MV-Jäähdytys ja Polar-Jäähdytys Oy ovat yhdistäneet voimansa

Kuvassa Ilpo Mäkelä ja Polar-Jäähdytyksen ammattilaiset: Mikko Järvinen, Rudolf Merelin, Jani Hietikko ja Mika Kytönen

MV-Jäähdytys on sopinut yrityskaupasta ulvilalaisen Polar-Jäähdytys Oy:n kanssa 6.3.2023. Yrityskaupan myötä MV-Jäähdytys vahvistaa entisestään jäähdytys- ja lämmitysratkaisujen palveluitaan Satakunnassa.

-Polar-Jäähdytys on toiminta-alueellaan hyvin tunnettu ja pidetty toimija. Yrityksen vahva yrittäjähenkisyys, tahto tehdä työ hyvin sekä asiakkaiden laadukas palvelu kuvastavat myös MV-Jäähdytyksen tapaa toimia, sanoo MV-Jäähdytyksen toimitusjohtaja Ilpo Mäkelä ja jatkaa: 
-Meillä molemmilla on vahva tahtotila kehittyä ja kehittää alaa, jolloin voimien yhdistäminen on luontevaa.

Yrityskaupan myötä Polar-Jäähdytyksen omistaja Mikko Järvinen sekä yrityksen työntekijät siirtyvät MV-Jäähdytyksen tiimiin ja jatkavat nykyisissä tehtävissään. Kasvavien resurssien avulla MV-Jäähdytys ja Polar-Jäähdytys pystyvät panostamaan voimakkaasti palveluiden kehittämiseen.

-Meillä on ollut vahva kasvu menossa, mutta huomasimme, että tarvitsemme apukäsiä. Osaavien työntekijöiden löytäminen on kuitenkin haastavaa, minkä vuoksi yrityksen myynti tuli vaihtoehdoksi, kertoo Polar-Jäähdytyksen yrittäjä Mikko Järvinen.

-MV-Jäähdytys on itselleni tuttu jo vuosikymmenten ajan ja siitä on vain positiivista sanottavaa. MV-Jäähdytyksellä on esimerkiksi samanlainen perheyritystausta. En olisi myynyt omaa yritystäni muille, Järvinen jatkaa. 

Yrityskauppa on solmittu 6.3. ja pannaan täytäntöön Työ- ja elinkeinoministeriön hyväksymispäätöksen jälkeen.

Lisätietoja:
Ilpo Mäkelä
Toimitusjohtaja
MV-Jäähdytys Oy
+358 50 4088 308
ilpo.makela@mv-jaahdytys.fi
mv-jaahdytys.fi

Mikko Järvinen
Yrittäjä
Polar-Jäähdytys Oy
 +358 40 0228 448
mikko.jarvinen@polarjaahdytys.fi
polarjaahdytys.fi/

Polar-Jäähdytys Oy

Polar-Jäähdytys Oy on jäähdytys- ja lämmitysratkaisuihin erikoistunut yhtiö, joka toimii Satakunnassa. Yrityksen asiakkaina ovat yritykset, yksityisasiakkaat sekä taloyhtiöt. Liikevaihto 2022 oli noin 2 milj. €.