Toimintamme laajentuu Turun seudulle

MV-Jäähdytys Oy vahvistaa palveluitaan ja laajentaa toimintaansa Turun seudulle Enertest Oy:n yrityskaupan myötä

Enertest Oy on Varsinais-Suomen alueella toimiva jäähdytys- ja lämmitysratkaisujen ammattilainen, joka on toiminut alalla jo vuodesta 1985. Yhtiön omistaja-yrittäjät jatkavat nykyisissä tehtävissään ja yhdistymisen myötä molemmat yritykset palvelevat asiakkaitaan entistä laajemmalla alueella ja vahvistuneella palvelukokonaisuudella.

Tarinat yhdistyvät

MV-Jäähdytys Oy kertoo: “Olemme erittäin iloisia toteutetusta järjestelystä ja sen luomista mahdollisuuksista palvella asiakkaitamme entistä laajemmalla alueella. Yhdessä Enertestin kanssa voimme tarjota asiakkaillemme vahvan palvelukokonaisuuden kylmä- ja ammattikeittiölaitteiden huolto-, asennus- ja korjauspalveluissa sekä jäähdytys-, lämmitys- ja automaatiojärjestelmissä. Toivotamme uudet kollegamme tervetulleiksi meille vahvistamaan tiimiämme.”

“Toteutetun järjestelyn myötä pystymme yhdistämään kahden perinteikkään ja tunnetun kylmäalan yhtiön voimavarat ja osaamisen. MV-Jäähdytyksen ja Enertestin samanlaiset arvot, henkilöstön arvostaminen ja täydentävät erikoisosaamisalueet mahdollistavat meille aiempaa laajemman asiakasryhmän palvelemisen entistä kokonaisvaltaisemmin. Olemme erittäin tyytyväisiä toteutettuun järjestelyyn ja mahdollisuuteen liittyä osaksi yhteistä kasvusuunnitelmaa”, sanoo puolestaan Enertest Oy:n toimitusjohtaja Tatu Salminen.

 

Lisätietoja

Toimitusjohtaja
Ilpo Mäkelä
+358 50 408 8308
ilpo.makela@mv-jaahdytys.fi

Varsinais-Suomen aluejohtaja
Tatu Salminen
+358 40 082 5140
tatu.salminen@mv-jaahdytys.fi