Huoltopalvelut – MV-Jäähdytys

Huoltopalvelut

Kaikki lämpöpumput kaipaavat huolenpitoa ja huoltoa toimiakseen halutulla tavalla.
Huollamme kaikki maalämpöpumput, ilma-vesilämpöpumput sekä ilmalämpöpumput ammattitaidolla. 
Kauttamme saat niin vuosihuollot kuin korjaukset aina kompressorien vaihtoon asti.

Olemme muun muassa Toshiban ja Mitsubishi Electric:n valtuutettu huoltoliike. 

Ilmalämpöpumput

Vuosihuolto / vikakartoitus
(sis. alv 24%)

174 €

Muut lämpöpumput

Vuosihuolto / vikakartoitus
(sis. alv 24%)

alk. 340 €

Tilaa huolto tai vikakartoitus

Tilaa huolto tai vikakartoitus soittamalla: 020 786 1900 tai lähettämällä viestiä osoitteeseen: kuluttajamyynti@mv-jaahdytys.fi. Voit myös tilata huollon tämän sivun alapuolella olevan lomakkeen kautta.

Lämpöpumppujen vuosihuollot

Säännöllisesti huollettujen lämpöpumppujen käyttöikä pitenee ja energiatehokkuus paranee. Vuosihuoltosopimuksella MV-Jäähdytys sitoutuu pitämään asiakkaan laitteista huolta. Huolehdimme asiakkaan lakisääteisistä velvoitteista, laitteiden toimivuudesta, energiatehokkuudesta ja pitkästä elinkaaresta. Vastaamme myös asianmukaisesta dokumentoinnista ja sen säilyttämisestä. Jokainen sopimusasiakas saa oman työnjohtajan, jonka kanssa vuosihuollot sovitaan asiakkaalle parhaiten sopivaan ajankohtaan.

Vuosihuoltosopimusta suunniteltaessa on mahdollista tehdä ennakoiva laitekartoitus. Tehdyn kartoituksen perusteella muodostetaan tarjous, jossa on laitteenomistajan lakisääteisten velvoitteiden, kuten vuototarkastusten lisäksi, myös suositellut toimenpiteet sekä laitekohtaiset huoltovälit. MV-Jäähdytyksen kokemukseen ja suosituksiin perustuva tarjous keskustellaan asiakkaan kanssa läpi ja räätälöidään tarvittaessa toiveiden mukaan.

Lämpöpumppujen vikakorjaukset

Huoltopäivystysnumeromme palvelee vuorokauden ympäri – koko Suomen laajuudella. Yleisimpiä korjausta vaativia syitä ovat kylmäainevuoto, sähköisten komponenttien rikkoutuminen sekä epäpuhtauksista johtuvat viat. Huoltoasentajamme sopii asiakkaan kanssa toivotun korjausajankohdan, varmistaa jo etukäteen laitteessa käytetyn kylmäaineen, tarvittavat varaosat ja työkalut sekä muut tarpeelliset pohjatiedot, jotta vikaa päästään korjaamaan jo heti saavuttaessa.

Tarvittaessa huolehdimme myös vanhojen laitteiden vastuullisesta ja ympäristöystävällisestä kierrätyksestä.

Huoltopäivystys 24/7 | 020 786 1900

OTA YHTEYTTÄ

On aika menestyä!

Haluatko avointa tiedonkulkua ja luotettava palvelua?
Täytä lomake ja olemme sinuun pian yhteydessä.