MV-Jäähdytys Oy vahvistaa palveluitaan kotitalouksille yrityskaupan myötä

MV-Jäähdytys Oy on ostanut Konehuolto Jorma Heikkonen Oy:n liiketoiminnan 30.12.2022. Yrityskaupan myötä MV-Jäähdytys vahvistaa ilmalämpöpumppujen asennus- sekä huoltopalveluaan kotitalouksille Uudellamaalla ja Kanta-Hämeessä.

– Konehuolto Jorma Heikkonen Oy on tunnettu Riihimäen alueella tarkasta ja erinomaisesta työnjäljestä. Tämän liiketoimintakaupan myötä saamme tiimiimme vankkaa osaamista ilmalämpöpumppujen asennus- ja huoltopalveluun yksityisasiakkaillemme, toteaa Ilpo Mäkelä.

– Yhdessä pystymme myös vastaamaan kovaan kysyntään, jota tulee myös Riihimäen talousalueen ulkopuolelta, Mäkelä jatkaa.

Yrityskaupan myötä, Konehuolto Jorma Heikkonen Oy:n omistaja ja työntekijä Paavo Sääskilahti liittyy MV-Jäähdytyksen tiimiin.

-Töitä alkoi olla niin paljon, että en pystynyt vastaamaan asiakkaiden tarpeisiin, kuvailee Sääskilahti ratkaisuaan yrityksen myyntiin.

Paavo Sääskilahdelle ei ollut aivan sama, kenelle antaa ansiokkaan liiketoimintansa jatkettavaksi. Painoarvona olivat yrityksen hyvä henki, kasvuhalukkuus sekä korkea moraali.

-MV-Jäähdytyksestä tuli heti sellainen tunne, että tälle yritykselle haluan myydä yritykseni, Sääskilahti kertoo.

MV-Jäähdytys Oy toteuttaa 50 vuoden kokemuksella huolto- ja urakointipalveluita koko Suomen laajuudella. Yhtiön vahva osaaminen kattaa kaikki kiinteistöjen lämmityksessä, jäähdytyksessä ja ammattikeittiöissä käytettävät laitteet.

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja
Ilpo Mäkelä
+358 50 4088 308
ilpo.makela@mv-jaahdytys.fi