Ilmalämpöpumput Pori ja muu Satakunta – Nopea toimitus

Ilmalämpöpumput Pori ja muu Satakunta

Ilmalämpöpumput Pori ja muu Satakunta

Ilmainen kartoitus ja
viimeistelty asennus

Toimitamme, asennamme ja huollamme Suomen suosituimmat ilmalämpöpumput Porissa ja muualla Satakunnassa (Rauma, Kankaanpää, Huittinen, Eura, Kokemäki). Tarvitsetko ilmalämpöpumpun omakotitaloon, kerrostaloon, rivitaloon tai muihin kiinteistöihin?

Monimerkkiedustajana meiltä löydät ilmalämpöpumput tarpeeseen kuin tarpeeseen. Olemme muun muassa Toshiban ja Mitsubishi Electric:n valtuutettu jälleenmyyjä. Ammattilaisemme auttavat sinua tarvittaessa löytämään juuri oikeanlaisen ilmalämpöpumpun tarpeisiisi. Lisäksi meiltä saat ilmalämpöpumput mm. seuraavilta merkeiltä: Panasonic, Fujitsu, Midea, Daikin, Hitachi ja Gree ilmalämpöpumput.

Ilmalämpöpumput Pori

Paras ilmalämpöpumppu? Katso video:

Ilmalämpöpumput yli 50 vuoden kokemuksella

Miksi kannattaa valita juuri ilmalämpöpumppu?

Ilmalämpöpumpun valinta voi olla erinomainen ratkaisu juuri sinulle. On kyseessä sitten omakotitalo, kerrostalo, rivitalo tai muu kiinteistö kuten autotalli, ilmalämpöpumppu on nopea ja energiatehokas tuki lämmitykseen. Ilmalämpöpumpun hyötyjä ovat muun muassa:

 • Tehokas lämmitys ja viilennys
  • Ilmalämpöpumppu voi toimia sekä lämmityslaitteena kylmänä vuodenaikana että viilennyslaitteena lämpimillä ilmoilla.
 • Energiatehokkuus
  • Ilmalämpöpumput ovat energiatehokkaita sillä ne ottavat lämpöenergiaa ulkoilmasta ja siirtävät sen sisätiloihin tai päinvastoin, mikä tekee siitä monikäyttöisen ja tehokkaan ratkaisun. Säännöllisesti huollettu ilmalämpöpumppu kestää aikaa ja pysyy energiatehokkaana vuodesta toiseen.
 • Alhaisemmat käyttökustannukset
  • Koska ilmalämpöpumppu käyttää ulkoilman energiaa, sen käyttökustannukset voivat olla alhaisemmat kuin monilla muilla lämmitysjärjestelmillä.
 • Parempi sisäilman laatu
  • Säännöllisesti huollettu ilmalämpöpumppu parantaa myös sisäilman laatua, sillä ne suodattavat ilman epäpuhtauksia.
 • Helppo ja nopea asennus
  • Ilmalämpöpumppu on usein helppo asentaa. Asennus voi tapahtua nopeasti, mikäli sen asentaminen ei vaadi laajoja muutostöitä asennuskohteessa.
Kuinka valita oikea lämpöpumppu?

Valitse paras ilmalämpöpumppu

Parhaan ilmalämpöpumpun valinta riippuu monista tekijöistä, kuten kohteen koosta, lämmitys/-jäähdytystarpeesta ja budjetista. Jokainen kiinteistö on erilainen, joten paras ilmalämpöpumppu vaihtelee yksilöllisesti.

Ennen päätöksen tekemistä kannattaa olla yhteydessä ammattilaiseen varmistaaksesi, että ilmalämpöpumppu soveltuu parhaiten asennettavaan kohteeseen.

Me MV-Jäähdytyksellä teemme aina ilmaisen kartoituskäynnin ennen asennusta, jonka aikana pystymme keskustelemaan, mikä ilmalämpöpumppu olisi paras juuri sinun tarpeeseen. Kartoituskäynnin jälkeen saat aina sitovan tarjouksen, joka pitää. Voit varata kartoituskäynnin kätevästi netistä tai olemalla yhteydessä alueesi lämpöpumppumyyjään.

Miksi ilmalämpöpumppu MV-Jäähdytykseltä?

Yli 50 vuoden kokemus lämpöpumpuista.

Ammattitason asennus ja luotettava kumppani
niin omakotitalon, kerrostalon, rivitalon kuin muiden
kiinteistöjen ilmalämpöpumppujen asennuksiin.

Monimerkkiedustuksemme mahdollistaa parhaimman
ilmalämpöpumpun juuri sinun tarpeisiisi.

Kuinka ilmalämpöpumpun asennus etenee?

1. Ota yhteyttä

Ota yhteys MV-Jäähdytykseen. Saat valita heti itsellesi sopivimman asennuspäivän.

2. Ilmainen kartoituskäynti

Myyjämme tulee ilmaiselle kartoituskäynnille. Sovimme yhdessä parhaan asennuspaikan. Saat ilmalämpöpumpusta sekä sen asennuksesta kirjallisen tarjouksen. Tarjouksessa on huomioitu aivan kaikki laitteiston optimaalisesta
sijoituspaikasta, asennuksen esteettisyyteen
sekä tarvittaviin asennustarvikkeisiin. Toimintamme on läpinäkyvää ja asiantuntevaa alusta saakka.

3. Asennus

3. Sertifioitu kylmäasentajamme saapuu sovittuna päivänä. Asennusvaiheet käydään läpi asiakkaan kanssa. Asennamme sisä- ja ulkoyksiköt sekä teemme siistit ja esteettiset
kytkennät.

4. Valmista!

4. Työ on valmis saman päivän aikana. Annamme jokaiselle asentamallemme laitteelle 2 vuoden takuun sekä luovutuspöytäkirjan. Olemme luotettava kumppanisi myös pumpun tulevissa huoltotarpeissa! Huollamme kaikki tuotemerkit.

Ota yhteys myyjään!

Voit myös pyytää tarjouksen tarjouslomakkeella
tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme:
020 786 1900 | kuluttajamyynti@mv-jaahdytys.fi

Lämmitysratkaisut rintamamiestaloon
Vuosihuollot ja vikakorjaukset

Kaipaako ilmalämpöpumppu huoltoa?

Kaikki lämpöpumput kaipaavat huolenpitoa ja huoltoa toimiakseen energiatehokkaasti ja turvallisesti. Kauttamme saat niin vuosihuollot kuin korjaukset aina kompressorien vaihtoon asti Porissa ja muualla Satakunnassa.

Ilmalämpöpumput Pori – Rauma – Kankaanpää – Huittinen – Eura – Kokemäki ja muu Satakunta

Suomen suurin huoltoyhtiö

Ota yhteyttä!

Haluatko avointa tiedonkulkua ja luotettava palvelua?
Täytä lomake ja olemme sinuun pian yhteydessä.