Naisten kisapäivä oli väriä ja vauhtia täynnä

Kesän ensimmäinen hyinen sade piiskasi Tampereen katuja lauantaina 14. elokuuta, kun Tampereen edustusjoukkue kokosi rivinsä ja suuntasi kohti Santalahden Color Obstacle Rushia. Tämä värikäs tiimi oli täysin Pirkkalan toimipisteen henkilöstön omatoimisesti kokoama ja peliasut myös joukkueen itsensä suunnittelemat. MV-Jäähdytys on historiansa aikana mahdollistanut ja tukenut useita henkilöstönsä aloitteesta lähteneitä urheilutapahtumia.

Innokkaat juoksijamme kohtasivat radalla 20 erilaista ilmatäytteistä estettä ja kiipeilytelinettä. Värijauhetta heittäviltä yllätyshyökkääjiltä ei kisan aikana vältytty. Huoltosihteeri Saana, palvelumyyntipäällikkö Eerika, markkinointikoordinaattori Eija ja työnjohtaja Erika totesivat yhteistuumin ettei värisumun maistu yhtä hyvältä kuin näyttää. Ensimmäisten esteiden jälkeen hengästyneet juoksijamme muistivatkin pitää suunsa paremmin suojeltuina.

mv jaahdytys tampere

Märkä ruohikko muistutti paikoin enemmän suota kuin puistikkoa, mutta tirskuvat lenkkikengät eivät tätä taisteluntahoista joukkuetta hidastaneet. Useiden hyvässä joukkuehengessä taitettujen kilometrien jälkeen tiimi ylitti maaliviivan yhtenä kappaleena. Kaikkensa antaneet tiimiläiset jaksoivat kuitenkin vielä maaliviivankin jälkeen reivata vinhasti ja näyttää esimerkkiä muille siitä, että MV:läiset on tehty energiasta, asenteesta ja periksiantamattomuudesta.

Loppuvuoden aikana MV tulee edustamaan vielä ainakin Tampereen ja Helsingin maratoneilla, Mustavuori 24h maastopyöräilytapahtumassa sekä BMX-racing radoilla ja otamme henkilöstömme aloitteita myös jatkossa innolla vastaan.