Terveydenhoito

Tarjoamme helppoa, turvallista ja keskeytyksetöntä arkea. Meidän peräämme ei
tarvitse soitella, sillä luottokumppani hoitaa, mitä lupaa.

Jäähdytys

Jäähdytämme tiloja ja tuotteita, tuotamme olosuhdehallintaratkaisuja ja huollamme ilmanvaihtokoneita.

Lämmitys

Tarjoamme lämmitysratkaisuja maalämpö-, ilmalämpö-, ilmavesilämpö- sekä monikäyttölämpöpumpuilla. Energiatehokkaisiin palveluihimme kuuluu olennaisesti myös erilaiset lämmöntalteenottoratkaisut, joilla otetaan talteen poistoilman sisältämä lämpö ja hyödynnetään sitä myöhemmin muissa kiinteistön lämmitystarpeissa.

Ammattikeittiöt

Asennamme ja huollamme kaikki kylmät ja kuumat sähkölaitteet potilaskahviloissa, tuotanto-, jakelu- ja osastokeittiöissä, palvelu- ja keskuskeittiöissä, henkilöstön taukotiloissa ja henkilöstöravintoloissa. MV-Jäähdytykselle voikin keskittää kaikki huoltoyhtiötarpeet laite- ja merkkiriippumattomasti. Arjen helppoutta ja huolettomuutta tarjoavilla huoltosopimuksilla tuttu huoltomies on aina saatavilla nopeasti ja henkilöstölle ja potilaille kyetään tarjoamaan lämmin ja ravitseva ateria.

Pesu-, desinfiointi ja huuhtelu

Erikoislaitekoulutuksen käyneet asentajamme asentavat ja huoltavat KWC Dekon ja Mielen laitteita. Meihin kannattaa olla yhteydessä myös silloin, kun pesuaine muuttuu, pesuprosessiin suunnitellaan muutoksia tai laitteen käyttöön tarvitaan teknistä tukea.

Mitä me tarjoamme?

Koulutetut huoltoasentajamme tuntevat hyvin toimintaympäristön tarkat turvallisuus- ja hygieniavaatimukset. Näihin luetaan esimerkiksi uudet ja puhtaat työ- ja suojavaatteet, hienovarainen käytös ja potilaiden yksityisyyden suojeleminen sekä asiakkaan kanssa käyty proaktiivinen kommunikointi.

Asiakkaitamme ovat yksityiset ja julkiset sairaalat, klinikat, laboratoriot, hoivakodit, hammashoitolat ja eläinlääkäriasemat.

  • Jäähdytämme tiloja: kiinteistöt, leikkaussalit, toimenpidehuoneet, apteekkirobotit ja magneettikuvauslaitteet.
  • Jäähdytämme tuotteita ja vainajia: lääkejääkaapit, lääkepakastimet, vainajakylmiöt, syväpakkaset, keittiökylmiöt ja pakastimet sekä olosuhdekaapit.
  • Tuotamme olosuhdehallintaratkaisuja laboratorioihin ja instrumenttien säilytystiloihin.
  • Teemme Franke Medicalin ja Mielen laitteistoasennuksia ja huoltoja. Annamme myös käyttökoulutuksia ja neuvomme pesuaine- ja pesuprosessimuutoksissa.

Jäähdytämme siis potilas- ja toimenpidetilojen ilmastointia, huollamme ja asennamme suurkeittiöiden kuumat ja kylmät laitteet sekä pidämme huolta terveydenhoitotilojen pesu-, desinfiointi- ja huuhtelukoneista.