TARJOUS! Maalämpöpumpun vuosihuolto alkaen 290€!

Maalämpöpumpun huolto

Vuosihuoltotarjous

Meillä MV-Jäähdytyksellä on näin talviseen aikaan tyypillisesti hieman enemmän aikaa ja haluaisimme käyttää senkin asiakkaidemme hyväksi. Tästä syystä teimme teille ohittamattoman tarjouksen!

Huollamme nyt kaikki maalämpöpumput tarjoushinnalla!
Yritys-/taloyhtiöhinta =  290€ (alv 0).
Kuluttajahinta = 359,60€ (sis. alv).

Tarjous on voimassa Uudellamaalla, Pirkanmaalla, Keski-Suomessa ja Varsinais-Suomessa 31.1.2022 saakka.

Olemme laitevalmistajariippumaton talo eli vahva osaamisemme kattaa kaikki lämpöpumput. Huollamme jokaisen maalämpölaitteen valmistajan suositusten mukaisesti. Standardoitua huoltoprosessiamme on hiottu jo 50 vuoden ajan.

Kuinka lunastan tarjouksen?

Soita asiakaspalveluumme 020 786 1900 ja mainitse kampanjakoodi ”KERRALLA KUNTOON”.

Vaihtoehtoisesti voit täyttää tilauslomakkeen täällä. Me olemme sinuun yhteydessä ja sovitaan yhdessä vuosihuollolle sopiva päivä!

Vuosihuollon sisältö

Maalämpöpumpun säännöllisillä huolloilla saavutetaan monia etuja. Laitteen vikatilastot tippuvat, maalämpöpumpun energiatehokkuus paranee ja lämpöpumppu toimii optimaalisesti, kuten sen on suunniteltukin toimivan.

Vuosihuoltoja tehdään myös lakisääteisistä syistä. Vuototarkastuksen tekeminen on kylmälaitteen omistajan lailla määritelty velvollisuus, ja tarkastuksen saa teetättää vain pätevällä yrityksellä tai asentajalla. Laitteista on pidettävä myös ajantasaista huoltokirjaa, joka on pyydettäessä voitava näyttää tarkastusta tekevälle valvontaviranomaiselle. MV-Jäähdytys huolehtii dokumentoinnista asiakkaan puolesta.

Vuosihuoltoomme sisältyy mm.

Kylmäaineanalyysi

Laitteenomistajan lakisääteinen vuototarkastus ja dokumentointi

Paine- ja lämpötilamittaukset

Liitoskiristykset, sihtipuhdistukset ja liuospiirien ilmaukset

Kylmä-, vesi- ja liuospiirien sekä sähkökomponenttien tarkastus