Kokemus mahdollistaa lähes mahdottomat ilmalämpöpumppuasennukset

Joskus ilmalämpöpumpun asennus vaatii todellista suunnittelua. MV-Jäähdytys on toteuttanut useita asennuksia, joihin moni toimija ei ole halunnut lähteä. Jyväskylän ilmalämpöpumppumyyjä Marko Ryynänen on tottunut kehittämään ratkaisuja haastavammissakin kohteissa.

Yli puolen vuosisadan kokemus kylmäalalta yritysasiakkaista on tuonut ainutlaatuista osaamista yksityisasiakkaiden ilmalämpöpumppujen asennuksiin. Jyväskylän ilmalämpöpumppumyyjä Marko Ryynänen on kohdannut ammatissaan monta kartoituskäyntiä kohteissa, joissa moni toimija on kommentoinut pumpun asennusta mahdottomaksi. 

Lämpöpumppumyyjä Marko Ryynänen

-Esimerkiksi täällä meillä Jyväskylässä on tullut eteen muutamia tilanteita, joissa asiakas on voinut odottaa jopa neljä vuotta viilennystä asuntoonsa eri toimijoiden kieltäydyttyä asennuksesta, kertoo Marko Ryynänen ja jatkaa: 

-Tällaisissa tilanteissa ilmainen kartoituskäyntimme on erittäin tärkeää. Sen avulla pystymme suunnittelemaan tarkasti asennuksen eri vaiheet, jolloin tarjouksesta saadaan todenmukainen ja asennuksesta ensiluokkaista.  

Joskus haasteena on esimerkiksi tumman sävyinen, lasitettu parveke, jossa lämpötila nousee liian korkeaksi, vaikka lasit olisivat auki. Tällöin ilmalämpöpumpun ulkoyksikkö kuumenee ja lakkaa toimimasta.  

-Kerran kohde sijaitsi 8-kerroksisen, uudehkon kerrostalon kattohuoneessa. Asennusta ei voitu tehdä parvekkeelle siellä olevien olosuhteiden vuoksi. Lisäksi asiakas toivoi ilmalämpöpumpun sisäyksiköiden sijoittamisen tiettyihin huoneisiin. 

-Pitkän kartoituksen jälkeen, ilmalämpöpumpun sisäyksiköt saatiin asennettua toivottuihin tiloihin ja ulkoyksikkö katolle. Olimme suunnitteluvaiheessa asiasta yhteydessä myös rakennuksen suunnittelijaan. Huolellinen suunnittelu varmisti sen, että asennus sujui hyvin, mikä on aina mielekästä sekä asiakkaalle että asentajille, Ryynänen toteaa.  

Ilmainen kartoituskäynti mahdollistaa tarkan tarjouksen  

Ilmaisella kartoituskäynnillä on suuri merkitys asennuksen suunnitteluun. Haastavissa kohteissa hintaa nostaa työn osuus, joka pystytään kartoittaman kartoituskäynnin avulla. 

-Kartoituksen aikana pystymme varmistamaan, että etäisyydet ovat kohtuulliset ja suunnitelmista saadaan mahdollisimman tarkat, jotta asiakkaalle ei tule yllätyskustannuksia asennuksen aikana, Marko Ryynänen Jyväskylän toimipisteestä kertoo.  

Kokemus on tuonut myös yksityis- ja taloyhtiöasiakkaille ensiluokkaiset ilmalämpöpumpun asennukset 

Jyväskylän alueen ilmalämpöpumppumyyjällä, Marko Ryynäsellä, on satojen ilmalämpöpumppujen asennusten lisäksi, vuosikymmenten kokemus rakennusalalta.  

-Mieluisinta työssäni on yhteistyö ihmisten kanssa ja ongelmien ratkaisu. Joskus tulee mietittyä, tykkäävätkö asentajat kyttyrää, kun haastava kohde on lyöty lukkoon ja suunnitelma on valmis, mutta näissä kohteissa pyrin tekemään suunnitelman tarkasti asentajien työtä helpottaakseni, Ryynänen sanoo, ja jatkaa: 

-Omasta kokemuksestani on hyötyä, kun tietää, miten nämä tavarat taipuvat ja pystyy suunnittelemaan, mitä kautta ilmalämpöpumpun asennus onnistuu. Lisäksi meillä on ammattitaitoiset asentajat, jotka tekevät asennukset viimeisen päälle.  

Marko Ryynänen

Lämpöpumppumyynti, Keski-Suomi

marko.ryynänen@mv-jaahdytys.fi

+358 50 466 6310

Muiden alueiden myyjät:
Ota yhteyttä asiakaspalveluun: