Rekrytoimme kylmäasentajia Raisioon

Etsimme Varsinais-Suomeen 3 ammattitaitoista kylmäasentajaa

Työllistämme nyt jo yli 180 alan ammattilaista Uudellamaalla, Varsinais-Suomessa, Pirkanmaalla sekä Keski-Suomessa. Työnantajana olemme rohkea, näkemyksellinen ja vastuullinen. Työntekijöitämme puolestaan yhdistää joukkuehenki, huumorintaju sekä tekemisen meininki.

Työnkuvaus

Tässä tehtävässä vastuullasi on hoitaa itsenäisesti tilausten mukaisia kylmälaitehuoltoja ja vikakeikkoja. Vastaat osaltasi myös laadukkaasta asiakaspalvelusta. Työaika on lähtökohtaisesti klo 8-16 mutta vaihtelee jonkin verran asiakastarpeiden mukaisesti.

Tarjoamme

Tarjoamme vakituisen työpaikan, alan parhaat ja moderneimmat työvälineet sekä toistemme jatkuvan tuen. Voit aina luottaa työkaverin apuun. Avoimelle ja motivoituneelle työyhteisölle työn sujuvuus, hyvä asiakaspalvelu ja toimintamme kehittäminen ovat kunnia-asioita. Työsuhteeseen kuuluvat myös kattavat työsuhde-edut.

Edellytykset

Edellytämme sinulta kylmäalan koulutusta, Y3 A -kylmälupaa sekä aiempaa työkokemusta kylmäalalta muutaman vuoden ajalta. Sinulla on asiakaspalveluhenkinen asenne etkä pelkää tarttua monipuolisiin työtehtäviin. Sinulta löytyy tilannetajua, järjestelmällisyyttä sekä ratkaisukeskeinen tapa toimia. It-taitosi ovat kohtalaiset, ymmärrät englantia (käyttöohjeet ovat englanniksi) ja sinulla on B-luokan ajokortti.

Mahdollisuus osallistua yrityksen päivystysrinkiin katsotaan eduksi. Eduksi katsotaan myös ruotsin kielen taito.

Hakuprosessi

Rekrytointi tehdään yhteistyössä WorkPowerin kanssa. Tartu toimeen ja lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 29.8.2021 mennessä Kylmälaiteasentaja – WorkPower | Henkilöstöpalvelut | Työpaikat