MV-Jäähdytys ostaa HC-Systems Oy:n liiketoiminnan

Kuvassa vasemmalta oikealle Sami Pahla, MV-Jäähdytyksen aluejohtaja Päijät-Hämeessä, HC-Systemsin yrittäjät poika Henri Rämänen ja isä Harri Rämänen.

MV-Jäähdytys on sopinut liiketoimintakaupasta lahtelaisen HC-Systems Oy:n kanssa. Liiketoimintakaupan myötä MV-Jäähdytyksestä tulee Päijät-Hämeen suurin kylmäalan palveluntuottaja.

MV-Jäähdytys on sopinut liiketoimintakaupasta lahtelaisen HC-Systems Oy:n kanssa. HC-Systems liittyy MV-Jäähdytyksen tiimiin 31.12.2023 alkaen. Kaupan myötä MV-Jäähdytyksestä tulee suurin kylmätekniikkaan keskittyvä yritys Päijät-Hämeessä. 

-HC-Systems on tunnettu ammattimaisesta ja laadukkaasta työstään niin Päijät-Hämeessä kuin laajasti alueen ulkopuolellakin. Meillä molemmilla on vahva tahtotila viedä alaamme eteenpäin, sanoo MV-Jäähdytyksen toimitusjohtaja Ilpo Mäkelä ja jatkaa:

-Lisäksi omaamme hyvin samanlaisen arvomaailman ja tavan toimia kylmäalalla, joten yhteinen sävel löytyi nopeasti.

Liiketoimintakaupan myötä HC-Systemsin toimitusjohtaja ja toinen yrittäjä Henri Rämänen sekä yrityksen 15 työntekijää liittyvät MV-Jäähdytyksen tiimiin ja jatkavat nykyisissä tehtävissään. Yrityksen perustaja ja toinen yrittäjä Harri Rämänen jää kaupan myötä eläkkeelle.

-Olemme kasvaneet koko ajan, ja nyt jos kasvaisimme lisää, tarvitsisimme apua joka tapauksessa, sanoo Harri Rämänen. 

MV-Jäähdytys oli yrittäjille Henri Rämäselle ja Harri Rämäselle tuttu yritys ennestään, mikä lisäsi halua liittyä juuri tähän tiimiin. 

-MV-Jäähdytyksessä on hyvin samanlaisia piirteitä kuin meillä, ja pidämme siitä, että kylmätekniikka on vahvasti mukana brändissä. Olemme kuitenkin kylmäalan yritys ja haluamme olla sitä myös jatkossa. Näen tämän loistavana mahdollisuutena myös itselleni kasvaa alalla, Henri Rämänen sanoo. 

Lämpöpumppupalvelut vahvistuvat yksityis- ja yritysasiakkaille

MV-Jäähdytys vahvistaa kylmätekniikan palveluitaan entisestään Päijät-Hämeessä ja sen ympäristössä liiketoimintakaupan myötä. 

-Varsinkin maalämmön ja muun lämpöpumppuosaston kehittämiseen ja kasvattamiseen saadaan tämän kaupan myötä lisäkäsiä ja osaamista tänne Päijät-Hämeeseen, sanoo alueen johtaja Sami Pahla MV-Jäähdytyksestä.

-Lisäksi tulemme laajentamaan suurkeittiölaitteiden asennus- ja huoltopalveluita, mikä on nyt mahdollista tällä tiimillä, Pahla jatkaa.

Lisätietoja:
Ilpo Mäkelä
Toimitusjohtaja
MV-Jäähdytys Oy
+358 50 4088 308
ilpo.makela@mv-jaahdytys.fi
mv-jaahdytys.fi

Henri Rämänen
Toimitusjohtaja
HC-Systems Oy
henri.ramanen@hcss.fi
+358 40 526 4435
hc-systems.fi


HC-Systems Oy

HC-Systems Oy on vuonna 1994 perustettu jäähdytykseen, kylmälaitteisiin ja lämpöpumppuihin erikoistunut perheyritys, jonka toimipiste sijaitsee Lahdessa. Yrityksen asiakkaina ovat yritykset, yksityisasiakkaat sekä taloyhtiöt. Yrityksellä on yhteensä 16 työntekijää. Yhtiön liikevaihto vuonna 2022 oli lähes 2,6 milj. €.