Paras ilmalämpöpumppu?

Ilmalämpöpumpun asennus ja huolto

Modernit, yleisesti tunnetut ilmalämpöpumppumerkit, ovat kaikki laadukkaita ja energiatehokkaita lämmitys- ja viilennyslaitteita. MV-Jäähdytyksellä olemme sitä mieltä, että pelkästään laitteen merkki tai malli ei suoraan kerro, onko ilmalämpöpumppu paras.

Monille sopiva ilmalämpöpumppu ei välttämättä sovi kaikille. Toinen haluaa halvemman ja kompaktin mallin ilman sen suurempia lisämukavuuksia. Toinen taas haluaa panostaa toimivuuden lisäksi myös ilmalämpöpumpun ulkonäköön ja erilaisiin toimintoihin.

Siihen, miten ilmalämpöpumppu tulee lopulta toimimaan, vaikuttaa moni asia, kuten asennuspaikka, huoneen koko, laitteen käyttö sekä ilmalämpöpumpun huoltoväli ja -laadukkuus. 

Ilmalämpöpumput ovat täynnä tekniikkaa, ja saattavat joskus vikaantua, jolloin on myös tärkeää saada nopeasti kiinni ammattitaitoinen huoltoyhtiö, jotta lämpöpumppu saadaan takaisin toimintaan.

Me MV:llä tunnemme laitteet hyvin yli 50-vuoden kokemuksella. Monimerkkiedustuksemme takaa oikeanlaisen ilmalämpöpumpun juuri sinulle, ja ilmaisella kartoituskäynnillä voimme auttaa parhaiten siinä, mikä laite olisi sopiva juuri sinun tarpeisiisi ja kyseiseen kohteeseen. 

Ota yhteyttä ja katsotaan juuri sinulle paras ilmalämpöpumppu!

Tilaa ilmainen kartoitus!

Vältä tyypillisin asennusvirhe

Ilmalämpöpumppujen tyypillisin asennusvirhe on väärä sijoituspaikka. Sijoituspaikkaa suunniteltaessa tulee huomioida ilmavirtaus energiatehokkuuden maksimoimiseksi, mahdolliset meluhaitat, vedon tunne sekä estetiikka. Ilmaisen kartoituksemme ansiosta nämä saadaan huomioitua etukäteen. Kartoituksen jälkeen saat meiltä tarjouksen, johon sitoudumme eikä sinun tarvitse pelätä yllättäviä kustannuksia asennuksen jälkeen.

Voit varata kartoituksen helposti netistä. Mikäli et löydä kalenterista itsellesi sopivaa aikaa, ota yhteyttä suoraan alueesi myyjään, niin voitte sopia sinulle sopivan ajan.

Ilmalämpöpumpun asennuksen kartoitus netistä