Sankaritarinat
Olemme huoltoyhtiö, joka tekee kaikkensa, jotta asiakkaiden liiketoiminta olisi mutkatonta ja elämä turvallista.
Kaikessa tekemisessämme on kyse asenteesta, joka kuuluu MV-Jäähdytyksen perusluonteeseen.
Mitä tahansa yhtiössämme tehdään – se tehdään hyvin.

SAIVO KITCHEN & BAR OF MOMENTS
Mikko Kautto valmistaa ruokaa Suomen presidenteille ja Leijonafaneille
Keittiöpäällikkö Mikko Kauton työhistoriasta löytyvät kaikki Tampereen merkittävimmät hotellit ja niiden ravintolat. On Kautto kokannut myös yhdelle entisitä presidenteistämmekin....

Juha Lehtinen, MV404
Helmilämmön sykähdyttävä synnyintarina
Vuonna 2017 kaikki muuttui hetkessä. Juha Lehtisen vanha työnantaja ajautui konkurssiin ja samalla meni hänen poikansa, Joonaksen, työpaikka alta. Ei auttanut jäädä myrskyn silmään...

Siipiweikot
Siipiä kohta jo 30 vuotta
Oletko koskaan tilannut kanansiipiä ravintolassa? Välttämättä et, mutta olet varmaankin kuullut niistä! Toisin oli vielä vuosituhannen vaihteessa, vaikka siipiä tarjoileva ravintola oli...

Parkinmäen palvelutalo
Arjesta juhlaan
Palvelukotiajatus on Turusta lähtöisin Parkinmäen palvelutalon päärakennus on entinen Turun Ukkokoti. Kodikas Ukkokoti rakennettiin säätyläismiehiä varten ja se aloitti toimintansa vuonna...

Ramirent
Torninostureilla tehdään Suomen näyttävimmät maamerkit
Palveluvalikoimassa kaikki, mitä työmaalla tai telakalla tarvitaan Ramirent Finland Oy on Suomen suurin ja kattavin konevuokraamo. Ramirentin valikoimassa on jo nyt yli 25 000 erilaista konetta ja...

Gradia
Ruokapalvelujen tukiranka
Gradian tuotantokeittiössä käy valtava kuhina, kun noin 30 työtekijää häärii patojen ympärillä. Ruokaa valmistetaan tuhansia annoksia koululaisille, myymälään ja jaettavaksi useaan eri...

Kotipizza
Maailman parasta pizzaa
Vaajakosken vastaremontoidussa Kotipizzassa on tilava tunnelma ja viihtyisä sisustus. ”Nyt on laitettu viimeisen päälle kaikki kuntoon”, toteaa ravintolan omistaja Jarmo Valtari. Aivan...

Jyväskylän ammattikorkeakoulu
Tilatoiveiden toteuttaja
Jyväskylän ammattikorkeakoulu eli Jamk on kansainvälisesti tunnustettu oppimisen uudistaja ja kilpailukyvyn kehittäjä. Uuden oppiminen ja kehittäminen edellyttää toimivia tilaratkaisuja....

Hotelli U14
Asiantuntevaa kylmä- ja pakastehuoneasennusta
Esplanadin kupeessa sijaitsevan Hotelli U14 sisältä löytyy yksi Helsingin ravintolamaailman helmistä! Kalifornialainen keittiö toimii eri kulttuurien sulatusuunina, kertoo Version Eatery &...

Suomen Jouluvalo Oy
Kuvataiteilijasta valotaiteilijaksi
Jari Antila on vuonna 2009 perustetun Suomen Jouluvalo Oy:n hallituksen puheenjohtaja sekä alkuperäisiä perustajajäseniä. Jari on ollut valoalalla jo 18 vuotta. ”Led-valojen saapuessa aloin...

Koskikoti
Laadukas asuminen on mielenterveystyön tukijalka
Helsingin Koskelassa huoltomies putsaa viimeisiä talven hiekkoja kävelytieltä Koskikodin pihalta. Koskikoti on mielenterveyskuntoutujien palvelutalo, jonka tärkein tehtävä on palvella...

Kotipizza
Kotipizzan multiyrittäjä
Vastapaistetun pizzan tuoksu leijailee ilmassa, kun Jaana Korhonen pakkaa pizzoja kotiin kuljetettavaksi. Monipuolinen tilaus sisältää niin Monsterin, Kotzonen kuin pari klassikkopizzaakin. Vasta...

Mathildan Marina
Salon saariston helmi
Mathildedalin alue valloittaa vierailijansa sydämen. Autoilija saapuu satamakylään pujottelevaa pikkutietä pitkin, jonka varrelta hän löytää kyläkouluja ja pieniä käsityöläisputiikkeja....

Kissanviikset
Jyväskylän pitkäikäisin ravintola
Ravintola Kissanviikset on perinteikäs jyväskyläläinen ravintola. Ensi vuoden helmikuussa tulee täyteen jo 60 vuotta. Perustaja Sirkka Parviainen työkavereineen pohti aikanaan ravintolalle...

Raimo Litokorpi, MV309
Yrittäjästä huoltoasentajaksi
”Turussa on hyvä meininki”, Raimo osaa kertoa, vaikka onkin ollut toisen palveluksessa viimeksi 25 vuotta sitten. MV-Jäähdytyksen toimitusjohtaja Ilpo Mäkelä otti Raimoon yhteyttä...