fbpx

Varastointi ja logistiikka

Tarjoamme nopeita huoltoja sekä vakaita olosuhteita elintarvikkeiden ja raaka-aineiden säilytykseen.

Mitä me teemme

Jäähdytys

Teemme luotettavaa lämpötilan kontrollointia tiloihin, joissa säilytetään mm. elintarvikkeita, raaka-aineita ja lääkkeitä. Teemme olosuhdehallintaratkaisuja, rakennamme kylmä- ja pakkasvarastoja sekä huollamme ilmanvaihtokoneita.

Lämmitys

Kylmävaraston yhteydessä on usein toimisto ja muu kiinteistö, jota lämmitämme mm. maalämpö- ja lämmöntalteenottoratkaisuilla.

Ammattikeittiöt

Asennamme ja huollamme kaikki ammattikeittiöiden ja henkilöstöravintoloiden kylmät ja kuumat laitteet. MV-Jäähdytykselle voikin keskittää kaikki huoltoyhtiötarpeet laite- ja merkkiriippumattomasti.

 

Mitä me tarjoamme

 

 

Asiakkaitamme ovat keskusliikkeet, tukkurit, alkutuotannon toimijat, maahantuojat, logistiikkayritykset, tuotanto-, prosessi-, lääke- ja elintarviketeollisuus.

 

 

  • Teemme kylmävarastointiratkaisuja raaka-aineille kuten liimalle, kumille ja maalille
  • Tuotamme olosuhdehallintaratkaisuja esimerkiksi lääkeaineille tai hautomoille
  • Asennamme ja huollamme elintarvikkeiden kylmäsäilytys- ja pakastuslaitteistot sekä tilat
  • Vuokraamme omia kylmäkärryjämme
  • Asennamme, huollamme ja modernisoimme henkilöstölle tarkoitettujen tilojen ilmastoinnin jäähdytyslaitteet
  • Meillä on pitkä historia myös erikoistoteutuksissa kuten laivatilojen jäähdytyksessä ja laivojen ravintolakylmässä

 

Hallitsemme siis ilman kosteutta ja lämpötilaa. Rakennamme ja huollamme kylmävarastointitiloja, tuotamme olosuhdehallintaratkaisuja mitä erinäisimpiin tarpeisiin ja huollamme samalla henkilöstölle tarkoitetun toimistotilan ilmastoinnin jäähdytyksen, lämmityksen ja henkilöstöravintolan laitteet.

Olemme päättäneet keskittyä kiinteistöjen ja varastotilojen laitteistoihin. Tarjoamme kysyttäessä kuitenkin kumppaneidemme kautta huoltoja, korjauksia ja asennuksia asiakkaan oman liikkuvan kaluston kylmäsäilytykseen.

Kyllä. Asennamme, huollamme ja kunnossapidämme niin kylmä- kuin pakkasvarastotkin.

Vuokraamme liikuteltavia kylmäkärryjä erityisesti elintarvikkeiden väliaikaiseen säilytykseen. Kylmäkärryjen lisäksi logistiikkakeskuksistamme löytyy esimerkiksi vetolaatikostojen kylmäkasetteja, vetolaatikostokoneikkoja sekä ratkaisuja serveri- ja laitetilojen väliaikaiseen jäähdytykseen. Myös erikoisemmat ratkaisut laitetaan onnistumaan. MV-Jäähdytys ei jätä pulaan.

Kyllä, meillä on pitkäaikainen kokemus kylmä- ja pakkasvarastojen suunnittelusta, mitoituksesta ja rakentamisesta. Kattavaa kumppanivalikoimaamme hyödyntäen toteutamme sekä vakio- että mittojen mukaan rakennettavia huoneratkaisuja.

Sankaritarinat

Soita huoltopäivystysnumeroomme, avoinna 24/7

020 786 1900

Tilaa huolto, vastaamme arkisin 7-16

Huoltotilaus
X

Tarjouspyyntö

  • Max. tiedoston koko: 128 MB.