fbpx

Ammattikeittiöt

Olemme alan ainoa toimija, joka kykenee asentamaan ja huoltamaan kaikki ammattikeittiön laitteet ja laitemerkit.

Ratkaisut

 

Palvelemme majoitus- ja ravintola-alan sekä julkishallinnon toimijoita koko Suomen laajuudella. Osaavan henkilöstömme määrä takaa sen, että kykenemme palvelemaan kaikissa ammattikeittiön asennus-, korjaus ja huoltotarpeissa kellon ympäri. Huollamme kaikki ammattikeittiön merkit ja laitteet.

 

Asiantuntevat huoltoasentajamme ymmärtävät sekä elintarvikkeiden valmistuksessa käytettävien kuumien laitteiden että myös elintarvikkeiden säilytyksessä tai ilmastoinnin jäähdytyksessä käytettyjen kylmien laitteiden logiikan. Tarjoamme vikakorjausten lisäksi keittiön koko laitekannalle suunnattuja vuosihuoltosopimuksia, joilla kykenemme takaamaan laitteiden pitkän käyttöiän, mahdollisimman hyvän toimivuuden sekä energiatehokkuuden.

 

ammattikeittiolaitteiden huolto

 

Ammattikeittiölaiteasentajamme tuntevat läpikotaisin mm. keittopadat, uunit, kuljetusvaunut, tunnelitiskikoneet, lajittelukoneet, yleiskoneet, kahvinkeittimet, raekoneet, kupukoneet  vihannesleikkurit, myllyt, patasekoittimet, rasvakeittimet, vakuumipakkauslaitteet, kuorimakoneet, biojätejärjestelmät, painekeittokaapit, hampurilaistunnelit, sämpyläpaahtimet, salamanterit, makkararollerit, lämpösäilytyskaapit, paistinpannut, liedet, grillit, parilat ja sirkulaattorit.

 

Piinkovat sertifioidut kylmäasentajamme puolestaan huolehtivat keittiön ja asiakastilojen ilmastoinnin jäähdytyksestä, kylmä- ja pakkastiloista, juoma-altaista, kylmäkaapeista ja -vitriineistä, vetolaatikostoista, pikajäähdytys- ja pikapakastuslaitteista, jääpalakoneista, pakkaskonteista, pehmis- sekä pastörointikoneista.

 

 

Palvelemme mm.

 

Huollamme ja asennamme kaikki laitteet ja merkit:

 

 • Elintarvikkeiden valmistuksessa ja lämpösäilytyksessä käytettävät sähkölaitteet
 • Elintarvikkeiden kylmäsäilytykseen ja pakastamiseen tarkoitetut kylmät laitteet
 • Ilmastoinnin jäähdytyslaitteet kuten vedenjäähdyttimet ja ilmalämpöpumput
 • Väliaikaiseen elintarvikesäilytykseen tarkoitetut auton perässä liikkuvat kylmäkärryt

 

Vuosihuollot

 

Ammattikeittiön vuosihuoltosopimus tuo huolettomuutta keittiön kuumaan ja kiireiseen arkeen. MV-Jäähdytys huoltaa laitteet laitevalmistajien ohjeiden mukaisesti, jotta laitteiden pitkä elinikä, toimintavarmuus ja energiatehokkuus on taattu.


Kartoituskäynnillä teemme laitteille id-tunnukset sisäiseen järjestelmäämme. Kartoituskäynnin jälkeen asiakas saa tarkasteltavakseen vuosihuoltosuunnitelman, joka sisältää laitteiden huoltovälit ja huoltotoimenpidelistaukset. Suunnitelma on tehty laitevalmistajien suositusten mukaan ja täydennetty MV-Jäähdytyksen kokemukseen ja koulutukseen pohjautuvalla tiedolla. Suosituksissamme huomioimme esimerkiksi laitekohtaiseen kunnon ja ennustetun käyttöiän.

dieta metos electrolux huolto

Vuosihuolloilla taataan asiakkaamme ydintoimintojen jatkuvuus. Meidän tehtävämme on saada asiakkaamme menestymään. Sen teemme minimoimalla laitteiden vikatilanteet, parantamalla laitteiden taloudellisuutta ja ekologisuutta varmistumalla niiden energiatehokkuudesta sekä varmistamalla laitekannan pitkät elinkaaret, jotta yllättäviä investointeja ei tarvitsisi tehdä.

 

Heti huoltosopimuksen alkaessa järjestelmäämme kertyy laitekohtaista dataa kuten suoritetut kalkinpoistot, varaosavaihdot, testiajot, uudelleen ohjelmoinnit ja laitteen vikaloki. Älykkään ja reaaliaikaisen ohjelmistomme avulla olemme jatkuvasti perillä laitteen pulssista. Pääsemme esimerkiksi vikaan kiinni nopeammin, sillä tunnemme laitteen ja osaamme ennustaa sen käyttäytymistä.

MV jäähdytys huolehtii huoltojen suorittamisesta laadukkaasti ja ajallaan. Meidän asiakkaamme ei tarvitse soitella vuosihuoltojen perään tai muistaa itse. Me muistutamme kyllä ja sovimme huollot asiakkaalle parhaiten sopivaan ajankohtaan.

 

Tutustu vuosihuoltosopimuksiimme!

 

Vikakorjaukset

 

Viallinen laite oireilee monin tavoin. Kylmätilat voivat lämmetä, kahvinkeitin vuotaa vettä, uunien ja patojen kypsennysajat voivat pitkittyä, parila ei lämpene, tiskikone voi vaahdota tai pesutulos heikentyä, keittiölaite voi pitää omituista ääntä, kieltäytyä ottamasta vettä tai vuotaa tiivisteistään. MV-Jäähdytys pelastaa aina pinteestä!

keittiölaitekorjaus

 

Teemme vikakorjauksia vuosihuoltojen yhteydessä sekä aina, kun meille soitetaan 24/7 huoltopäivystys- ja tilausten vastaanottonumeroomme 020 786 1900. Vikakorjauksia tehdään koko Suomen laajuudella ja kellon ympäri. Jokaisen huoltoasentajamme autossa on vastuksia, tyypillisimpiä keittiölaitteiden varaosia sähkökomponentteja, piirikortteja, ohjauskortteja, vianetsinnässä tarvittavia mittareita ja testilaitteita sekä raaka-aineita kuten pesuaineletkuja. Täydennystarpeissa hyödynnämme eri puolille Suomea sijoitettuja logistiikkakeskuksiamme sekä omaa, sisäistä hankinta-organisaatiotamme.

 

Asennukset ja laitetoimitukset

 

Toimitamme ja asennamme suurten ja pienten keittiöiden ammattikeittiölaitteet sekä kylmä- ja pakkastilat. Asennamme sekä uusia, huollossa käyneitä että korvauslaitteita. Hoidamme kaiken tilauksesta toimintakuntoon saattamiseen saakka. Annamme mielellämme myös käytönopastuksia laitteiden käyttöön ja käyttäjälähtöisten laitevikojen minimoimiseen. Onhan päätehtävämme laitevikojen minimoiminen ja laitekannan toimintavarmuuden säilyttäminen.

laiteasennukset ammattikeittiöön

Voit pyytää meiltä myös tarjouksen mistä tahansa keittiölaitteen varaosasta tai kokonaisesta laitteesta. Meillä on laaja hankinta-organisaatio, jolla on laajat verkostot ja alamme nopeimmiksi hiotut toimintamallit.

 

Asiantuntijapalvelut

 

Teemme ammattikeittiöasiakkaillemme suunnittelutyötä laitevalintojen suhteen, tarjoamme kylmälaitoksen suunnittelua sekä laitoksen sähkösuunnittelua. Konsultoimme rakennus- ja putkiliikkeitä sekä laitevalmistajia eli joko tilaajia tai kumppaneitamme yhteisiin toimintatapoihin liittyen.

 

Meillä on projekti-, asennus- ja huoltotöidemme myötä vankka kosketuspinta suoraan asiakasrajapintaan. Ymmärrämme, miten laitteet kannattaa sijoittaa keittiöhenkilöstön arjen sujuvuuden näkökulmasta. Tiedämme myös, mitä suunnitelmavaiheessa tulisi huomioida, jotta asennustöissä ei tule ongelmia esimerkiksi sähkö-, vesi- tai viemäröintikytkentöjen kanssa.

ammattikeittion asiantuntijapalvelut

 


Asennusten ja huoltojen lisäksi annamme tavanomaisesti paljon laitteiden käyttökoulutuksia, teemme laitteiden uudelleenohjelmointia sekä tarjoamme neuvontaa keittiöasiakkaitamme askarruttavissa suunnittelu- tai käyttötilanteissa. 

 

Vuokralaitteet ja varaosatoimitukset

 

Tarjoamme vuokralle useita kylmäkärryjä, jotka sijaitsevat fyysisesti Tampereella, Jyväskylässä ja Helsingissä. Kärryt toimitetaan Suomen laajuudella suoraan yrityksen pihaan. Kärryt on tarkoitettu ensisijaisesti elintarvikkeiden väliaikaiseen varastointiin ja ne voidaan säätää mihin tahansa lämpötilaan +15 ja -22 välillä. Kylmäkärryjä hyödynnetään tilapäisinä varastoina esimerkiksi kylmä- ja pakkashuoneiden sulatuksissa ja puhdistuksissa. Kylmäkärryjä tilataan myös yllättävien laitteistorikkojen sattuessa, kun elintarvikkeiden kylmäketju tulee säilyttää. Kylmäkärry mahdollistaa korjausten ja huoltotoimenpiteiden tekemisen arkityöaikoina.

 

Kylmäkärryjen lisäksi logistiikkakeskuksistamme löytyy esimerkiksi vetolaatikostojen kylmäkasetteja sekä vetolaatikostokoneikkoja. Soita 020 786 1900 ja kysy lisää!

ammattikeittio vuokralaitteet

Neljä logistiikkakeskustamme palvelee huoltoasentajiamme heidän korjaustöissään, kun laitteen komponentti tai osa tulee vaihtaa uuteen. Meillä on lisäksi oma osto-organisaatio, joka on valjastettu metsästämään nopeasti kaikkein harvinaisimmatkin varaosat kattavia kanavia hyödyntäen. Varaosatilauksia voi tehdä soittamalla asiakaspalvelunumeroomme tai täyttämällä tarjouspyyntölomakkeen.

Uusissa laitteissa on pääsääntöisesti aina laitevalmistajan antama määräaikainen takuu, jolloin laitevalmistaja vastaa laitteen korjauksesta tai korjauttamisesta. MV-jäähdytys toimii useamman merkin takuuhuolto liikkeenä ja teemme myös vuosihuoltoja takuuaikana. Takuuajan päättyessä ravintoloitsijan on suositeltavaa solmia huoltosopimus. Huoltosopimuksen myötä MV-Jäähdytys hoitaa ja dokumentoi kalkinpoistot, tarkistukset, mittaukset, säädöt, korjaukset ja vuototarkastukset ajallaan. Asiakas ostaa laitteilleen ylläpidon vaivattomuutta ja pitkää käyttöikää.

Kyllä voitte. Asennamme, huollamme ja korjaamme kaikki keittiön kylmät ja kuumat laitteet. Lisäksi jäähdytämme asiakkaiden ruokailutilan ilmastoinnin. Monessa ammattikeittiössä kilpailutetaan laitevalmistajat, joten laitemerkkejä on useita. Juuri tässä vahva ammattitaitomme tulee esiin.

Liikumme kaikkialle Suomeen keskimäärin 2h vasteajalla. Tilannekohtainen kiireellisyys ja asiakkaan ydintoimintojen suojaaminen sanelevat aikataulun.

Saa kyllä, pyydä tarjous!

Meillä on oma, sisäinen hankintaosastomme, joka ylläpitää laajaa varaosavalikoimaa. Usein tarvittava osa tai komponentti löytyy omasta logistiikkakeskuksestamme ja se saadaan toimitettua jo samana päivänä tai viimeistään seuraavana aamuna mihin päin suomea tahansa. Hankintaosastomme tilaa myös erikoisemmat varaosat nopeasti omia, tehokkaita kanaviaan hyödyntäen.

Me pidennämme laitteiden elinkaarta ja parannamme niiden toimintavarmuutta. Huollettuja laitteita ei tarvitse korjata eikä korvata yhtä usein eikä liiketoimintaan tule turhia keskeytyksiä. Pitkällä tähtäimellä asiakas säästää aina selvää rahaa. Lisäksi huollot parantavat merkittävästi laitteiden energiatehokkuutta.

Olemme huoltaneet menestyksekkäästi kaikki markkinoilta löytyvät päälaitemerkit.

Vaikka laiteasennuksissa olemme usein työmaan viimeinen toimija, kommunikoimme jatkuvasti työmaapäällikön kanssa ja kiritämme myös muiden toimijoiden tekemistä. Ylivertainen joukkuehenkemme ja periksiantamattomuutemme takaavat sen, että lisäkäsiä saadaan aina eivätkä yön pikkutunnitkaan ole meille vieras käsite. Teemme kaikkemme asiakkaidemme menestyksen eteen.

On aika menestyä!

 

Palvelemme äkillisissä huoltotarpeissa, pitkäaikaisissa kunnossapitokumppanuuksissa
sekä suuren mittakaavan asennustöissä.

Kutsu periksiantamattomat tekijämme paikalle!

 • Täytä lomake. Se on ilmaista!
 • Olemme sinuun pian yhteydessä.

Valitse yhteydenottotapa

Maintenance order
Call request
Offer request
Seuraava vaihe

Sankaritarinat

Soita huoltopäivystysnumeroomme, avoinna 24/7

020 786 1900

Tilaa huolto, vastaamme arkisin 7-16

Huoltotilaus
X

Offer request

 • Max. tiedoston koko: 128 MB.
X

Tilaa huolto

 • Max. tiedoston koko: 128 MB.
  Lataa tiedosto tarvittaessa
X

Jätä soittopyyntö

 • Vikatilanne, laskutusasiat, palaute, tiedustelu...
X

Tarjouspyyntö

 • Max. tiedoston koko: 128 MB.