Ilmalämpöpumput Turku

Ilmalämpöpumput Turku

Turun uudella toimipisteellämme on saatu valmiiksi ilmalämpöpumppuseinä, jonka avulla pystymme esittelemään yhä useampia ilmalämpöpumppuja. Monimerkkiedustajana meiltä löydät varmasti ilmalämpöpumpun juuri sinun tarpeeseen, joten oli kyseessä sitten uuden ilmalämpöpumpun hankinta, laitteen huolto tai vanhan pumpun vaihto, ota yhteyttä. Me MV:llä olemme valmiina auttamaan!

Voit pyytää tarjouksen myös tarjouslomakkeella
tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme:
020 786 1900 | kuluttajamyynti@mv-jaahdytys.fi

Ilmalämpöpumput Turku

Ilmalämpöpumput Turku ja muu Varsinais-Suomi

Ilmainen kartoitus ja
viimeistelty asennus

Toimitamme, asennamme ja huollamme Suomen suosituimmat ilmalämpöpumput Turussa ja muualla Varsinais-Suomessa (mm. Salo, Kaarina, Raisio, Naantali, Loimaa, Uusikaupunki, Lieto, Parainen). Tarvitsetko ilmalämpöpumpun omakotitaloon, kerrostaloon, rivitaloon tai muihin kiinteistöihin?

Olemme muun muassa Toshiban ja Mitsubishi Electric:n valtuutettu jälleenmyyjä. Ammattilaisemme auttavat sinua tarvittaessa löytämään juuri oikeanlaisen ilmalämpöpumpun tarpeisiisi. Lisäksi meiltä saat ilmalämpöpumput mm. seuraavilta merkeiltä: Panasonic, Fujitsu, Midea, Daikin, Hitachi ja Gree ilmalämpöpumput.


Ilmalämpöpumpun asennuksen kartoitus netistä
Tilaa ilmainen kartoitus!

Vältä tyypillisin asennusvirhe

Ilmalämpöpumppujen tyypillisin asennusvirhe on väärä sijoituspaikka. Sijoituspaikkaa suunniteltaessa tulee huomioida ilmavirtaus energiatehokkuuden maksimoimiseksi, mahdolliset meluhaitat, vedon tunne sekä estetiikka. Ilmaisen kartoituksemme ansiosta nämä saadaan huomioitua etukäteen. Kartoituksen jälkeen saat meiltä tarjouksen, johon sitoudumme eikä sinun tarvitse pelätä yllättäviä kustannuksia asennuksen jälkeen.


Paras ilmalämpöpumppu

Parhaan ilmalämpöpumpun valinta riippuu monista tekijöistä, kuten kohteen koosta, lämmitys/-jäähdytystarpeesta ja budjetista. Jokainen kiinteistö on erilainen, joten paras ilmalämpöpumppu vaihtelee yksilöllisesti.

Ennen päätöksen tekemistä kannattaa olla yhteydessä ammattilaiseen varmistaaksesi, että ilmalämpöpumppu soveltuu parhaiten asennettavaan kohteeseen.

Me MV-Jäähdytyksellä teemme aina ilmaisen kartoituskäynnin ennen asennusta, jonka aikana pystymme keskustelemaan, mikä ilmalämpöpumppu olisi paras juuri sinun tarpeeseen. Kartoituskäynnin jälkeen saat aina sitovan tarjouksen, joka pitää. Voit varata kartoituskäynnin kätevästi netistä tai olemalla yhteydessä alueesi lämpöpumppumyyjään.

Miksi ilmalämpöpumppu MV-Jäähdytykseltä?

Yli 50 vuoden kokemus lämpöpumpuista.

Ammattitason asennus ja luotettava kumppani
niin omakotitalon, kerrostalon, rivitalon kuin muiden
kiinteistöjen ilmalämpöpumppujen asennuksiin.

Monimerkkiedustuksemme mahdollistaa parhaimman
ilmalämpöpumpun juuri sinun tarpeisiisi.

Kuinka ilmalämpöpumpun asennus etenee?

1. Ota yhteyttä

Ota yhteys MV-Jäähdytykseen. Saat valita heti itsellesi sopivimman asennuspäivän.

2. Ilmainen kartoituskäynti

Myyjämme tulee ilmaiselle kartoituskäynnille. Sovimme yhdessä parhaan asennuspaikan. Saat ilmalämpöpumpusta sekä sen asennuksesta kirjallisen tarjouksen, johon sitoudumme. Tarjouksessa on huomioitu kaikki. Toimintamme on läpinäkyvää ja asiantuntevaa alusta saakka.

3. Asennus

3. Sertifioitu kylmäasentajamme saapuu sovittuna päivänä. Asennusvaiheet käydään läpi asiakkaan kanssa. Asennamme sisä- ja ulkoyksiköt sekä teemme siistit ja esteettiset
kytkennät.

4. Valmista!

4. Työ on valmis saman päivän aikana. Annamme jokaiselle asentamallemme laitteelle 2 vuoden takuun sekä luovutuspöytäkirjan. Olemme luotettava kumppanisi myös pumpun tulevissa huoltotarpeissa! Huollamme kaikki tuotemerkit.

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme!

Voit myös pyytää tarjouksen tarjouslomakkeella
tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme:
020 786 1900 | kuluttajamyynti@mv-jaahdytys.fi

Lämmitysratkaisut rintamamiestaloon
Vuosihuollot ja vikakorjaukset

Kaipaako ilmalämpöpumppu huoltoa?

Kaikki lämpöpumput kaipaavat huolenpitoa ja huoltoa toimiakseen energiatehokkaasti ja turvallisesti. Kauttamme saat niin vuosihuollot kuin korjaukset aina kompressorien vaihtoon asti Turussa ja muualla Varsinais-Suomessa.

Ilmalämpöpumput Turku – Salo – Kaarina – Raisio – Naantali – Loimaa – Uusikaupunki – Lieto – Parainen