Hotelli Loimu

Suomen digitaalisin hotelli

hotelli loimu

Hotelli Loimun aulassa seisoo horeca-alan suunnannäyttäjä Mika Järvinen. Yli 15 vuotta ravintola-alalla työskennellyt Mika on osakkaana digitaalisessa hotelliketjussa, UHotelsissa.

hotelli loimu uhotels

”Täällä Raisiossa meillä on modernisti palveleva itsepalveluhotelli”, hotellinjohtaja ja osakas Mika kertoo iloisesti. Hotelli Loimu uskoo siihen, että parasta asiakaspalvelua on asiakastarpeiden ennakointi, sujuva, digitaalinen asiointi ja tehokas, automatisoitu viestintä. Hotellin toimintoja automatisoimalla on kyetty laskemaan laadukkaan hotelliyöpymisen hintaa. Jo ennen asiakkaan saapumista hotellille on majoituskortti tehty ja asiakas on saanut sekä ovikoodin, parkkeerausohjeet että aamiaistiedot puhelimeensa. Tarvittaessa kuitenkin myös puhelimitse saa palvelua 24/7.

hotelli loimu

”Meillä käy erityisen paljon työkseen matkustavia asiakkaita, urheilujoukkueita sekä muumimaailmaan, saariston rengastielle tai festareille suuntaavia kesäturisteja”, Mika ynnää yhteen. Tuleva kesä näyttäisi olevan täynnä ohjelmaa. Raisiossa on käynnissä mm. Playa de Raisio -hanke rantakatuineen ja merivesipuistoineen. Myös vierasvenesatamassa juhlitaan häitä ja muita kesäjuhlia myöhään yöhön.

Asiantuntijalausuntoja MV-Jäähdytykseltä


Loimussa parasta on ehkä juuri sen sijainti. Siitä on lyhyt matka kaikkiin Turun seudun merkittäviin nähtävyyksiin. Loimu sijaitsee upeassa, vanhassa kiinteistössä, joka on remontoitu sisäpuolelta. Aivan alkuvaiheessa kiinteistössä oli kuitenkin ongelmia erityisesti jäähdytyksen ja lämmityksen kanssa. ”MV-Jäähdytykseltä saimme aina asiantuntijan paikalle ja näiden lausuntojen pohjalta ohjeistimme sitten kiinteistön omistajaa”, Mika muistelee tyytyväisenä. 

hotelli loimu kokoustila

Myös keittiölaitteiden huollossa on tehty yhteistyötä päivystysluonteisissa huoltotöissä. ”Jos keittiölaite vioittuu, on tärkeää saada ammattitekijä paikalle nopeasti – näistä syistä päädyimme MV-Jäähdytykseen”, Mika tiivistää.

hotelli loimu

Loimu, Kuohu ja Sointu ovat skandinaavisia sisarushotelleja”Täällä Raisiossa meillä on Loimu, Kangasalla Kuohu ja muutama kuukausi sitten avattiin Järvenpäähän Sointu”, Mika kertoo. Sointu on sisaruksista suurin, siellä on jopa 84 huonetta. Jokainen hotelli on saanut inspiraationsa paikallisesta luonnosta ja historiasta.

uhotels

Loimun sisustuksessa näkyy leirinuotion rauhallisuus ja puuelementit. ”Ja onhan Loimu perinteikäs Raisiolainen lentopallojoukkuekin”, Mika lisää. Kuohu puolestaan sijaitsee Kuohunharjulla, Kangasalla, useiden järvien välissä. Siellä toimii vesi sisustuselementtinä, kuten arvata saattaa. Sisaruksista nuorimmainen on hotelli Sointu, musiikkitalo Järvenpää-talon vieressä. Mika kertoo, että Sointu on saanut juurensa myös Sointulasta, jossa Sibeliuksella itsellään on historiaa. Suomalaisuus näkyy hotellin sävyissä. Myös korkea laatu on läsnä kaikissa Soinnun pinnoissa.

Kelkkaileva ja merten yli jetteilevä hotellinjohtaja

Ellei se Mikasta jo käynyt ilmi, hän ei ole eilisen teeren poikia. Haasteista ja uusista innovaatioista syttyvä hotellinjohtaja elää myös vapaa-ajallaan räiskyvää elämää. ”Tällä hetkellä valmennan intohimoisesti yhtä junnujen jalkapallojoukkuetta, talvella moottorikelkkailen ja kesällä vesijetteilen kaveriporukalla”, Mika avaa taustojaan. Jeteillä on käyty niin Ahvenanmaalla kuin Tallinnassakin. 

mika järvinen uhotels loimu raisio

Tänä kesänä suuntana on Ruotsi. Ahvenanmaan jälkeen tulee Mikan mukaan paha ristiaallokko. ”Pyörreaallokossa lainekorkeus on parhaimmillaan 1,5 metriä”, Mika kuvailee. Se on vähän kuin enduroa ajaisi. ”Vakuutukset tulee olla kunnossa”, heittää Järvinen.

Uhotels -ketjun takaa löytyy Horeca-alan konkareita

Mikan omat taustat ovat Noho Partnersilta, jossa hän viihtyikin yli 15 vuotta erilaisissa tehtävissä. Viimeisimmässä roolissaan Mika vastasi teknisistä hankinnoista ja ravintolasuunnittelusta: ”Tekniikka oli se, miksi itsekin innostuin hotelliyrittämisestä.” UHotelsilla Mika ja Noora ovatkin integroineet parhaat järjestelmät yhteen. Noora Aartio on Mikan talouspuolen kollegoita jo Nohon ajoilta. Hotelliketjun kolmanneksi osakkaaksi ja tuoreeksi toimitusjohtajaksi nimitettiin vastikään Micke Kontinen.

uhotels loimu

Rivakalla ja rohkealla kasvulla ei ole Mikan mukaan aikomustakaan hidastua – päinvastoin. Seuraavan kuuden vuoden aikana on tarkoitus avata 4 – 5 hotellia lisää. ”Keskitymme suomalaisten lisäksi yhä enemmän ulkomaisiin turisteihin”, Mika kertoo. Mika kumppaneineen on ollut jo yhteydessä Eurooppaan. Saksaan, Italiaan, Puolaan, Ruotsiin ja Tanskaan luodaan uusia, tehokkaita tapoja tehdä sujuvasti varauksia UHotelsiin. ”Myös maksamisen täytyy olla helppoa ja maksutapojen moninaisia”, Mika lisää. Asioinnin helppous on ehdottomasti majoitusalan tulevaisuuden suunta. 

”Eletään tätä unelmaa ja palvellaan asiakkaita”, Mika hymyilee ja kiitää asiakkaidensa sekä kumppaneidensa luottamuksesta.


Tutustu tästä Loimuun, Kuohuun ja Sointuun!
Lue lisää MV-Jäähdytyksen ammattikeittiöiden huolto- ja asennuspalveluista!