MV-Jäähdytys Helsingin City Runissa mukana

MV-Jäähdytys osoitti rohkeuttaan ja joukkuehenkeään lauantaina 2.10.2021 juostulla puolimaratonilla Helsingissä.

Elettiin MV:n 50 -vuotisjuhlavuoden alkupuoliskoa, kun kirjanpitäjämme Terttu alkoi kokoamaan puolimaratonille joukkuetta. Innokkaita saatiin nopeasti mukaan ja joukkueen lopullinen kokoonpano koostui sekä Helsingin että Tampereen toimipisteen työntekijöistä. Kuluneen puolen vuoden aikana kahvihuoneissa on käyty lukemattomia hyvä keskusteluja siitä, kuinka kenenkin kisoihin valmistautuminen on sujunut. Tsemppaus kuuluu MV-henkeen. Kokeneemmilta juoksijoilta saatiin paljon hyviä treeniohjeita ja juoksuvinkkejä jakoon. Näinhän ne työelämässäkin asiat menevät. Jos joku toinen osaa paremmin, hän auttaa ja opettaa kollegaansa.

Matthew on juossut Helsinki City Runin MV-Jäähdytyksen edustajana jo 8 vuotta peräkkäin, näistä lähes kaikki kirjanpitäjämme Terttu Kasarin kanssa. 

MV-Jäähdytys on läpi historiansa tukenut työntekijöidensä urheiluharrastuksia (työsuhde-etuna Eazybreak) sekä laidasta laitaan vaihtelevia urheilukilpailuja. Yhtiömme joukkueet ovat kisanneet esimerkiksi maastopyöräilyssä, salibandyssä ja frisbeegolfissa. Omasta kunnosta ja työkyvystä huolehtinen on sekin omalta osaltaan vastuullisuutta ja sitä yhtiö tukee. Virkeä ja hyvinvoiva pää tekee turvallisia päätöksiä myös kaikkein haastavimmassa fyysisessä ja teknisessä työssä.

Sininen joukkueemme edusti kilpailussa hyvässä joukkuehengessä ja periksiantamattomalla asenteella. Vain tällaisista joukkueista syntyy menestyviä yrityksiä.

Matthew juoksi puolimaratonin aikaan 1:37:31. Matthew kertoo, että keho oli koko kisan ajan täynnä adrenaliinia: ”Tuli tänä vuonna aivan erityisen hyvä fiilis, kun meillä oli niin innostunut joukkue kasassa ja jopa vaimokin mukana kisaamassa. Juoksu on minulle riippuvuus, josta kiitän Terttua.”

Tähän lokakuun päivään sattui myös erinomainen sää, kun aurinkokin pilkahti kauniin Helsingin merenrantaosuuksilla. Puolimaratonin loppusuora juostiin täysin uudistetun, Helsingin Olympiastadionin juoksuradalla – Paavo Nurmen 1952 jalanjäljissä. ”Kyllä siinä kovan suorituksen jälkeen ruskan loisteessa oli vaikea olla liikuttumatta”, kommentoi toinen MV:n maratoonari. Uudistuneen Olympiastadionin viime metrejä juoksiessa oli helppo samaistua entisaikojen huippu-urheilijoiden tunnelmiin. Siihen, kuinka pitkä ja raskas treenijakso kulminoituu onnistuneeseen suoritukseen.

Tuona lauantaina meistä monen mieli lepäsi ja arjen uurastukseen saatiin taas lisää virtaa.

Kuvassa vasemmalta oikealle Esa, Marko, Terttu, Joni ja Mikko. Kameran takana Matthew ja Roger.