Kitchen Saivo Mikko Kautta
SAIVO KITCHEN & BAR OF MOMENTS

Mikko Kautto valmistaa ruokaa Suomen presidenteille ja Leijonafaneille

Keittiöpäällikkö Mikko Kauton työhistoriasta löytyvät kaikki Tampereen merkittävimmät hotellit ja niiden ravintolat. On Kautto kokannut myös yhdelle entisitä presidenteistämmekin....

Lue lisää

Siipiweikot Laura
Siipiweikot

Siipiä kohta jo 30 vuotta

Oletko koskaan tilannut kanansiipiä ravintolassa? Välttämättä et, mutta olet varmaankin kuullut niistä! Toisin oli vielä vuosituhannen vaihteessa, vaikka siipiä tarjoileva ravintola oli...

Lue lisää

Pakrinmäen palvelutalo
Parkinmäen palvelutalo

Arjesta juhlaan

Palvelukotiajatus on Turusta lähtöisin Parkinmäen palvelutalon päärakennus on entinen Turun Ukkokoti. Kodikas Ukkokoti rakennettiin säätyläismiehiä varten ja se aloitti toimintansa vuonna...

Lue lisää

Henrik Forss Ramirent
Ramirent

Torninostureilla tehdään Suomen näyttävimmät maamerkit

Palveluvalikoimassa kaikki, mitä työmaalla tai telakalla tarvitaan Ramirent Finland Oy on Suomen suurin ja kattavin konevuokraamo. Ramirentin valikoimassa on jo nyt yli 25 000 erilaista konetta ja...

Lue lisää

Gradia

Ruokapalvelujen tukiranka

Gradian tuotantokeittiössä käy valtava kuhina, kun noin 30 työtekijää häärii patojen ympärillä. Ruokaa valmistetaan tuhansia annoksia koululaisille, myymälään ja jaettavaksi useaan eri...

Lue lisää

Kotipizza

Maailman parasta pizzaa

Vaajakosken vastaremontoidussa Kotipizzassa on tilava tunnelma ja viihtyisä sisustus. ”Nyt on laitettu viimeisen päälle kaikki kuntoon”, toteaa ravintolan omistaja Jarmo Valtari. Aivan...

Lue lisää

Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Tilatoiveiden toteuttaja

Jyväskylän ammattikorkeakoulu eli Jamk on kansainvälisesti tunnustettu oppimisen uudistaja ja kilpailukyvyn kehittäjä. Uuden oppiminen ja kehittäminen edellyttää toimivia tilaratkaisuja....

Lue lisää

version eatery and garden
Hotelli U14

Asiantuntevaa kylmä- ja pakastehuoneasennusta

Esplanadin kupeessa sijaitsevan Hotelli U14 sisältä löytyy yksi Helsingin ravintolamaailman helmistä! Kalifornialainen keittiö toimii eri kulttuurien sulatusuunina, kertoo Version Eatery &...

Lue lisää

Jääteltta suomen jouluvalo oy
Suomen Jouluvalo Oy

Kuvataiteilijasta valotaiteilijaksi

Jari Antila on vuonna 2009 perustetun Suomen Jouluvalo Oy:n hallituksen puheenjohtaja sekä alkuperäisiä perustajajäseniä. Jari on ollut valoalalla jo 18 vuotta. ”Led-valojen saapuessa aloin...

Lue lisää

Koskikoti

Laadukas asuminen on mielenterveystyön tukijalka

Helsingin Koskelassa huoltomies putsaa viimeisiä talven hiekkoja kävelytieltä Koskikodin pihalta. Koskikoti on mielenterveyskuntoutujien palvelutalo, jonka tärkein tehtävä on palvella...

Lue lisää

Kotipizza

Kotipizzan multiyrittäjä

Vastapaistetun pizzan tuoksu leijailee ilmassa, kun Jaana Korhonen pakkaa pizzoja kotiin kuljetettavaksi. Monipuolinen tilaus sisältää niin Monsterin, Kotzonen kuin pari klassikkopizzaakin. Vasta...

Lue lisää

Maria Rantanen Mathildan Marina
Mathildan Marina

Salon saariston helmi

Mathildedalin alue valloittaa vierailijansa sydämen. Autoilija saapuu satamakylään pujottelevaa pikkutietä pitkin, jonka varrelta hän löytää kyläkouluja ja pieniä käsityöläisputiikkeja....

Lue lisää

ravintola kissanviikset
Kissanviikset

Jyväskylän pitkäikäisin ravintola

Ravintola Kissanviikset on perinteikäs jyväskyläläinen ravintola. Ensi vuoden helmikuussa tulee täyteen jo 60 vuotta. Perustaja Sirkka Parviainen työkavereineen pohti aikanaan ravintolalle...

Lue lisää

Virpi Rusi heittää pizzapohjaa
Kotipizza

Pitkän linjan pizzataiturit

Tunnelmallisella asuinalueella, Jyväskylän keskustan tuntumassa, Lasse ja Virpi Rusi tekevät sitä, missä harva on heitä parempi; he valmistavat pizzaa. Jos pizzan valmistuksessa kilpailtaisiin...

Lue lisää

marko virtanen
Hotelli Forum

Elämänmakuinen hotelli

Punatiilinen rakennus kätkee sisäänsä kolmikerroksisen hotellin, jonka johtajalla on värikäs historia kerrottavanaan. Hotellitoiminta aloitettiin noin kaksi vuotta sitten. Sitä ennen...

Lue lisää