Talvi tulee – toimiiko maalämpöpumppu?

Kiinteistön käyttäjät huomaavat asian ensimmäisinä.
Vahinko ei tule kello kaulassa, mutta reistaileva laite oireilee usein etukäteen. Maalämpöpumppu enteilee vioistaan esimerkiksi lämmityksen epätasaisuutena, käyttöveden lämpötilaheilahteluina, sähkölaskupiikkeinä tai laitteiston omina hälytyksinä.

Täytetäänkö teillä lakivelvoitteet?
Maalämpöpumppu tulee vuototarkastaa vuosittain, mikäli laitoksen kylmäainemäärä ylittää 5 hiilidioksidiekvivalenttitonnia (F-kaasuasetus). Laitteiston omistajan tulee huolehtia sekä vuototarkastuksen tekemisestä että sen dokumentoinnista. Huollon yhteydessä annamme aina vuototarkastustodistuksen. Huolletun laitteen energiatehokkuus paranee heti ja muutos näkyy niin kiinteistön käyttäjien tyytyväisyydessä kuin sähkölaskullakin.

Ennakoiva huolto tuo mielenrauhaa.
Vaikka päivystämme myös pyhien alla 24/7, on ennakoiva huolto silti aina järkiratkaisu. Voit nukkua yösi hyvin, kun tiedossa ei ole äkillisiä käyttökatkoksia tai kalliita korjausurakoita.

Tilatessasi maalämpöpumpun huollon 31.12.2020 mennessä, veloitamme maalämpönesteestä täytön yhteydessä tasan 0€!

Soita 020 7861 900 tai tilaa huoltotilaus@mv-jaahdytys.fi
Tarjous koskee nykyisiä ja uusia asiakkaitamme Uudenmaan, Pirkanmaan, Keski-Suomen ja Varsinais-Suomen alueilla. Edun lunastamiseksi sinun tulee maininta “maalämpökampanja” tilausta tehdessäsi. Meiltä kannattaa myös kysyä vedenpehmentimistä, joilla kalkkikertymien määrää voidaan vähentää ennakoivasti.