Julkinen sektori – MV-Jäähdytys

Julkinen sektori

Tarjoamme kilpailukykyisin hinnoin turvallisuutta sekä arjen ja budjetin
ennakoitavuutta useille kunnille, kaupungeille ja muille julkisille toimijoille.
Huollamme julkisten toimijoiden kaikki jäähdytys- ja lämpöpumppulaitteistot, kylmä- ja pakkatilat,
iv-koneet sekä ammattikeittiölaitteet milloin vain, missä vain. 

Jäähdytys

Jäähdytämme kiinteistöjen ilmastointia, tuotteita, servereitä ja prosesseja, palvelemme elintarvikkeiden kylmäsäilytyksessä, tuotamme olosuhdehallintaratkaisuja ja huollamme ilmanvaihtokoneita.

Lämmitys

Tarjoamme lämmitys- ja lämmöntalteenottoratkaisuja maalämpö-, ilmalämpö-, ilmavesilämpö-, monikäyttö- sekä poistoilmalämpöpumpuilla.

Ammattikeittiöt

Asennamme ja huollamme kaikki ravintoloiden kylmät ja kuumat laitteet. MV-Jäähdytykselle voikin keskittää kaikki huoltoyhtiötarpeet laite- ja merkkiriippumattomasti.

Pesu-, desinfiointi ja huuhtelu

Erikoislaitekoulutuksen käyneet asentajamme asentavat ja huoltavat terveydenhoitotiloissa käytettävien instrumenttien ja alusastioiden kliiniseen puhdistamiseen tarkoitetut laitteet. Neuvomme ja koulutamme asiakkaitamme, kun pesuaine muuttuu, pesuprosessiin suunnitellaan muutoksia tai laitteen käyttöön tarvitaan teknistä tukea.

Mitä me tarjoamme

Asiakkaitamme ovat mm. koulut, päiväkodit, kaupungintalot, sairaalat, klinikat, hoivakodit, hammashoitolat, eläinlääkäri- ja terveysasemat, kirjastot ja uimahallit.

Osaavan ammattihenkilöstömme määrä on niin suuri, että huollamme julkisten toimijoiden kaikki jäähdytyslaitteistot, lämpöpumput, kylmä- ja pakkatilat, iv-koneet sekä ammattikeittiölaitteet milloin vain, missä vain. Täytämme kylmälaitteenomistajan lakisääteiset velvoitteet ja dokumentoimme reaaliaikaisesti laitekohtaista dataa itse kehittämäämme digitaaliseen huolto-ohjelmistoomme. Raportoimme mm. tehdyt toimenpiteet, tilatut varaosat, huoltoasentajan huomiot sekä laitekohtaiset viat ja niiden syyt.

Suomen suurin huoltoyhtiö

Ota yhteyttä!

Haluatko avointa tiedonkulkua ja luotettava palvelua?
Täytä lomake ja olemme sinuun pian yhteydessä.