MV Frisbeegolf Champion 2021

Ennätyshellepäivänä 22.6. pelattiin Helsingin ja Tampereen toimipisteiden välinen mestaruuskilpailu ”Stadi VS Lande”. Kesänkin kiireessä pienet irtiotot ovat tärkeitä ja hyviä muistoja on mukava luoda uusissa maisemissa mukavien työkaverien kanssa.

Toimipisteiden parhaimmisto oli todella lämmittänyt kisatunnelmaa jo ennen tapahtumaa. Kyllähän MV:läisen kilpailuhenkisyydestään ja periksiantamattomuudestaan tunnistaa.

Kello 18 jokainen pääsi näyttämään parasta osaamistaan Hämeenlinnan haastavalla, mutta puolueettomalla frisbeegolf kentällä. Luonnon maisemat olivat näyttävät ja korkeuserot tekivät kilpailusta myös fyysisesti raskaan.

Kisatunnelma oli rento ja kierroksen aikana nähtiin erittäin taidokkaita suorituksia. Jokunen birdiekin mahtui koko porukalla kierrokseen (mm. Mikko väylä # 8) ja muita huippusuorituksia. Todettakoon, että kärkiheittäjien drive -heitot ovat ihan omassa luokassa pituuden ja tarkkuuden suhteen.

Kilpailu oli kovatasoinen ja ennakkosuosikitkin saivat vahvan vastuksen. Kenttä oli uusi kaikille, joten etua kenttätuntemuksesta ei kenellekään tullut. Tampereen edustusjoukkueesta Julli ja Pirkkapekka pistivät parastaan peliin. Tällä kertaa Stadi veti kuitenkin vahvemmalla edustuksella pidemmän korren ja kiertopalkinto lähti Helsinkiin. Kärkikolmikko erottui lopulta tiukassa taistelussa ja tällä kertaa voittaja oli Fellu, toinen Miika ja kolmas Guido.

Tapahtuma onnistui hyvin ja MV:n joukkuehenki tuli tässäkin muodossa hienosti esiin. Vaikka voitosta kisataan, niin peli on reilua ja kaveria autetaan.

Kiitos kaikille osallistujille ja ensi vuonna uudestaan!

Kuvassa vasemmalta oikealla Pirkkapekka (tre), Antti (hki), Guido (hki), Tuomas (hki), Miika (hki), Felix (hki) ja Mikko (hki). Kameran takana Julli (tre).