaisuja serveri- ja laitetilojen väliaikaiseen jäähdytykseen. Vuokraamme satunnaisesti myös muita elintärkeitä lainalaitteita, kuten vedenjäähdyttimiä.

Aina kannattaa soittaa ja kysyä!


Usein kysyttyä

Uusissa laitteissa on pääsääntöisesti aina laitevalmistajan antama määräaikainen takuu, jolloin laitevalmistaja vastaa laitteen korjauksesta tai korjauttamisesta. MV-jäähdytys toimii useamman merkin takuuhuolto liikkeenä ja teemme myös vuosihuoltoja takuuaikana. Takuuajan päättyessä ravintoloitsijan on suositeltavaa solmia huoltosopimus. Huoltosopimuksen myötä MV-Jäähdytys hoitaa ja dokumentoi kalkinpoistot, tarkistukset, mittaukset, säädöt, korjaukset ja vuototarkastukset ajallaan. Asiakas ostaa laitteilleen ylläpidon vaivattomuutta ja pitkää käyttöikää.

Kyllä voitte. Asennamme, huollamme ja korjaamme kaikki keittiön kylmät ja kuumat laitteet. Lisäksi jäähdytämme asiakkaiden ruokailutilan ilmastoinnin. Monessa ammattikeittiössä kilpailutetaan laitevalmistajat, joten laitemerkkejä on useita. Juuri tässä vahva ammattitaitomme tulee esiin.

Liikumme kaikkialle Suomeen keskimäärin 2h vasteajalla. Tilannekohtainen kiireellisyys ja asiakkaan ydintoimintojen suojaaminen sanelevat aikataulun.

Meillä on oma, sisäinen hankintaosastomme, joka ylläpitää laajaa varaosavalikoimaa. Usein tarvittava osa tai komponentti löytyy omasta logistiikkakeskuksestamme ja se saadaan toimitettua jo samana päivänä tai viimeistään seuraavana aamuna mihin päin suomea tahansa. Hankintaosastomme tilaa myös erikoisemmat varaosat nopeasti omia, tehokkaita kanaviaan hyödyntäen.

Me pidennämme laitteiden elinkaarta ja parannamme niiden toimintavarmuutta. Huollettuja laitteita ei tarvitse korjata eikä korvata yhtä usein eikä liiketoimintaan tule turhia keskeytyksiä. Pitkällä tähtäimellä asiakas säästää aina selvää rahaa. Lisäksi huollot parantavat merkittävästi laitteiden energiatehokkuutta.

Olemme huoltaneet menestyksekkäästi kaikki markkinoilta löytyvät päälaitemerkit.

Vaikka laiteasennuksissa olemme usein työmaan viimeinen toimija, kommunikoimme jatkuvasti työmaapäällikön kanssa ja kiritämme myös muiden toimijoiden tekemistä. Ylivertainen joukkuehenkemme ja periksiantamattomuutemme takaavat sen, että lisäkäsiä saadaan aina eivätkä yön pikkutunnitkaan ole meille vieras käsite. Teemme kaikkemme asiakkaidemme menestyksen eteen.

Suomen suurin huoltoyhtiö

Ota yhteyttä!

Haluatko avointa tiedonkulkua ja luotettava palvelua?
Täytä lomake ja olemme sinuun pian yhteydessä.