Kiinteistön huolto

Tarjoamme laitteille pitkää ja energiatehokasta käyttöikää, tyytyväisiä asukkaita ja turvallista arkea.

Jäähdytys

Jäähdytämme kiinteistöjen ilmastointia, varastotiloja sekä serveritiloja. Huollamme ilmanvaihtokoneita ja tuotamme olosuhdehallintaratkaisuja mm. terveydenhoitosektorille.

Lämmitys

Tarjoamme lämmitysratkaisuja maalämpö-, ilmalämpö-, ilmavesilämpö- sekä monikäyttölämpöpumpuilla. Energiatehokkaisiin palveluihimme kuuluu olennaisesti myös poistoilmalämpöpumput, joilla otetaan jäähdytetystä ilmasta lämpö talteen ja käytetään se kiinteistön muissa lämmitystarpeissa.

Ammattikeittiöt

Asennamme ja huollamme kaikki kahviloiden, ravintoloiden, majoitustoimijoiden sekä toimitilakeskittymien suurkeittiöiden kuumat ja kylmät laitteet. MV-Jäähdytykselle voi keskittää kaikki huoltoyhtiötarpeet laite- ja merkkiriippumattomasti.

Mitä me tarjoamme?

Asiakkaitamme ovat yksityiset ja julkiset kiinteistöt.

  • Jäähdytämme asuinhuoneistojen, liiketilojen, toimistojen ja julkisten tilojen ilmastointia, kellarikylmiöitä sekä varastotiloja
  • Rakennamme ja huollamme jäähdytysjärjestelmiä sekä olemassa oleviin että vasta rakenteilla oleviin kiinteistöihin
  • Huollamme, asennamme, korjaamme ja vuototarkastamme kaikki maalämpö- ja muut lämpöpumput
  • Huolehdimme kylmälaitteenomistajan lakisääteisistä velvoitteista
  • Modernisoimme jäähdytys- ja lämmitysjärjestelmiä sekä kellarikylmiöitä
  • Hyödynnämme esimerkiksi VRF- ja vedenjäähdytysjärjestelmiä, erillisiä kompressorilauhduttimia, maalämpöpumppuja, poistoilmalämpöpumppuja sekä muita asiakkaan tarpeen ja tavoitteen perusteella valittuja laitteistoja

Tarjoamme isännöitsijöille, huoltopäälliköille ja työmaamestareille uusia, luotettavia työkavereita. MV-Jäähdytys hoitaa vankalla ammattitaidollaan laitteenomistajan lakisääteiset velvoitteet, asentaa ja ylläpitää hyvinvoivia ja energiatehokkaita laitteistoja sekä ratkaisee nopeasti ne kaikkein kinkkisimmätkin vikatilanteet.