SAIVO KITCHEN & BAR OF MOMENTS

Mikko Kautto valmistaa ruokaa Suomen presidenteille ja Leijonafaneille

Kitchen Saivo Mikko Kautta

Keittiöpäällikkö Mikko Kauton työhistoriasta löytyvät kaikki Tampereen merkittävimmät hotellit ja niiden ravintolat. On Kautto kokannut myös yhdelle entisitä presidenteistämmekin. ”Valmistin annokset samalla tarkkuudelle kuin muidenkin asiakkaidemme ruoat”, Mikko kertoo. Nokia Areenalta löytyvä Kitchen Saivo on jo Mikko Kauton toinen hotelli, jota hän on ollut avaamassa. 

kitchen saivo lapland hotel nokia areenallaMV-Jäähdytys on asentanut Saivon keittiölaitteet, pystykaapit sekä kylmä- ja pakkastilat

Vuonna 1965 Muoniossa perustettu Lapland Hotels on tänä päivänä Pohjoismaiden suurin perheomisteinen hotelliketju. Mikon mukaan hotellivieraita kiehtoo Lapin tunnelma, mikä on saatu tuotua hienosti kaupunkimiljööseen. Ravintolan menu vaihtuu 4 kertaa vuodessa. Jokaiselta listalta löytyy niin Lappi -teemaa kuin poroakin. Myös kaikki pääraaka-aineet, kuten kalat, lihat ja marjat tulevat pohjoisesta. ”Lappi ja Lapin vuodenajat siis näkyvät ja maistuvat jokaisessa annoksessa”, Mikko kuvailee.

saivo aamiiainenLappi ja poro näkyvät jokaisessa menussa vuodenaikaan katsomatta

24h huoltopäivystys on kiireisen keittiön pelastus

MV-Jäähdytys on Mikolle tuttu oman työnkuvansa ja ystävien suositusten kautta. MV-Jäähdytys on asentanut Laplandin ammattikeittiölaitteet, kylmiöt ja pakkaset. Saivon lisäksi MV-Jäähdytyksen asentamia keittiölaitteita löytyy myös Areenan aitioista, kokoustilojen yhteydestä sekä kattoterassilta. ”Keittiömme on tuliterä ja kaikki on pelannut hyvin”, Mikko kertoo. 

saivon keittiöasennusMV-Jäähdytys on toiminut Mikon aisaparina jo Saivon alkutaipaleelta saakka,
kuvassa ammattikeittiöihin erikoistuneet huoltoasentajat Janne ja Juho

Laitteita käytetään kuitenkin 18h vuorokaudessa ja siksi MV-Jäähdytyksen 24/7 huoltopäivystys on keittiön henkilökunnalle elintärkeä palvelu. ”Olemme saaneet apua jo saman päivän aikana, jos on ollut tarvetta”, Mikko sanoo tyytyväisenä.  

MV-Jäähdytys saa kiitosta luotettavuudestaan


”MV-Jäähdytyksessä parasta on toiminnan luotettavuus – ei tarvitse stressata, milloin laite saadaan kuntoon”, Mikko kertoo. Keittiöpäällikön ei tarvitse edes olla itse paikalla huollon aikana. Keittiöpäällikölle kerrotaan kyllä jälkikäteenkin, mitä on tehty. saivo mikko kautto keittiöpäällikkö


Suuret kokoustilat ja saunat kattoterasilla


Aamiaisen ja à la carte annosten lisäksi ravintolan henkilökunta valmistaa myös paljon annoksia tapahtumiin. ”Lumoamo -kokouspuoli on iso osa liiketoimintaamme”, Mikko kertoo. Lumoamosta löytyy 4 kokoustilaa, jonne mahtuu illalliselle noin 200hlö tai cocktail -tilaisuuteen 300hlö. Myös aitioita löytyy.
saivon rakennusprojekti nokia areena

Nokia Areenan keittiölaitteet kuljetettiin nosturilla kattoterassin kautta sisään,
kuvassa Pirkanmaan asennustyönjohtaja Pirkkapekka 

Laplandin kattoterassille mahtuu kesähelteillä jopa 300 asiakasta. Aurinkoterassilta löytyy baaritiski ja saunatilat. ”On yleiset saunat naisille ja miehille sekä tilaussauna Tuohta.”, Mikko kertoo. Myös kattoterassilla on siis kokoustila, johon mahtuu 12-15hlö ja sen yhteydestä löytyy saunat ja porealtaat.

Mikko toivottaa lukijat tervetulleiksi herkuttelemaan Lapin makumaailmalla. Saivo tarjoilee hotelliaamiaisen lisäksi myös laajan kirjon à la carte annoksia niin paljasjalkaisille tamperelaisille kuin kiekko- ja keikkaturisteillekin!

Tutustu tästä ammattikeittiölaitteiden asennuspalveluihin sekä ammattikeittiöiden huoltosopimuksiin!