Maalämpö omakotitaloon – Vaivatonta lämmitystä
Sininen viiva Sininen viiva

Maalämpö omakotitaloon

Maalämpö omakotitaloon vaivattomasti! Maalämpö on erinomainen lämmitysmuoto, jonka ansiosta kotisi lämpiää edullisesti. Valitsemalla maalämmön, voit säästää jopa 75% lämmityskuluissa. Tarvitsetko maalämmön uudiskohteeseen vai saneerauskohteeseen? Me autamme!


Hyödynnä tonttisi maaperää

Maalämmön hankkiminen voi tuntua isolta kertainvestoinnilta, mutta se maksaa itsensä takaisin edullisemmissa lämmityskuluissa vuosien aikana. Saat hyödynnettyä talvisin oman tonttisi maaperään varastoituneen lämmön kotisi lämmitykseen, ympäristöystävällisesti ja lämmityskuluja säästäen – myös paukkupakkasilla. Kesällä sama toimintaperiaate toimii toisinpäin. Kun maaperä pysyy helteellä selkeästi ilmaa viileämpänä, voit viilentää kotisi kesällä maalämmön avulla miellyttäväksi.

Monimerkkiedustuksemme takaa juuri oikeanlaisen maalämpöpumpun tarpeisiisi.

Maalämpö on tehokas lämmitysmuoto

Miksi valita maalämpö?

Säästät rahaa

Lämpö tulee maasta säällä kuin säällä. Oman maasi lämpö on ilmaista.

Nostat kotisi arvoa

Maalämpöpumpun asentaminen kiinteistöösi nostaa kiinteistösi arvoa.

Lämmität ekologisesti

Maalämpö on ekologinen vaihtoehto eikä se aiheuta kuormituspiikkejä sähköverkkoosi.


Maalämpö uudiskohteeseen

Asennamme maalämpöpumput uudiskohteisiin vahvalla ammattitaidolla Tampereen ja Pirkanmaan alueilla. Maalämmön asentaminen uuteen taloon on aina edullisempaa kuin vanhaan taloon. Uusiin omakotitaloihin valitaan usein vesikiertoinen lattialämmitys, jonka rinnalle maalämpö sopii täydellisesti.

Avaimet käteen -ratkaisuna

Toimita meille tulevan kotisi pohjakuvat ja energiatodistus, laskemme sinulle nopeasti tarjouksen maalämmön asentamisesta.

Suunnittelemme sinulle maalämpöjärjestelmän ”avaimet käteen” -ratkaisuna. Käymme kanssasi läpi asennuskohteen erityispiirteet ja sovimme muun muassa jakotukkien ja termostaattien sijoituspaikoista. Tätä varten tarvitsemme talosi suunnittelijan tekemät pohjakuvat DWG-muotoisina tiedostoina, jonka jälkeen pääsemme aloittamaan suunnittelun.

Pitkän kokemuksen omaavat suunnittelijamme tutustuvat huolella kohteesi piirustuksiin ja ottavat huomioon poikkeavat kohdat, kuten korkeat ikkunat, ovet sekä muut mahdolliset putkitustiheyteen vaikuttavat asiat.

Maalämpö on helppo asentaa uudiskohteisiin
Maalämpö, ilma-vesilämpö vai kaukolämpö?

Jokainen uuden talon rakentaja joutuu tekemään päätöksen lämmitysjärjestelmän valinnasta.
Uudiskohteissa valinta tehdään useimmiten maalämmön ja ilma-vesilämmön välillä, sillä kaukolämpöä ei ole useimmissa kaupungeissa edes tarjolla. Lisäksi maalämpö on pitkällä tähtäimellä kaukolämpöä edullisempi vaihtoehto, eikä niiden hankintahinnoissakaan ole suurta eroa. Ilma-vesilämpö taas sopii pieniin kohteisiin, joissa energiankulutus on maltillista.

Maalämmön ehdoton valtti on sen tuoma rahallinen säästö. Voit säästää lämmityskuluissasi yli puolet kaukolämpöön verrattuna. Maalämmöllä lämpenevät kodit ovat asuntomarkkinoillakin kysytyimpiä, ja jälleenmyyntiarvoltaan korkeampia kuin vastaavat, muilla lämmitysratkaisuilla lämmitettävät talot. Useimmissa tapauksissa maalämpö on järkevin ratkaisu.

Maalämpö saneerauskohteeseen

Yhä useampi omakotitaloasuja pohtii uutta lämmitysvaihtoehtoa vanhan öljy- ja sähkölämmitysratkaisun tai kaukolämmön tilalle. Lämmityskustannukset ovat olleet jatkuvassa nousussa ja monelle on herännyt ajatus maalämpöön siirtymisestä. Maalämpö pudottaa omakotiasujan lämmityskustannuksia jopa 60-75 %, joten siihen siirtyminen on kannattavaa.

Maalämpö omakotitaloon vaivattomasti ammattilaselta.

Vaivatonta ja ympäristöystävällistä

Lämpeneekö talosi öljyllä, sähköllä tai kaukolämmöllä, ja haluaisit vaihtaa lämmitysjärjestelmäsi maalämpöön? Pyydä meidät kartoituskäynnille. Kartoitamme kotisi ja asumistottumuksiesi perusteella lämmitysenergian kokonaistarpeen, jonka pohjalta valitsemme kohteellesi taloudellisimman maalämpöpumpun ja lämmönkeruutavan.

Saat maalämpöjärjestelmän asennuksen kauttamme ”avaimet käteen”-periaatteella. Hoidamme halutessasi puolestasi kaiken, tarvittavista purkutöistä aina poraukseen saakka. Omat ammattitaitoiset asentajamme takaavat laadukkaat putki- ja sähköasennustyöt.

Suomen suurin huoltoyhtiö

Ota yhteyttä!

Haluatko avointa tiedonkulkua ja luotettava palvelua?
Täytä lomake ja olemme sinuun pian yhteydessä.