fbpx

Kylmäasentajia Turun alueelle

Titteli


Osasto: Kylmähuolto/Jäähdytyshuolto
Työpaikat: Kylmäasentajia Turun alueelle
Työsuhde: Toistaiseksi (vakituinen)
Hakemukset: 31.5.2022

Etsimme Varsinais-Suomeen ammattitaitoisia kylmäasentajia

 

Vuonna 1971 perustetun suomalaisen perheyritystaustaisen yhtiön palvelut keskittyvät kylmä- ja pakkastilojen, jäähdytyksen, lämmityslaitteistojen sekä ammattikeittiölaitteiden huolto-, korjaus- ja asennustehtäviin. MV-Jäähdytys Oy työllistää nykyään jo yli 180 alan ammattilaista Pirkanmaalla, Uudellamaalla, Varsinais-Suomessa sekä Keski-Suomessa.

 

Työnantajana MV-Jäähdytys Oy on työntekijän suuntaan kannustava, joustava, rohkea ja vastuullinen. Kaikessa tekemisessämme on loppupeleissä kyse asenteesta, joka kuuluu MV-Jäähdytyksen perusluonteeseen. Mitä tahansa yhtiössämme tehdään – se tehdään hyvin. Samalla hyvällä ja reilulla asenteella huolehdimme, koulutamme ja kannustamme työntekijöitämme ja annamme avaimet sinulle onnistumiseen työssäsi kaikin tavoin.

 

Työnkuvaus


Tässä tehtävässä vastuullasi on hoitaa itsenäisesti tilausten mukaisia kylmälaitehuoltoja ja vikakeikkoja sekä erilaisia kartoituksia. Vastaat osaltasi laadukkaasta palvelusta asiakkaan suuntaan – juuri sinun työ ja palvelu jättää asiakkaalle suurimman muistijäljen.

 

Työaika on pääsääntöisesti arkisin klo 8-16 välissä (säännöllinen työaika 7,5 h/pv), mutta vaihtelee jonkin verran asiakastarpeiden mukaisesti. Mahdollisuus osallistua yrityksen kylmähuollon päivystysrinkiin katsotaan hakiessa selkeäksi eduksi.

 

Tarjoamme

 

Saat käyttöösi nykyaikaiset työvälineet. ajoneuvokaluston ja lähellä olevan tuen esimieheltäsi sekä sisäiseltä tekniseltä tueltamme onnistuaksesi työssäsi parhaalla mahdollisella tavalla. Saat myös kattavan perehdytyksen työhösi ja jatkossa kehität osaamistasi erilaisten koulutuspolkujen kautta säännöllisesti.

 

Työsuhteeseen kuuluvat myös kattavat työsuhde-edut. Näistä esimerkkeinä kattava vapaa-ajan tapaturmavakuutus koko henkilöstölle, laaja työterveyshuolto, liikunta- ja hierontaetu sekä tietenkin yhteiset tiimien ja alueorganisaatioiden aktiviteetit.

 

Mitä sinulta edellytetään ja toivotaan tehtävässä menestymisessä?

 

Edellytämme sinulta kylmäalan koulutusta, Y3 A kylmälupaa sekä aiempaa työkokemusta kylmäalalta. Omaat asiakaspalveluhenkisen asenteen etkä pelkää tarttua monipuolisiin työtehtäviin. Sinulla löytyy tilannetajua, järjestelmällisyyttä sekä ratkaisukeskeinen tapa toimia erilaisissa haastavissakin tilanteissa kokonaistilanne huomioiden. Toimit tiiviissä yhteistyössä myös kollegoidesi ja tiimikavereidesi kanssa. Haluat tarvittaessa tukea myös heitä sekä yhdessä tiimiäsi kokonaisuutena onnistumaan. Avoimelle ja motivoituneelle työyhteisölle työn sujuvuus ja erinomainen asiakaspalvelu ovat kunnia-asioita.

 

It-taitosi ovat kohtalaiset, ymmärrät englantia ainakin kohtuullisesti ja sinulla on B-luokan ajokortti. Mahdollinen BE/C-kortti on positiivinen asia haussa, mutta ei vaatimuksena tehtävään.
Eduksi katsotaan myös ruotsin kielen taito.

 

Lisätietoja ja hakeminen

 

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointipäällikkö Maarit Syrjä, p. 050-435 6244, maarit.syrja(at)mv-jaahdytys.fi ja Varsinais-Suomen aluejohtaja Tatu Salminen, p. 0400 825 140, tatu.salminen(at)mv-jaahdytys.fi.

Jätä hakemuksesi alla olevaan hakemuslomakkeeseen tai lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi sähköpostitse meille osoitteeseen rekry(at)mv-jaahdytys.fi.

 

 

 

Lähetä hakemus

X

Tarjouspyyntö

  • Max. tiedoston koko: 128 MB.