Maalämpö Helsinki – Suomen suurin huoltoyhtiö

Maalämpö Helsinki – Parhaat maalämpöpumput pohjoisiin olosuhteisiin

Maalämpö on huoleton lämmitysmuoto, joka sopii niin omakotitaloihin kuin taloyhtiöihin. Teemme maalämpöpumppujen huoltoa ja asennusta 50 vuoden kokemuksella Helsingissä ja ympäristökunnissa. Monimerkkiedustuksemme mahdollistaa juuri oikeanlaisen maalämpöpumpun sinun tarpeisiin. 

Miksi maalämpö?

Maalämpö on nimensä mukaisesti maaperään varastoitunutta auringon lämpöä. Maalämpö on huoleton lämmitysmuoto, jota voit hyödyntää tehokkaasti ympäri vuoden. Talvisin saat hyödynnettyä oman tonttisi maaperään varastoitunutta lämpöä ympäristöystävällisesti ja lämmityskustannuksissa säästäen.

Kesällä sama toimintaperiaate toimii toisinpäin. Maaperä pysyy helteellä selkeästi ilmaa viileämpänä, joten voit viilentää kotisi kesällä maalämmön avulla miellyttävään lämpötilaan. Lämmittäminen ja viilentäminen maalämmöllä on ekologista ja edullista, koska saat suurimman osan lämmityksestä ilmaiseksi omasta maaperästäsi.

Maalämpöpumpun käyttö vaatii sähköä, mutta oikein suunniteltuna saat tuotettua moninkertaisesti lämpöä kotiisi tai kiinteistöösi. Uusiutuva maalämpö pienentää merkittävästi kotisi hiilijalanjälkeä ja kodistasi tulee energiansa suhteen riippumattomampi. Maalämmön etu on sen aikaansaama suuri rahallinen säästö vuositasolla. Maalämpöpumput toimivat hyvällä hyötysuhteella, sillä maaperän lämpötila pysyy tasaisena jopa pakkasella.

Millaisen maalämpöjärjestelmän tarvitsen?

Maalämpöjärjestelmä mitoitetaan juuri sinun tarpeittesi mukaan, jolloin ratkaisusta saadaan optimaalisin. Osatehomitoituksessa pumppu mitoitetaan noin 60-90 %:iin talosi huipputehosta. Täystehomitoitettu maalämpöpumppu taas kattaa talosi lämmitystarpeet myös pakkashuippuina. Maalämpöjärjestelmän mitoitukseen vaikuttavat talosi koon lisäksi myös sen sijainti, ikä ja vedenkulutus.

Rahallinen säästö

Maalämmön etu on sen aikaansaama suuri rahallinen säästö vuositasolla. Maalämpöpumput toimivat hyvällä hyötysuhteella, sillä maaperän lämpötila pysyy tasaisena jopa pakkasella. Kun kuormitus on tasaista, ei sähköverkkoon aiheudu turhia tehopiikkejä paukkupakkasillakaan. Mikäli hankit maalämmön omakotitaloon, saat hyödynnettyä kotitalousvähennyksen lämmitysremonttisi yhteydessä kattavasti.

Miksi maalämpö MV-Jäähdytykseltä?

Olemme Suomen suurin huoltoyhtiö, ja palvelemme koko maalämpöpumppusi elinkaaren ajan. Toimitamme, asennamme ja huollamme maalämpöpumput Helsingissä ja muualla Uudellamaalla (mm. Espoo, Vantaa, Kirkkonummi, Hyvinkää).

Käänny maalämpöasioissa huolettomasti Suomen suurimman huoltoyhtiön puoleen. 

Autamme mielellämme!

Suomen suurin huoltoyhtiö

Ota yhteyttä!

Haluatko avointa tiedonkulkua ja luotettava palvelua?
Täytä lomake ja olemme sinuun pian yhteydessä.