fbpx

Lämmitys

Tarjoamme lämmitys- ja lämmöntalteenottoratkaisuja kaikkiin kiinteistöihin. Huollamme ja korjaamme lämpöpumput laitemerkkiin ja valmistajaan katsomatta.

Ratkaisut

 

Lämmitämme asuinkiinteistöjä, liiketiloja, ostoskeskuksia, hotelleja, teollisuuskiinteistöjä, toimistorakennuksia sekä julkisia tiloja kuten kouluja, sairaaloita, uimahalleja, päiväkoteja, palvelutaloja ja klinikoita.

 

Palvelemme lämmityslaitteiston elinkaaren kaikissa vaiheissa. Teemme asennustöitä ja modernisointeja projektipäälliköidemme johdolla, vuosihuoltoja työnjohtajiemme ja huoltoasentajiemme kautta sekä vikakorjauksia ja vuototarkastuksia 24/7 päivystyspuhelimeemme tulleiden tilausten perusteella. Keskustelemme mielellämme asiakkaamme toiveista ja tulevaisuuden tavoitteista. Esimerkiksi tulevat laajennusprojektit vaikuttavat laitteisto- ja kylmäainevalintaan.

 

lämmitys

Suunnittelemme ja toteutamme myös kaikkein monimutkaisimmat, jäähdytystä ja lämmitystä integroivat, modernit järjestelmät. Poistuvasta ilmasta voidaan ottaa energia talteen ja toimittaa se esimerkiksi käyttöveden lämmittämiseen mm. VRF-laitteilla tai poistoilmalämpöpumpuilla. Poistoilmasta talteenotettua energiaa voidaan käyttää myös tuloilman lämmittämiseen. Lämmöntalteenottojärjestelmillä voidaan siis usein säästää luontoa ja pienentää sähkönkulutusta, kun hukkalämpöä kierrätetään energiatehokkaassa järjestelmässä.

 

Palvelemme mm.

 

Huollamme kaikki laitteet ja merkit:

 

  •  maalämpöpumput
  • poistoilmalämpöpumput ja muut lämmöntalteenottoratkaisut
  • ilmalämpöpumput
  • ilma-vesilämpöpumput
  • monikäyttölämpöpumput

 

Vuosihuollot

 

Ennakointi on kaiken keskiössä, kun laitteiden toimintavarmuus, turvallisuus ja taloudellisuus halutaan taata. Vuosihuoltosopimuksella MV-Jäähdytys sitoutuu pitämään asiakkaan lämmityslaitteista huolta. Huolehdimme asiakkaan lakisääteisistä velvoitteista, laitteiden toimivuudesta, energiatehokkuudesta ja pitkästä elinkaaresta. Vastaamme myös asianmukaisesta dokumentoinnista ja sen säilyttämisestä. Jokainen huoltosopimusasiakkaamme saa oman työnjohtajan, jonka kanssa vuosihuollot sovitaan asiakkaalle parhaiten sopivaan ajankohtaan.
lämmityslaitteiden huollotVuosihuoltosopimusta suunniteltaessa on mahdollista tehdä ennakoiva laitekartoitus. Tehdyn kartoituksen perusteella muodostamme tarjouksen, jossa on laitteenomistajan lakisääteisten velvoitteiden kuten vuototarkastusten lisäksi myös suositellut toimenpiteet sekä laitekohtaiset huoltovälit. MV-Jäähdytyksen kokemukseen ja suosituksiin perustuva tarjous keskustellaan asiakkaan kanssa läpi ja räätälöidään tarvittaessa toiveiden mukaan.

 

Tutustu vuosihuoltosopimuksiimme!

 

Vikakorjaukset

 

MV-Jäähdytys palvelee myös hädän hetkellä. Asiakaspalvelijamme vastaavat puhelimeen viikon jokaisen päivänä, kaikkina kellonaikoina. Huoltopäivystysnumeromme 020 786 1900 palvelee 24/7 koko Suomen laajuudella.

lämmityslaite korjaus

Yleisimpiä korjausta vaativia syitä ovat kylmäainevuoto, sähköisten komponenttien, väärät säädöt, rikkoutuminen sekä epäpuhtauksista johtuvat viat. Huoltoasentajamme sopii asiakkaan kanssa toivotun korjausajankohdan, varmistaa jo etukäteen laitteessa käytetyn kylmäaineen, oikeat työkalut ja varaosat sekä muut tarpeelliset pohjatiedot, jotta vikaa päästään korjaamaan jo heti saavuttaessa.

 

Projektit ja asiantuntijapalvelut

 

Suunnittelemme ja toteutamme lämmitys- ja lämmöntalteenottoratkaisuja useille eri aloille ja tarpeisiin. Projektipäälliköt ovat alansa asiantuntijoita, jotka kykenevät tekemään lämmitysjärjestelmäsuunnitelmat ja toteuttamaan koko projektin alusta loppuun saakka. Yhdessä asiakkaan kanssa suunnitellaan ratkaisu, jonka vaatimuksina ovat kestävyys, energiatehokkuus sekä matalat elinkaarikustannukset.

lammitys projektit

Kohteeseen tutustumisen jälkeen luodaan yhteisen etenemissuunnitelman mukainen tarjous, solmitaan urakkasopimus, johdetaan työmaan toimintaa ja luovutetaan lopuksi valmis laitos. Projektin päättyessä tilaajamme saa kattavan raportin ja haluaakin usein jatkaa yhteistyötä huoltosopimuksen merkeissä. Asiakkaamme valitsevat meidät, sillä kiistaton ammattitaitomme kulkee käsi kädessä kilpailukykyisen kokonaishintamme kanssa. Kysy lisää projektipäälliköiltämme!

 

Asiantuntijamme tarjoavat konsultointiapua esimerkiksi kylmäaine- ja laitteistovalintojen suhteen, tekevät liuospiiri- ja kylmäaineanalyysejä, neuvovat haastavissa käyttötilanteissa ja antavat käyttöopastuksia asentamiinsa ja huoltamiinsa laitteisiin. Jokaisella projekti- ja huoltosopimusasiakkaallamme on oma asiantuntija käytössään.

 

Laite- ja varaosatoimitukset

 

Ylläpidämme ja optimoimme eri puolille Suomea sijaitsevia logistiikkakeskuksia, jotka ovat täynnä työmaan raaka-aineita, kylmäaineita sekä tuhansien laitevalmistajien varaosia, komponentteja ja kompressoreita. Kattavat logistiikkakeskuksemme palvelevat projektipäälliköidemme työmaatyöskentelyä sekä huoltoasentajiemme vuosihuoltotyöskentelyä ja äkillisiä vikakorjaustilauksia.

tilaa lämmityslaitteet ja varaosat

Olemme seuranneet teknologian ja asiakastarpeiden kehitystä viimeisen 50 vuoden ajan. Ympäri Suomea sijoitettujen logistiikkakeskustemme sisällöt on optimoitu asiakastarpeiden ja sesonkikohtaisen kysynnän mukaan. Varastomme ja verkostoituneet logistiikka-ammattilaisemme ovatkin yksi suurimmista vahvuuksistamme, sillä varaosien toimitusnopeus on yksi tärkeistä nopeuttamme selittävistä tekijöistä. 

 

Teemme maalämpölaitteiden huoltoja ja vuototarkastuksia 50 vuoden kokemuksella.

Kyllä. Projektipäällikkömme toteuttavat minkä tahansa asiakastoiveen vankalla ammattitaidoilla prosessinjäähdytyksestä lämmöntalteenottoon ja maalämpölaitteistoihin

Järjestelmän kannattavuus arvioidaan aina tapauskohtaisesti. Usein lämmöntalteenotto on kannattava sijoitus, sillä se säästää luontoa ja lompakkoa, kun prosessi on kokonaisuutena mahdollisimman energiatehokas ja taloudellinen.

Kyllä asennamme!

On aika menestyä!

 

Palvelemme äkillisissä huoltotarpeissa, pitkäaikaisissa kunnossapitokumppanuuksissa
sekä suuren mittakaavan projektitoimituksissa.

Kutsu periksiantamattomat tekijämme paikalle!

  • Täytä lomake. Se on ilmaista!
  • Olemme sinuun pian yhteydessä.

Valitse yhteydenottotapa

Tilaa huolto
Jätä soittopyyntö
Tarjouspyyntö
Seuraava vaihe

Sankaritarinat

Soita huoltopäivystysnumeroomme, avoinna 24/7

020 786 1900

Tilaa huolto, vastaamme arkisin 7-16

Huoltotilaus
X

Tarjouspyyntö

  • Max. tiedoston koko: 128 MB.