Rekrytoimme kylmäasentajia Tampereelle

Rekrytoimme kylmäasentajia

Etsimme yritykseemme ammattitaitoisia Kylmäasentajia kylmä- ja pakkastilahuollon sekä jäähdytyshuollon tiimeihin vakituiseen työsuhteeseen Pirkkalassa sijaitsevaan toimipisteeseen liiketoiminnan vahvassa kasvutilanteessa.

Vuonna 1971 perustetun suomalaisen perheyritystaustaisen yhtiön palvelut keskittyvät kylmä- ja pakkastilojen, jäähdytyksen, lämmityslaitteistojen sekä ammattikeittiölaitteiden huolto-, korjaus- ja asennustehtäviin. MV-Jäähdytys Oy työllistää nykyään jo yli 180 alan ammattilaista Pirkanmaalla, Uudellamaalla, Varsinais-Suomessa sekä Keski-Suomessa.

Työnantajana MV-Jäähdytys Oy on työntekijän suuntaan kannustava, joustava ja turvallinen. Kaikessa tekemisessämme on loppupeleissä kyse asenteesta, joka kuuluu MV-Jäähdytyksen perusluonteeseen. Mitä tahansa yhtiössämme tehdään – se tehdään hyvin. Samalla hyvällä ja reilulla asenteella huolehdimme, koulutamme ja kannustamme työntekijöitämme ja annamme avaimet sinulle onnistumiseen työssäsi kaikin tavoin.

Työnkuvaus

Tässä tehtävässä vastuullasi on hoitaa itsenäisesti tilausten mukaisia kylmälaitehuoltoja ja vikakeikkoja sekä erilaisia kartoituksia. Vastaat osaltasi laadukkaasta palvelusta asiakkaan suuntaan – juuri sinun työ ja palvelu jättää asiakkaalle suurimman muistijäljen.

Työaika on pääsääntöisesti arkisin klo 8-16 välissä (säännöllinen työaika 8 h/pv), mutta vaihtelee jonkin verran asiakastarpeiden mukaisesti. Mahdollisuus osallistua yrityksen kylmähuollon päivystysrinkiin katsotaan hakiessa selkeäksi eduksi.

Tarjoamme

Saat käyttöösi nykyaikaiset työvälineet. ajoneuvokaluston ja lähellä olevan tuen esimieheltäsi sekä sisäiseltä tekniseltä tueltamme onnistuaksesi työssäsi parhaalla mahdollisella tavalla. Saat myös kattavan perehdytyksen työhösi ja jatkossa kehität osaamistasi erilaisten koulutuspolkujen kautta säännöllisesti.

Työsuhteeseen kuuluvat myös kattavat työsuhde-edut. Näistä esimerkkeinä kattava vapaa-ajan tapaturmavakuutus koko henkilöstölle, laaja työterveyshuolto, liikunta- ja hierontaetu sekä tietenkin yhteiset tiimien ja alueorganisaatioiden aktiviteetit.

Mitä sinulta edellytetään ja toivotaan tehtävässä menestymisessä?

Edellytämme sinulta kylmäalan koulutusta, Y3 A kylmälupaa sekä aiempaa työkokemusta kylmäalalta. Omaat asiakaspalveluhenkisen asenteen etkä pelkää tarttua monipuolisiin työtehtäviin. Sinulla löytyy tilannetajua, järjestelmällisyyttä sekä ratkaisukeskeinen tapa toimia erilaisissa haastavissakin tilanteissa kokonaistilanne huomioiden. Toimit tiiviissä yhteistyössä myös kollegoidesi ja tiimikavereidesi kanssa. Haluat tarvittaessa tukea myös heitä sekä yhdessä tiimiäsi kokonaisuutena onnistumaan. Avoimelle ja motivoituneelle työyhteisölle työn sujuvuus ja erinomainen asiakaspalvelu ovat kunnia-asioita.

It-taitosi ovat kohtalaiset, ymmärrät englantia ainakin kohtuullisesti ja sinulla on B-luokan ajokortti. Mahdollinen BE/C-kortti on positiivinen asia haussa, mutta ei vaatimuksena tehtävään.

Lisätiedot ja hakeminen tehtävään

Lisätietoja tehtävästä antavat kylmähuollon huoltopäällikkö Janne Salmi (050 358 8827, janne.salmi@mv-jaahdytys.fi) sekä talous- ja henkilöstöjohtaja Ville Vine (040 026 0168, ville.vine@mv-jaahdytys.fi).

Täytä hakemuslomake tai lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi tehtävään ansioluettelosi kanssa sähköpostitse osoitteeseen rekry@mv-jaahdytys.fi mahdollisimman pian, mutta viimeistään tiistaihin 21.9.2021 mennessä. Live- tai Teams-haastattelut (tilanteen mukaan) aloitetaan todennäköisesti jo ennen haun määräpäivää.