Palvelut vahvistuvat Jyväskylän seudulla yrityskaupan myötä

MV-Jäähdytys Oy vahvistaa osaamistaan kylmä-, kuuma- ja ammattikeittiölaitteiden huollossa ostamalla jyväskyläläisen Huoltopalvelu Hirvosen liiketoiminnan. Ari Hirvonen jatkaa kaupan myötä MV-Jäähdytyksen palveluksessa suurkeittiölaitteiden huoltopäällikkönä Jyväskylän talousalueella.

”Huoltopalvelu Hirvosella on hyvä maine laadukkaana toimijana Jyväskylän seudulla. Olemme erittäin otettuja siitä, että Ari Hirvonen luottaa meihin ja jatkaa kanssamme MV-Jäähdytyksen kasvua Keski-Suomessa. Meille MV-Jäähdytyksessä on tärkeää, että asiakkaamme saavat ensiluokkaista palvelua juuri silloin, kun sitä tarvitaan. Toteutettu kauppa vahvistaa osaamistamme erityisesti suurkeittiölaitteiden huollossa”, kertoo MV-Jäähdytyksen toimitusjohtaja Lasse Virkki.

Olen samaa mieltä Lasse Virkin kanssa, että toiminta suurkeittiölaite puolella paranee kokonaisuutena. Pystymme tarjoamaan niin Keski-Suomen asiakkaille kuin myös maahantuojien laitekannalle erittäin hyvän ja kokonaisvaltaisemman asennus-, huolto- ja korjaus-toiminnassa”, sanoo Ari Hirvonen.

Palvelemme asiakkaitamme vanhoista tutuista numeroista sekä valtakunnallisesta numerostamme 020 7861 900 (24h), nyt entistäkin vahvemmalla kokoonpanolla!

MV-Jäähdytys Oy on suomalainen kylmän ja kuuman erikoisosaaja, joka toimii Uudellamaalla, Pirkanmaalla ja Keski-Suomessa. Palvelemme asiakkaitamme merkkiriippumattomasti 24/7. Työllistämme yhteensä noin 100 alan ammattilaista. www.mv-jaahdytys.fi

Lisätietoja

Toimitusjohtaja Lasse Virkki
+358 40 058 0447
lasse.virkki@mv-jaahdytys.fi

www.mv-jaahdytys.fi