Lämpöpumpun ostaminen rahoituksella

Erityisesti nykyisessä maailmantilanteessa, nousseiden kustannusten valossa, moni pohtii kotinsa investointeja yhä tarkemmin. Moni harkitsee lämpöpumppujärjestelmän vaihtoa tai lisälämmityksen ostoa säästääkseen lämmityskuluissa. Lämpöpumpun hankinta kertaostona on kuitenkin monelle taloudelle suuri kulu. Tästä syystä lämpöpumpun ostaminen meiltä onnistuu nyt myös turvallisesti edullisella Resurs Bankin rahoituksella, jonka avulla pystyt maksamaan lämpöpumppusi myös osissa.

Resurs Bank tarjoaa asiakkaillemme rahoitusta lämpöpumpun hankintaan jopa 12 kuukauden korottomalla maksuajalla. Voit hakea rahoitusta ilmalämpöpumpöpumpun, ilma-vesilämpöpumpun tai maalämpöpumpun hankintaan, ja voit maksaa lämpöpumppusi joko osittain tai kokonaan rahoituksella. Sinä päätät itsellesi sopivimman maksutavan sekä maksuajan.

Edullisen rahoituksen hyödyt:

  • Saat lämpöpumpun kotiisi ennen kuin maksat
  • Jopa 60 päivää maksuaikaa ilman kuluja ja korkoa
  • Tilin avaamisesta ei aiheudu kuluja eikä siinä ole vuosimaksua
  • Saat jopa 12 kuukautta korotonta maksuaikaa

Lämpöpumppu rahoituksella – Oikea valinta juuri sinulle?

Monille talouksille mahdollisuus maksaa ilmalämpöpumpun hankinta osissa, voi olla avain tekijä ostopäätöstä tehdessä. Edullisen rahoituslainan hyödyntäminen voi kuitenkin olla kannattavaa, vaikka asiakkaan olisi mahdollista maksaa lämpöpumppujärjestelmä kertamaksullakin.

– Jos sinulla on 5000 € rahaa pankkitililläsi, kannattaako sitä investoida kerralla laitteistoon, kun se on mahdollista maksaa niin edullisesti osissa?, MV-Jäähdytyksellä Pirkanmaan ilmalämpöpumppumyynnistä vastaava Pauli Vartola pohtii.

Paulille rahoitusasiat ovat hyvin tuttuja autokauppataustansa puolesta.

-Pidän rahoituksen hyödyntämismahdollisuutta tärkeänä asiana, kun puhutaan näin isoista hankinnoista ja autan mielelläni asiakkaita rahoituksen hakemisprosessissa alkuun, Vartola toteaa.

Lämpöpumppujärjestelmien ostoa miettiessä kannattaa myös huomioida, että ne maksavat itsensä takaisin lämmityskuluissa säästöinä. Etenkin Suomen vaihtuvassa ilmastossa, jossa asunnon lämmitys on välttämätöntä, voivat vanhemmat lämmitysjärjestelmät, kuten öljylämmitys, kustantaa yksinään valtavia summia vuositasolla.  Ilmalämpöpumppu tuo säästöä, kun se asennetaan esimerkiksi öljy- tai sähkölämmitysjärjestelmän tueksi, ilma-vesilämpöpumppu sekä maalämpöpumppu sopivat myös asuntosi päälämmitysjärjestelmäksi.

Miten rahoitusta haetaan?

Luoton hakeminen on helppoa ja nopeaa. Voit tehdä hakemuksen joko alla olevasta linkistä tai myyjämme avustuksella. Saat laskun vasta ostoa seuraavana kuukautena ja voit silloin valita, maksatko koko summan kerralla vai joustavasti erissä. Luotonantaja on Resurs Bank AB Suomen sivuliike.

Hae luottoa tästä!

Saat luottopäätöksen heti ja saat luoton käyttöösi, kun olet allekirjoittanut luottosopimuksen sähköisesti. Tämän jälkeen voit käyttää tiliä maksutapana.

Jäikö jokin mietityttämään?

Voit olla yhteydessä meihin tai suoraan Resurs Bankin asiakaspalveluun,
joka palvelee arkisin numerosta: 09 622 4308.