Urakointi – MV-Jäähdytys

Urakointi

Suunnittelemme ja toteutamme jäähdytys-, kylmä-, pakaste-, olosuhdehallinta- ja lämmitysratkaisuja
useille eri aloille ja tarpeisiin valtakunnallisesti. Asiakkaitamme ovat mm. rakennusliikkeet,
teollisuuslaitokset, putkiliikkeet, kiinteistöhuoltoyhtiöt, taloyhtiöt, kiinteistöt,
omakotitaloasujat sekä laitevalmistajat.

 • Jäähdytyslaitteet
 • Prosessin jäähdytys
 • Ilmastoinnin jäähdytys
 • Split ja multisplit
 • VRV/VRF
 • Vapaajäähdytys
 • IT jäähdytys
 • Kylmä- ja pakastetilat
 • Lämmityslaitteet
 • Maalämpö
 • Ilmalämpö
 • Ilma-vesilämpö
 • Lämmöntalteenotto
 • Olosuhdehallinta
 • MV-Jatkotakuu

Jäähdytysjärjestelmät

Jäähdytysteknologiaa tarvitaan esimerkiksi kiinteistöjen ilmastoinnin jäähdytyksessä eli tila- ja tuloilmajäähdytyksessä, lämpöä tuottavissa serveritiloissa, varastoissa, terveydenhuollon magneettikuvaushuoneissa sekä teollisuuden prosessien jäähdytyksessä.

Asennuksen jälkeen annamme toiveiden mukaan konsultointiapua, teemme kylmäaineanalyysejä, neuvomme haastavissa käyttötilanteissa ja annamme käytönopastuksia. Tiesithän muuten, että MV-Jäähdytyksen asentamiin jäähdytysjärjestelmiin on mahdollista saada 12kk jatkotakuuta kaupan päälle?

Ilmastoinnin jäähdytys ja tuloilman jäähdytys

Asennamme ilmastoinnin jäähdytysjärjestelmät sekä suuriin että pieniin kohteisiin ympäri Suomen. Hyvin suunniteltu ilmastoinnin jäähdytysjärjestelmä mahdollistaa niin lämpötilan kuin kosteudenkin määrittelyn.

Prosessin jäähdytys ja vedenjäähdyttimet

Jäähdytys kuuluu kriittisesti teollisuuden prosesseihin. Suunnittelemme ja asennamme teollisuuden prosessin jäähdytysjärjestelmät huomioiden samalla laitteistojen energiatehokkuuden sekä kokonaishyötysuhteen. 

Split- ja multisplit -järjestelmät

Pienissä kohteissa, kuten ravintolan keittiössä, omakotitalossa tai kiinteistön vastaanottoaulassa, päädytään usein ilmalämpöpumppuun. Kun sisäyksiköitä on useampi kuin yksi kappale ulkoyksikköä kohden, puhutaan multi -split laitteista.

VRV/VRF -järjestelmät

Mikä on VRV- ja VRF -järjestelmän ero? Ei käytännössä mikään. VRV ja VRF ovat kaksi eri termiä samalle jäähdytysteknologialle, joista ensimmäisen (VRV = Variable Refrigerant Volume) laitevalmistaja Daikin rekisteröi omaksi tuotemerkikseen. Muut laitevalmistajat käyttävät termiä VRF (= Variable Refrigerant Flow) vastaaville jäähdytysjärjestelmille.

VRF -järjestelmä toimii lähtökohtaisesti samalla toimintaperiaatteella kuin tavallinen ilmalämpöpumppu, mutta se on teholuokaltaan suunniteltu suurten tilojen ilmanjäähdytystä ja lämmitystä hoitavaksi laitteistoksi. Suuremmissa kohteissa ilmastoinnin jäähdytykseen käytetään siis VRF -järjestelmiä (variable refrigerant volume), jolloin sisäyksiköitä voi olla jopa yli 100kpl. VRF -järjestelmiä asennetaan usein suuriin toimistorakennuksiin, myymälöihin, hotelleihin, varasto- ja logistiikkakeskuksiin sekä tuotantotiloihin.

Jäähdyttävänä aineena käytetään kylmäainetta. Uudet kohteet tai saneerauskohteet voidaan varustaa myös kiinteistön ilmanvaihtokoneeseen asennetulla jäähdytyspatterilla. Itse kompressorilauhdutin voidaan sijoittaa ulos tai IV-konehuoneeseen.

Kylmä- ja pakastetilat

Olemme asentaneet, huoltaneet, vuototarkastaneet ja korjanneet kylmä- ja pakastetiloja jo vuodesta 1971 lähtien. Asennamme kaikki kylmä- ja pakastetilat, niiden koneistot sekä pystykaapit.

Kylmä- ja pakastetiloja löytyy perinteisesti ravintoloista, suurkeittiöistä, kioskeista, grilleistä, terveydenhuollon tiloista sekä tietyistä varasto- ja logistiikkatiloista.

Asennamme kylmä- ja pakkastilat sekä niiden koneistot jo yli 50 vuoden kokemuksella ja ammattitaidolla. Asiakkaan edunmukainen laitteisto kylmäaineineen valitaan yhdessä, asiakkaan käyttötarpeen ja laitteiston kokonaisenergiatehokkuuden perusteella. Asennamme myös pystykaapit kuten pakaste- ja jäähdytyskaapit, pikapakastuslaitteet sekä juoma-altaat.

Tiesithän, että MV-Jäähdytyksen tekemään kylmälaitteistoasennukseen on mahdollista saada myös yksi ylimääräinen takuuvuosi!

Lämpöpumput ja lämmöntalteenottojärjestelmät

Lämmitys- ja lämmöntalteenottojärjestelmiä asennetaan kiinteistöihin, taloyhtiöihin, teollisuuteen, uudiskohteisiin, maatalouteen sekä omakotitaloihin. MV-Jäähdytys asentaa kaikki maalämpöjärjestelmät. Ammattiosaamisemme kattaa maalämpöpumput, ilmalämpöpumput, ilma-vesilämpöpumput sekä lämmöntalteenottojärjestelmät.

Olosuhdehallintaratkaisuja

Asiantuntemuksemme kattaa myös olosuhdehallintaa vaativat puhdastilat ja laboratoriot. Toteutamme lisäksi myös erikoisratkaisuja mm. elintarviketeollisuuteen, magneettirekoille tai apteekkiroboteille. 

MV-Jatkotakuu

MV-Jäähdytyksen periksiantamaton joukkue on sitoutunut tekemään asiakkaidensa elämästä mahdollisimman mutkatonta ja turvallista. Siksi tarjoamme uuden laitteiston omistajan etuna asiakkaillemme 12 ylimääräistä takuukuukautta. Laitteistoon kuuluvan 2 vuoden takuuajan päälle saat siis 1 ylimääräisen vuoden jatkotakuuta! MV-Jatkotakuu koskee MV-Jäähdytys Oy:n asentamia kylmälaitteistoja. Jatkotakuun voi lunastaa tekemällä MV-Jäähdytyksen kanssa 3 vuoden määräaikaisen huoltosopimuksen, johon annamme huolettoman (1kk) irtisanomisajan.

Pyydä meiltä sinulle räätälöity tarjous!

MV-Jatkotakuu on asiakkaidemme keskuudessa suosittu palvelu! Katso vieressä oleva video!

OTA YHTEYTTÄ

On aika menestyä!

Haluatko avointa tiedonkulkua ja luotettava palvelua?
Täytä lomake ja olemme sinuun pian yhteydessä.