fbpx

Julkinen sektori

Tarjoamme kilpailukykyisin hinnoin turvallisuutta sekä arjen ja budjetin ennakoitavuutta useille kunnille, kaupungeille ja muille julkisille toimijoille.

Mitä me teemme

Jäähdytys

Jäähdytämme kiinteistöjen ilmastointia, tuotteita, servereitä ja prosesseja, palvelemme elintarvikkeiden kylmäsäilytyksessä, tuotamme olosuhdehallintaratkaisuja ja huollamme ilmanvaihtokoneita.

Lämmitys

Tarjoamme lämmitys- ja lämmöntalteenottoratkaisuja maalämpö-, ilmalämpö-, ilmavesilämpö-, monikäyttö- sekä poistoilmalämpöpumpuilla.

Ammattikeittiöt

Asennamme ja huollamme kaikki ravintoloiden kylmät ja kuumat laitteet. MV-Jäähdytykselle voikin keskittää kaikki huoltoyhtiötarpeet laite- ja merkkiriippumattomasti.

Pesu-, desinfiointi ja huuhtelu

Erikoislaitekoulutuksen käyneet asentajamme asentavat ja huoltavat terveydenhoitotiloissa käytettävien instrumenttien ja alusastioiden kliiniseen puhdistamiseen tarkoitetut laitteet. Neuvomme ja koulutamme asiakkaitamme, kun pesuaine muuttuu, pesuprosessiin suunnitellaan muutoksia tai laitteen käyttöön tarvitaan teknistä tukea.

 

Mitä me tarjoamme

 

 

Asiakkaitamme ovat mm. koulut, päiväkodit, kaupungintalot, sairaalat, klinikat, hoivakodit, hammashoitolat, eläinlääkäri- ja terveysasemat, kirjastot ja uimahallit.

 

  • Jäähdytämme tiloja: kiinteistöt, jäähallit, sairaalat, koulut, päiväkodit, hoivakodit, kaupungintalot ja muut julkiset tilat
  • Jäähdytämme tuotteita ja vainajia: varastot, elintarvikepakastimet ja -kylmiöt, lääkejääkaapit, lääkepakastimet, vainajakylmiöt, syväpakkaset sekä olosuhdekaapit
  • Tuotamme olosuhdehallintaratkaisuja laboratorioihin ja instrumenttien säilytystiloihin
  • Teemme Franke Medicalin ja Mielen laitteistoasennuksia ja huoltoja. Annamme myös käyttökoulutuksia ja neuvomme pesuaine- ja pesuprosessimuutoksissa
  • Energiatehokkaisiin palveluihimme kuuluvat olennaisesti myös lämmöntalteenottoratkaisut, joilla otetaan poistoilmasta lämpö talteen ja hyötykäytetään se myöhemmin kiinteistön lämmityksessä

 

Osaavan ammattihenkilöstömme määrä on niin suuri, että huollamme julkisten toimijoiden kaikki jäähdytyslaitteistot, lämpöpumput, kylmä- ja pakkatilat, iv-koneet sekä ammattikeittiölaitteet milloin vain, missä vain. Täytämme kylmälaitteenomistajan lakisääteiset velvoitteet ja dokumentoimme reaaliaikaisesti laitekohtaista dataa itse kehittämäämme digitaaliseen huolto-ohjelmistoomme. Raportoimme mm. tehdyt toimenpiteet, tilatut varaosat, huoltoasentajan huomiot sekä laitekohtaiset viat ja niiden syyt.

Saat kilpailukykyisen tarjouksen, lähes 300 hartiaisen henkilöstömme palvelukseesi sekä palvelua koko Suomen laajuudella. Sama huoltoyhtiö täyttää kaikki huoltotarpeesi ja ylläpitää yhtä Suomen laajimmista varaosavalikoimista. Huoltopäivystysnumerostamme vastataan 24/7. MV:ltä saat yksinkertaisesti alansa parhaat ja periksiantamattomimmat miehet.

Kyllä voi. Olemme Suomen laajuinen toimija 50 vuoden ammattikokemuksella. Olemme teknisesti edelläkävijöitä laitedatapohjaisessa huoltoliiketoiminnassa. Samanaikaisesti olemme yksittäisten toimijoiden pirstaloimassa maailmassa puolueettomin mahdollinen toimija, sillä edustamme tasapuolisesti kaikkia markkinoilta löytyviä laitemerkkejä ja valmistajia. Kutsun voi toimittaa Eerika Turuselle 020 786 1908 / eerika.turunen@mv-jaahdytys.fi

Me pidennämme laitteiden elinkaarta ja parannamme niiden toimintavarmuutta. Huollettuja laitteita ei tarvitse korjata eikä korvata yhtä usein eikä palveluprosesseihin tule turhia keskeytyksiä. Pitkällä tähtäimellä asiakas säästää aina selvää rahaa. Huollot parantavat myös merkittävästi laitteiden energiatehokkuutta ja säästävät sähköä.

Suosittelemme asiakkaille aina toimivinta ja energiatehokkainta ratkaisua – lämmöntalteenottoratkaisut huomioiden. Käyttötarkoituksensa mukaan toimiva, energiatehokas laitteisto on aina kaikkein ympäristöystävällisin vaihtoehto. Lue lisää kierrätystoimistamme ja muista vihreistä valinnoistamme vastuullisuus -sivulla.

Pääsemme paikalle keskimäärin 2 tunnin kuluessa mihin päin Suomea tahansa. Huoltopäivystysnumeromme on asiakkaidemme tukena ja turvana 24/7.

Mikäli vika on käyttäjäperusteinen, koulutamme käyttäjää luonnollisesti jo heti korjauksen yhteydessä. Neuvomme asiakkaitamme puhelimitse ja teemme kartoituskäyntien yhteydessä havaintoja mahdollisista käyttäjälähtöisistä vioista.

Monet julkiset toimijat ovat keskittäneet hankintasopimuksilla meille aivan kaiken lämmityksestä, jäähdytykseen, kylmä- ja pakkastiloihin sekä ilmanvaihtoon aina terveydenhuollon ja ammattikeittiöiden laitteistoja myöten. Meillä riittää asiantuntemusta teknisesti haastavaan huoltoon, elinkaariajattelun mukaiseen kunnossapitoon, energiatehokkuuden parantamiseen sekä uudiskohteiden järjestelmäsuunnitteluun sekä rakentamiseen. Emme kuitenkaan tee yleistä kiinteistönhuoltoa, palo- ja turvallisuustekniikkaa emmekä tuota siivous- ja jätehuoltopalveluita, vaan keskitymme ydinosaamiseemme.

Huollamme markkinoiden kaikki kylmä- ja pakkastilat, jäähdytys-, lämmitys-, ammattikeittiö- ja terveydenhuollon instrumenttien puhtaanapitolaitteet.

Meillä on oma, sisäinen hankintaosastomme, joka ylläpitää laajaa varaosavalikoimaa, ja jonka päätehtävä on hankkia myös erikoisemmat varaosat mahdollisimman nopeasti. Usein siis tarvittava osa tai komponentti löytyy omasta logistiikkakeskuksestamme ja se saadaan toimitettua jo samana päivänä tai viimeistään seuraavana aamuna mihin päin Suomea tahansa.

Sankaritarinat

Soita huoltopäivystysnumeroomme, avoinna 24/7

020 786 1900

Tilaa huolto, vastaamme arkisin 7-16

Huoltotilaus
X

Tarjouspyyntö

  • Max. tiedoston koko: 128 MB.