Arto Rastas

Pitelemätön ja pysäyttämätön keittiömestari

MV Jäähdytys

Pitelemätön ja pysäyttämätön keittiömestari

Yksi Suomen tunnetuimmista keittiömestareista aloitti uransa 25 vuotta sitten Rovaniemellä, kun Arto Rastas meni 14 kesäisenä Napapiirin Shellille töihin. Ensimmäisinä tehtävinään Arto pesi bensiinitankkeja, mutta sattumien kautta vastuut siirtyivät keittiöpuolelle ja pian tuleva ravintoloitsija täytteli jo lounasleipiä aseman vitriiniin. Siitä lähti kimmoke keittiön salojen opiskeluun ja nyt Arton ravintolaperheeseen kuuluu jo 12 eri toimipistettä BardotPenélopeBardemXaviérHelsingin Kulinaarinen InstituuttiPeriscopeDining 26 by Arto RastasHella & Huone DeliVilla HakkariWaffDaddy, Arto Rastas Catering sekä Lapin vahvistus North Pole Catering.

Katso videolta inspiroivan asiakkaamme uratarina!

 

Menestys vaatii henkilöstöltä ja kumppaneilta joukkuehenkeä

Ravintoloitsija Arto Rastas pitää itseään ailahtelevana, alaa uudistavana ideanikkarina, jonka uran impulsiivisin päätös kautta aikojen on ollut ravintola Periscopen kattoterassin laajennus. Juuri ajan hetki teki päätöksestä erityisen riskisen, sillä laajennus päätettiin aloittaa ja saattaa maaliin pandemian alkumetreillä, keväällä 2020. -Tuli lock down, ravintolat suljettiin ja me silti päätettiin jatkaa, vaikka kukaan ei tiennyt, milloin ravintolatoiminta voi jatkua. Tämä oli iso taloudellinen riski, mikä kuitenkin pelasti meidät täystuholta. Terassi saatiin käyttöön heti kesäkuussa ja meno on ollut siitä saakka hurjaa, kertoo keittiömestari Arto Rastas.

Katso videolta, mistä kaikki lähti!

 

Loppupeleissä tärkeintä on luottamus

MV-Jäähdytys on ammattikeittiölaitteiden asennuksiin ja korjauksiin erikoistunut huoltoyhtiö. Palvelemme koko Suomen laajuudella ja osaamisemme kattaa kaikki keittiön kylmät ja kuumat laitteet. Henkilöstömme määrä ja vahva ammattitaitomme takaavat sen, että samasta puhelinnumerosta löytyy osaaja jokaisen laitteen erityistarpeisiin!

MV-Jäähdytys huoltaa myös Arto Rastaan keittiöiden laitteet. Arto kertoo, että heillä on henkilökunnan kanssa whatsapp -ryhmiä, joissa ei enää tule kyselyitä siitä, kenelle laiteasioissa voi soittaa. Arton mukaan kaikki tällainen on jäänyt pois. -Kyllä se kertoo siitä, että nyt se oikeasti toimii se homma, Arto kertoo vuosihuoltosopimuksen eduista.

Tutustu tarkemmin Arton huoltosopimukseen!

 

 

Lue, mitä MV-Jäähdytys tarjoaa ammattikeittöasiakkaille!

Jätä yhteydenottopyyntö, niin me soitamme ja kerromme sinulle, mitä voimme kumppaninasi tarjota!