fbpx

Terveydenhoito

Tarjoamme helppoa, turvallista ja keskeytyksetöntä arkea. Meidän peräämme ei tarvitse soitella, sillä luottokumppani hoitaa, mitä lupaa.

Mitä me teemme

Jäähdytys

Jäähdytämme tiloja ja tuotteita, tuotamme olosuhdehallintaratkaisuja ja huollamme ilmanvaihtokoneita.

Lämmitys

Tarjoamme lämmitysratkaisuja maalämpö-, ilmalämpö-, ilmavesilämpö- sekä monikäyttölämpöpumpuilla. Energiatehokkaisiin palveluihimme kuuluu olennaisesti myös erilaiset lämmöntalteenottoratkaisut, joilla otetaan talteen poistoilman sisältämä lämpö ja hyödynnetään sitä myöhemmin muissa kiinteistön lämmitystarpeissa.

Ammattikeittiöt

Asennamme ja huollamme kaikki kylmät ja kuumat sähkölaitteet potilaskahviloissa, tuotanto-, jakelu- ja osastokeittiöissä, palvelu- ja keskuskeittiöissä, henkilöstön taukotiloissa ja henkilöstöravintoloissa. MV-Jäähdytykselle voikin keskittää kaikki huoltoyhtiötarpeet laite- ja merkkiriippumattomasti. Arjen helppoutta ja huolettomuutta tarjoavilla huoltosopimuksilla tuttu huoltomies on aina saatavilla nopeasti ja henkilöstölle ja potilaille kyetään tarjoamaan lämmin ja ravitseva ateria.

Pesu-, desinfiointi ja huuhtelu

Erikoislaitekoulutuksen käyneet asentajamme asentavat ja huoltavat KWC Dekon ja Mielen laitteita. Meihin kannattaa olla yhteydessä myös silloin, kun pesuaine muuttuu, pesuprosessiin suunnitellaan muutoksia tai laitteen käyttöön tarvitaan teknistä tukea.

Mitä me tarjoamme

 

 

Koulutetut huoltoasentajamme tuntevat hyvin toimintaympäristön tarkat turvallisuus- ja hygieniavaatimukset. Näihin luetaan esimerkiksi uudet ja puhtaat työ- ja suojavaatteet, hienovarainen käytös ja potilaiden yksityisyyden suojeleminen sekä asiakkaan kanssa käyty proaktiivinen kommunikointi.

 

Asiakkaitamme ovat yksityiset ja julkiset sairaalat, klinikat, laboratoriot, hoivakodit, hammashoitolat ja eläinlääkäriasemat.

 

  • Jäähdytämme tiloja: kiinteistöt, leikkaussalit, toimenpidehuoneet, apteekkirobotit ja magneettikuvauslaitteet.
  • Jäähdytämme tuotteita ja vainajia: lääkejääkaapit, lääkepakastimet, vainajakylmiöt, syväpakkaset, keittiökylmiöt ja pakastimet sekä olosuhdekaapit.
  • Tuotamme olosuhdehallintaratkaisuja laboratorioihin ja instrumenttien säilytystiloihin.
  • Teemme Franke Medicalin ja Mielen laitteistoasennuksia ja huoltoja. Annamme myös käyttökoulutuksia ja neuvomme pesuaine- ja pesuprosessimuutoksissa.

Jäähdytämme siis potilas- ja toimenpidetilojen ilmastointia, huollamme ja asennamme suurkeittiöiden kuumat ja kylmät laitteet sekä pidämme huolta terveydenhoitotilojen pesu-, desinfiointi- ja huuhtelukoneista.

Vuosihuoltosopimukset ovat kriittinen osa laitteiden ja potilaiden hyvinvointia. Ennakkohuolloilla pidennetään laitteiden käyttöikää ja minimoidaan kriisitilanteet. Yllättävissä tilanteissa 24/7 huoltopäivystysnumero toimittaa avun 2 tunnin kuluessa paikalle.

Jätämme aina jälkeemme huolletun ja kokonaan tarkistetun laitteen. Mikäli ennakoimattomista olosuhteista syntyviä ongelmia tulee esiin, 24/7 huoltopäivystyksemme tulee nopeasti paikalle. Meillä on lähes 300 periksiantamatonta ammattilaista töissä, jotka tekevät kaikkensa asiakkaidemme menestyksen eteen. Apua saa aina. Ylläpidämme myös kattavaa varaosa- ja korvauslaitevalikoimaa.

Olemme saaneet ainoastaan kiitosta hienovaraisuudestamme ja kohteliasuudestamme. Kunnioitus ja hyväasiakaspalvelu kuuluvat arvoihimme, työkulttuurimme ja rekrytointikriteereihimme.

Noudatamme aina THL:n ajantasaisia ohjeistuksia. Ennen kutakin asiakaskäyntiä tarkistetaan asiakkaan toiveet ja erityisvaatimukset sairaalaympäristö- tai puhdastilakäyntejä varten. Säilytämme autoissamme lisäsuojavarusteita näitä erityistarpeita varten. Asiakaskohteilla asentajamme käyttävät kasvomaskeja, uusia puhtaita työkäsineitä, huolehtivat turvaväleistä ja lopuksi puhdistavat jokaisen huoltamansa laitteen desinfioivalla puhdistusaineella.

Olemme vuosien varrella toteuttaneet useiden terveydenhuollon toimenpidehuoneiden jäähdytysprojekteja, niin uusiin kiinteistöihin kuin jo olemassa oleviin. Toteutuksissa käytetään usein VRF-laitteistoja.

Meillä on oma, sisäinen hankintaosastomme, joka ylläpitää laajaa varaosavalikoimaa. Usein tarvittava osa tai komponentti löytyy omasta logistiikkakeskuksestamme ja se saadaan toimitettua jo samana päivänä tai viimeistään seuraavana aamuna mihin päin suomea tahansa. Hankintaosastomme tilaa myös erikoisemmat varaosat nopeasti omia, tehokkaita kanaviaan hyödyntäen.

Asennamme, korjaamme ja huollamme kaikki Suomen markkinoilta löytyvät jäähdytyslaitteistot, kylmä- ja pakkastilat, lämpöpumput, ammattikeittiölaitteet sekä pesu-, desinfiointi- ja huuhtelukoneet.

Sankaritarinat

Soita huoltopäivystysnumeroomme, avoinna 24/7

020 786 1900

Tilaa huolto, vastaamme arkisin 7-16

Huoltotilaus
X

Tarjouspyyntö

  • Max. tiedoston koko: 128 MB.