Ikaalinen Spa & Resort

Uusi elämysten keidas Ikaalisissa

Petri koivisto ikaalinen spa

Ikaalinen Spa & Resort on arvokas osa Ikaalisten vetovoimaa. ”Kun kuulin uusien yrittäjien uudistamishankkeesta, en malttanut jättää tätä projektia väliin”, Petri Koivisto kertoo innostuneesti. Porista Pirkanmaalle muuttanut Petri on koulutukseltaan keittiömestari ja toimii nyt keittiöpäällikön tehtävissä, kesäkuussa 2021 avatussa lomakeitaassa. ikaalinen spa


Ikaalinen Spa & Resortissa ei aika käy pitkäksi! Alueelta löytyy pohjoismaiden suurimman vesitropiikin ja spa -palveluiden lisäksi myös kattava tarjonta keikkailevia artisteja ja useita eri ravintoloita. Myös rämäpäille löytyy ohjelmaa. Valikoimassa on mm. kalliolaskeutumista, maastopyöräilyä, sulkapalloa, keilausta, firsbeegolfia, minigolfia, tennistä, pickleballia, jousiammuntaa, sup-lautoja, soutuveneitä ja kanootteja, vesijettejä, paintballia sekä kuplafutista.

ikaalinen spa

Ravintoloita joka lähtöön


Keittiöpäällikkönä Petri vastaa ruokatuotteiden laadusta, ravintoloiden tuloksellisuudesta, henkilöstönsä hyvinvoinnista sekä keittiölaitteiden kunnosta. Jo heti talon avausvaiheessa Petri tilasi vuosihuollot MV-Jäähdytykseltä kaikkien keittiöiden kaikkiin laitteisiin. ”Kylpyläympäristö eroaa perinteisistä ravintoloista sen monipuolisen asiakaskunnan ja makumieltysten variaation vuoksi”, Petri kertoo. 

ikaalinen spa

Alakerran Tuomarla tarjoilee à la carte annoksia, yläkerran La Rambla rouheaa street foodia, Kyrös vastaa aamupalasta ja iltabuffeteista, aulabaarin Cake & Tonic tarjoilee mix-and-match Gin & Tonic -valikoimaa yhdistettynä herkullisiin leivonnaisiin, The Old Ikaly Pub huolehtii janon sammuttamisesta, Spa Bar Tropical tarjoilee juomat ja snacksit polskijoille ja Ikenema Beach Bar taas palvelee veneilijöitä ja paikallisia retkeilijöitä auringon alla.

MV-Jäähdytyksen laitehuollot sovitaan ravintolan vuosikellon mukaan


MV-Jäähdytys on Petrille tuttu toimija jo aiemmastakin työhistoriasta. ”Erityisesti kylmälaitteiden huolto ennen kesää on äärimmäisen tärkeää”, Petri toteaa. Kylmälaitteistot ovat kesähelteillä koetuksella. ”Laitteita on tärkeä huoltaa ylipäätään, sillä jos koko laite rikkoutuu ja se tulee uusia, voivat toimitusajatkin olla aivan mahdottomia”, Petri toteaa.

kylmähuoneiden ja pakastehuoneiden asennus ja huolto mv-jäähdytykseltä


”Aina syksyisin me huollamme sitten kuumat ammattikeittiölaitteet”, Petri kertoo. Keittiöpäällikkö Koivisto tuntee useita MV-Jäähdytyksen huoltoasentajia nimeltä ja myös muun henkilökunnan palaute MV-Jäähdytyksestä on ollut positiivista. ”Saimme tehtyä yhteistyösopimuksen viime vuonna, joka varmasti tyydyttää meitä molempia – homma on lähtenyt Ikaalisissa hienosti käytiin!” Petri tiivistää.ravintolalaitehuolto mv-jäähdytys
Tutustu tästä MV-Jäähdytyksen ravintolapalveluihin sekä vuosihuoltosopimuksiin