fbpx

Huoltosopimukset

Solmimalla huoltosopimuksen varmistat hankkivasi markkinoiden nopeimman ja luotettavimman huoltoliikkeen jäähdytys-, lämmitys- ja ammattikeittiölaitteistoillesi.

MV-Jäähdytyksen henkilöstöresurssit takaavat huoltojen saatavuuden ympäri Suomea

 

Vuosihuoltosopimus tuo mielenrauhaa – se takaa laitteiden toimintavarmuuden ja nopeat huollot. MV-Jäähdytys palvelee valtakunnallisesti lähes 300 hartiaisen henkilöstönsä sekä kumppaniverkostonsa voimin. Olemme Suomen ainoita toimijoita, joille voi keskittää kaikkien ammattikeittiölaitteiden, kylmä- ja pakkastilojen, lämpöpumppujen sekä jäähdytyslaitteistojen vuosihuollot ja vikakorjaukset.

 

Merkkiriippumaton huoltoyhtiö jo 50 vuotta

 

Olemme työskennelleet kylmä- ja sähköteknisten laitteiden parissa jo vuodesta 1971! Huollamme, asennamme ja korjaamme kaikki tuotemerkit valmistajaan katsomatta. Huollamme kaikki laitteet Electroluxista, Dietaan, Metokseen, Viessmanniin, Hermeteliin, Porkkaan, Mieleen, Dekoon ja Oiloniin saakka. Voit tutustua täältä osaamisemme laajuuteen ja satoihin huoltamiimme tuotemerkkeihin! Käytämme huoltotöissämme laitevalmistajien suosituksia sekä vuosien saatossa kerryttämäämme ammattiosaamista.

 

Säännöllinen huolto takaa toimintavarmuuden

 

Huoltosopimusasiakkaamme ympäri Suomea toteavat yhteen ääneen, että huoltosopimuksen aikana päivystysluontoiset vikakorjaukset ovat vähentyneet merkittävästi. Säännöllisesti huollettujen laitteiden käyttöikä pitenee, niiden energiatehokkuus paranee ja kylmälaitteen omistajan lakisääteiset velvoitteet tulevat varmuudella hoidetuksi, sillä MV-Jäähdytys pitää siitä huolen. Muistutamme asiakkaitamme lähestyvistä vuosihuolloista ja teemme ne asiakkaidemme aikataulutoiveiden mukaan.

 

Huoltosopimusasiakkaamme arvostavat huoltojemme nopeutta ja palvelumme luotettavuutta

 

MV-Jäähdytykselle soittaessaan voi yliviivata yhden huolenaiheen omalta listaltaan. MV-Jäähdytys  saa asiakkailtaan kiitosta erityisesti tilattujen huoltojen nopeudesta sekä palvelun luotettavuudesta. Laitteet tulevat ripeästi kuntoon ja ne huolletaan sellaisella perehtyneisyydellä ja pieteetillä, että ne myös pysyvät kunnossa. MV-Jäähdytykselle on ensiarvoisen tärkeää turvata asiakkaidensa liiketoiminta ja kriittisten laitteiden toimintavarmuus sekä turvallisuus. Anna huoltosopimusasiakkaamme kertoa – katso tästä video!

 

24/7 huoltopäivystys

 

Palvelemme kellon ja vuoden ympäri. Saat ammattilaisen paikalle numerosta 020 786 1900 – vaikka keskellä yötä. Meillä on suuria logistiikkakeskuksia sijoitettuna ympäri Suomea. Näin olemme varmistaneet sen, että erikoisemmatkin varaosat tai korvauslaitteet saadaan asiakkaillemme mahdollisimman nopeasti. Tähän astisen historiamme aikana yksikään laite ei ole jäänyt korjaamatta – se on meille kunnia-asia.

Valtakunnalliset

Huoltotilaukset: huoltotilaus@mv-jaahdytys.fi I Tarjouspyynnöt: myynti@mv-jaahdytys.fi

Eerika Turunen

Myyntijohtaja, valtakunnalliset huoltosopimukset
eerika.turunen@mv-jaahdytys.fi
+358 40 062 5568

Joni Valkeeniemi

Palvelumyyntipäällikkö, huoltosopimukset
joni.valkeeniemi@mv-jaahdytys.fi
+358 50 432 7707

Sankaritarinat

Pyydä asiakkuusvastaavalta huoltosopimustarjous!

Ota yhteyttä!

Soita huoltopäivystysnumeroomme, avoinna 24/7

020 786 1900

Kyllä voitte. Asennamme, huollamme ja korjaamme kaikki keittiön kylmät ja kuumat laitteet. Lisäksi jäähdytämme asiakkaiden ruokailutilan ilmastoinnin.

Liikumme kaikkialle Suomeen keskimäärin 2h vasteajalla. Tilannekohtainen kiireellisyys ja asiakkaan ydintoimintojen suojaaminen sanelevat aikataulun.

Huollamme käytännössä kaikki markkinoilta löytyvät laitemerkit.

Huoltosopimuksen solmiminen ei maksa mitään. Tehdyt huollot veloitetaan kyllä, mutta asiakas määrää loppupeleissä niiden määrän ja aikataulun. MV-Jäähdytys tekee ensin laitekartoituksen ja antaa tämän jälkeen omat huoltosuosituksensa. Lopuksi asiakkaan kanssa päätetään yhteinen etenemissuunnitelma.

Meillä on oma, sisäinen hankintaosastomme, joka ylläpitää laajaa varaosavalikoimaa. Usein tarvittava osa tai komponentti löytyy omasta logistiikkakeskuksestamme ja se saadaan toimitettua jo samana päivänä tai viimeistään seuraavana aamuna mihin päin suomea tahansa. Hankintaosastomme tilaa myös erikoisemmat varaosat nopeasti omia, tehokkaita kanaviaan hyödyntäen.

Me pidennämme laitteiden elinkaarta ja parannamme niiden toimintavarmuutta. Huollettuja laitteita ei tarvitse korjata eikä korvata yhtä usein eikä liiketoimintaan tule turhia keskeytyksiä. Pitkällä tähtäimellä asiakas säästää aina selvää rahaa. Lisäksi huollot parantavat merkittävästi laitteiden energiatehokkuutta.

Uusissa laitteissa on pääsääntöisesti aina laitevalmistajan antama määräaikainen takuu, jolloin laitevalmistaja vastaa laitteen korjauksesta tai korjauttamisesta. MV-jäähdytys toimii useamman merkin takuuhuoltoliikkeenä ja teemme myös vuosihuoltoja takuuaikana. Takuuajan päättyessä ravintoloitsijan on suositeltavaa solmia huoltosopimus. Huoltosopimuksen myötä MV-Jäähdytys hoitaa ja dokumentoi kalkinpoistot, tarkistukset, mittaukset, säädöt, korjaukset ja vuototarkastukset ajallaan. Asiakas ostaa laitteilleen ylläpidon vaivattomuutta ja pitkää käyttöikää.

Kyllä. Myös Franke Medicalin pesu-, huuhtelu- ja desinfiointikoneet voidaan lisätä huoltosopimuksen piiriin.

Useitakin! Käänny asiakkuusvastaaviemme puoleen. He kertovat kuluvan vuoden asiakaseduista ja laskevat sinulle tarjouksen!

On aika menestyä!

 

Palvelemme äkillisissä huoltotarpeissa, pitkäaikaisissa kunnossapitokumppanuuksissa
sekä suuren mittakaavan asennustöissä.

Kutsu periksiantamattomat tekijämme paikalle!

  • Täytä lomake. Se on ilmaista!
  • Olemme sinuun pian yhteydessä.

Valitse yhteydenottotapa

Tilaa huolto
Jätä soittopyyntö
Tarjouspyyntö
Seuraava vaihe
X

Tarjouspyyntö

  • Max. tiedoston koko: 128 MB.