fbpx

Ilmalämpöpumpun asennus halutessasi 10 päivässä!

Jo 50 vuotta Suomessa toiminut MV-Jäähdytys on tunnettu ja luotettu kylmätekniikan ammattilainen B2B puolelta! Nyt haluamme tuoda ammattiosaamisemme, korkean palvelun laadun ja nopeat toimitusaikamme myös kuluttaja-asiakkaiden iloksi! Voit tilata meiltä ilmalämpöpumpun asennuksineen jopa 10 päivän palvelulupauksella! Soita meille ja sovitaan kartoituskäynti jo saman puhelun aikana!

Soita 020 786 1900

Onko ilmalämpöpumppusi todella energiatehokas?

Ei hätää! Me selvitämme sen puolestasi

Energiatehokkuuteen vaikuttavat muun muassa laitteen valmistaja, tekniikan ikä ja huoltojen määrä sekä laadukkuus. Halutessasi voimme auttaa tarkistamaan ilmalämpöpumppusi energiatehokkuus nopeasti.

Lue lisää

MV-Jäähdytys asentaa ilmalämpöpumppusi!

 

Ilmalämpöpumpun avulla voit nauttia huoneiston tasaisesta lämpötilasta ympäri vuoden. Hiostavilla kesähelteillä ilmalämpöpumppu tuo huojentavaa viilennystä ja syksyn koittaessa se toimii loistavana kiinteistön tukilämmitysmuotona.

 

Meillä yli 260 piinkovan kylmäalan ammattilaisen armeija, joka asentaa ja huoltaa kaikki ilmalämpöpumput koko Suomen alueella. Annamme jokaiselle asentamallamme laitteelle vähintään 2 vuoden takuun sekä luovutuspöytäkirjan.

 

MV-Jäähdytys

Soittopyyntö

 • Vikatilanne, laskutusasiat, palaute, tiedustelu...

Kuinka ilmalämpöpumpun asennus etenee?

 

1. Ota yhteys MV-Jäähdytykseen. Saat valita heti itsellesi sopivimman asennuspäivän.

 

2. Myyjämme tulee ilmaiselle kartoituskäynnille. Sovimme yhdessä parhaan asennuspaikan. Saat ilmalämpöpumpusta sekä sen asennuksesta kirjallisen tarjouksen. Tarjouksessa on huomioitu aivan kaikki laitteiston optimaalisesta sijoituspaikasta, asennuksen esteettisyyteen sekä tarvittaviin asennustarvikkeisiin. Toimintamme on läpinäkyvää ja asiantuntevaa alusta saakka.

 

3. Sertifioitu kylmäasentajamme saapuu sovittuna päivänä. Asennusvaiheet käydään läpi asiakkaan kanssa. Asennamme sisä- ja ulkoyksiköt sekä teemme siistit ja esteettiset kytkennät.

 

4. Työ on valmis saman päivän aikana. Annamme jokaiselle asentamallemme laitteelle 2 vuoden takuun sekä luovutuspöytäkirjan. Olemme luotettava kumppanisi myös pumpun tulevissa huoltotarpeissa! Huollamme kaikki nämä tuotemerkit.

 

YouTube player

 

MV-Jatkotakuu: tarjoamme ylimääräisen takuuvuoden uudelle ilmalämpöpumpullesi!

 

MV-Jäähdytyksen periksiantamaton joukkue on sitoutunut tekemään asiakkaidensa elämästä mahdollisimman mutkatonta! Tarjoamme uutena asennetun ilmalämpöpumpun omistajan etuna teille 12 ylimääräistä takuukuukautta laitteistollenne. Laitteistoon kuuluvan 2 vuoden takuuajan päälle saat siis 1 ylimääräisen vuoden jatkotakuuta!

 

Saat jatkotakuun käyttöösi, kun teet MV-Jäähdytyksen kanssa 3 vuoden määräaikaisen huoltosopimuksen. Asiantuntijatalomme tekemät vuosihuollot takaavat sen, että laitteellasi on aina pitkä elinkaari, sen toimintavarmuus säilyy ja se toimii aina mahdollisimman energiatehokkaasti. Takuuaika alkaa laitteen käynnistyspäivästä. Takuuehtoina noudatamme Suomen kylmäliikkeiden liitto ry:n (HUOLTOKYLA21) takuuehtoja.

 

Takuuajan päätyttyä huoltosopimus jatkuu toistaiseksi voimassa olevana. Olemme niin varmoja, että olet tyytyväinen laitteesi ennakoivaan kunnossapitoon, että tarjoamme huoltosopimuksellesi yhtä huolettoman irtisanomisajan (1kk). MV-Jäähdytyksellä laitteesi ovat aina luotettavissa ja asiantuntevissa käsissä.

 

Pyydä tarjous MV-Jatkotakuusta kuluttajamyynti@mv-jaahdytys.fi.

 

ilmalämpöpumpun asennus

Ota yhteys myyjään!

Tarjouspyynnöt: kuluttajamyynti@mv-jaahdytys.fi I Tiedustelut: info@mv-jaahdytys.fi

Pauli Vartola

Ilmalämpöpumppumyynti
pauli.vartola@mv-jaahdytys.fi
+358 50 467 0372

 

ILMALÄMPÖPUMPPU JÄÄHDYTYKSEEN

 

Ilmalämpöpumppu on usein paras vaihtoehto kodin mukavuusjäähdytykseen. MV-Jäähdytys asentaa viilentävät ilmalämpöpumput jo 50 vuoden ammattikokemuksella.

 

 

Millaiseen taloon ilmalämpöpumppu voidaan asentaa?

Ilmalämpöpumppu voidaan asentaa niin uuteen kuin vanhaankin rakennukseen. Ainoa kiinteistö, johon ilmalämpöpumppu ei sovellu, on parvekkeeton kerrostaloasunto, sillä ilmalämpöpumpun ulkoyksikkö tulisi asentaa parvekkeelle. Ilmalämpöpumppu soveltuu hyvin omakotitaloihin, rivitaloihin, paritaloihin sekä parvekkeellisiin kerrostaloihin.

 

 

Onko ilmalämpöpumpulla viilentäminen kallista?

Ei ole. Viilentämisessä lämpötilaa lasketaan vain muutama aste verrattuna ulkolämpötilaan. Viilentäminen on edullista luksusta. Ilmalämpöpumppu on Pohjoismaiden suosituin ja toimivimmaksi todettu viilennyslaite, joka toimii luotettavasti ja hiljaisesti myös kovimmilla helteillä. Laadukas ilmalämpöpumppu pitää sisätilat miellyttävän viileinä juuri halutussa lämpötilassa. Pumpun tuottama viileys jakaantuu tasaisesti sisätiloihin eikä viilennyksestä synny vedon tunnetta. Ilmalämpöpumpun sähkönkulutus viilennyksessä on hyvin vähäistä –  viilennys ei syö lämmityskauden aikana kertyneitä säästöjä.

ilmalampöpumpun asennus kotiin

 

 

 

 

ILMALÄMPÖPUMPPU LÄMMITYKSEEN

 

Ilmalämpöpumppu on erinomainen ratkaisu, kun kaipaat öljy- tai sähkölämmityksen rinnalle tukilämmitystä. Ilmalämpö on helppo ja edullinen päätös, kun haluat säästää kotisi lämmityskuluissa!

 

 

Kuinka paljon ilmalämpöpumppu säästää lämmityskuluissa?

Ilmalämpöpumppu laskee lämmityskuluja! Ilmalämpö on helppo ja edullinen ratkaisu, kun haluat säästää kotisi lämmityskuluissa. Kiinteistön lämmityskulut voivat tippua jopa 50%. Ilmalämpöpumppu maksaa itsensä nopeasti takaisin.

 

 

Kuinka paljon ilmalämpöpumppu säästää sähköä?

Ympäristöystävällinen ilmalämpöpumppu pienentää myös asumisesi hiilijalanjälkeä. Se tuottaa saman lämmön jopa 5,5 kertaa vähemmällä sähköllä kuin sähköpatteri. 1 kW:lla sähköä saat  jopa 6 kW lämpöä. Toisin kuin esim. sähköpatteri tuottaa 1kW:lla sähköä 1kW lämpöä.

 

 

Kuinka pitkälle talveen pärjätään pelkällä ilmalämpöpumpun lämmitysteholla?

Nykyaikaisilla ilmalämpöpumpuilla pystytään tuottamaan lämpöä jopa -30 °C pakkaselle asti. Koska ilmalämpöpumppu ottaa lämmön ulkoilmasta, sen lämmöntuottokyky kuitenkin pienenee selkeästi -20 °C jälkeen. Ilmalämpöpumppu on erinomainen lisälämmönlähde. Ilmalämpöpumppu  tarvitsee rinnalleen aina päälämmönlähteen. Jos ilmalämpöpumppu mitoitetaan oikein ja se huolletaan säännöllisesti, sillä voidaan lämmittää haluttu tila kokonaisuudessaan jopa -20 °C asteen pakkaseen asti.

 

 

ilmalämpöpumppu jäähdytykseen ja lämmitykseen

 

 

MIKSI ILMALÄMPÖPUMPUN HANKINTA KANNATTAA?

 

 • Ilmalämpöpumppu tuo mukavuusviilennyksen ja -lämmityksen huoneistoosi!
 • Sinä säästät kiinteistösi lämmityskuluissasi jopa 50%.
 • Energiatehokas ja moderni ilmalämpöpumppu on ympäristöystävällinen valinta.
 • Ilmalämpöpumppu poistaa kosteutta ja puhdistaa sisäilmaa.
 • Lämmönsäätely on helppoa!
 • Ilmalämpöpumpun käyttö voidaan aloittaa heti asennuksen jälkeen!

Ilmalämpöpumput asennettuna!

 

MV-Jäähdytys on tunnettu ja luotettu suomalainen kylmätekniikan ammattilainen.

 • Takaamme ilmalämpöpumpun asennuksen halutessasi jopa 10 päivässä!
 • Myyjän tekemä kartoituskäynti on sinulle aina ilmainen (0€)!
 • Annamme kaikille asentamillemme laitteille takuun ja luovutuspöytäkirjan.
 • Lomakkeen täyttäminen ei sido sinua mihinkään. Vahvistamme tilauksen aina erikseen.

Valitse yhteydenottotapa

Pyydä tarjous
Tilaa myyjä kartoituskäynnille (0€)
Soittopyyntö
Seuraava vaihe

Kyllä voi. Uusissa ilmalämpöpumpuissa on yleensä ylläpitolämpötila-toiminto, jolla pyyntilämpötilaksi voidaan asettaa esim. +13 °C. Tällöin tila ei kerää kosteutta.

Ilmalämpöpumpun keskimääräinen käyttöikä on 15-20 vuotta. Vuosihuollettu ilmalämpöpumppu säilyttää energiatehokkuutensa ja käyttökuntonsa pisimpään.

Voit tilata meiltä ilmalämpöpumpun pika-asennuksen eli saat käyttövalmiin ilmalämpöpumpun halutessasi 10 päivässä!

Asennamme ilmalämpöpumppuja koko Suomen alueella.

Ilmalämpöpumpun saa asentaa kerrostaloasuntoon lähtökohtaisesti aina, jos asunnossa on parveke. Kehotamme kuitenkin olemaan omaan taloyhtiöön aina etukäteen yhteydessä.

Tämä riippuu mm. asiakkaan omista toiveista, pumpun asennuspaikasta, pumpun tehoista ja asunnon koosta. Keskustelemme mielellämme eri vaihtoehdoista kanssasi!

Kyllä huollamme! Ota meihin yhteyttä info@mv-jaahdytys.fi tai soita vaikka heti 020 786 1900!

Edustamme kaikkia merkkejä eli käytännössä voit tilata meiltä minkä tahansa laitteen! Pidämme kuitenkin varastoissamme parhaiten Suomen olosuhteisiin sopivia malleja, joten nopeimmin saatavilla olevan pumpun mallin saat selville keskustelemalla myyjämme kanssa.

Edustamme kaikkia markkinoilta löytyviä malleja ja teemme asennuksia käytännössä niin nopeasti kuin asiakas haluaa, joten hintahaitari vaihtelee. Pyydä tarjous myyjältämme tai soita 020 786 1900!

Jokainen lisälämmitysaste vie enemmän energiaa, siksi tehokkain lämpötila on aina mahdollisimman lähellä ulkolämpötilaa ja paras lämpötila riippuu tottumuksistasi.

Energiatehokkain ja miellyttävin ylläpitolämpötila on aina muutaman asteen viileämpi kuin ulkolämpötila.

Asunnon vuokraus- ja myynti helpottuu lähestulkoon aina.
X

Soittopyyntö

 • Vikatilanne, laskutusasiat, palaute, tiedustelu...
X

Tilaa huolto

 • Max. tiedoston koko: 128 MB.
  Lataa tiedosto tarvittaessa
X

Jätä soittopyyntö

 • Vikatilanne, laskutusasiat, palaute, tiedustelu...
X

Tarjouspyyntö

 • Max. tiedoston koko: 128 MB.