fbpx

Ura meillä

Pienistä kipinöistä syntyy vahvin liekki. Muutamme alaa nyt jo 300 henkilön voimin.

Katso avoimet työpaikat!

Siirry rekrytointisivulle!

Tutustu sähköasentajan työhön

 

YouTube player

Tutustu kylmäasentajan työhön

 

YouTube player

Jätä avoin hakemus!

Siirry rekrytointisivulle!

MV-Henki

Kaikessa tekemisessämme on loppupeleissä kyse asenteesta, joka kuuluu MV-Jäähdytyksen perusluonteeseen. Mitä tahansa yhtiössämme tehdään  – se tehdään hyvin.

Itsenäisestä työstä huolimatta, meillä ei jää koskaan yksin. Kentälle saapuvan asentajan taustalla seisoo kokonainen lauma kumppaneita, hankintalogistiikan ja teknisen tuen kollegoita, osaamista ja alan uusimpia työkaluja. Yksittäinen ihminen on aina niin vahva, kuin hänen takanaan seisova yhteisönsä.

Olemme ylpeitä kättemme jäljestä ja siksi samalla kaikkein vaativimpia itseämme kohtaan. Sisumme ei hyväksy tappiota, eikä siksi yksikään laite ole 50-vuotisen historiamme aikana jäänyt korjaamatta. Annamme itsestämme kaiken, jotta asiakkaamme ja työkaverimme menestyisivät omissa tavoitteissaan.

 

MV-numeroilla lasketaan sankareita.

Vaadittava koulutus

 

50-vuotisen kylmäalan historiammekin vuoksi meiltä löytyy useita asiantuntevia kylmäasentajia. Turvallisuus- ja kemikaalivirasto Tukes valvoo luvanvaraista toimintaamme ja kylmäalan töitä tehdäkseen tulee vähintään olla tutkintoon johtavassa koulutuksessa.

Kylmäalan itsenäisissä töissä vaaditaan talotekniikan perustutkinto ja siitä suuntautumislinjana kylmäasentaja. Kylmämestarin erikoisammattitutkintoa ei vaadita, mutta se edesauttaa asiantuntijatehtäviin siirtymistä.

Ammattikeittiöpuolella tarvitaan sähkö- tai automaatioasentajan perustutkinto. Asentajamme ovat useimmiten sähköasentajia, mutta käytännön työ on lähempänä automaatioasentajan tehtäviä.

 

Laaja palveluvalikoimamme edellyttää monen alan osaajia.

Oma koulutusohjelmamme

Alanvaihtajia ja kiinnostuneita nuoria varten olemme jo useamman vuoden olleet mukana Careerian ja TAKK:in järjestämissä oppisopimuspohjaisissa rekrykoulutuksissa. Oppilaitos järjestää koulutuspolun ja me tarjoamme käytännön työharjoittelumahdollisuuden, jonka jälkeen meille on mahdollista työllistyä kokoaikaiseksi.

 

Rekrykoulutus toi Waltterille työpaikan.

 

Meistä on moneksi

 

 • Kylmäasentaja
 • Ammattikeittiön huoltoasentaja
 • Työnjohtaja
 • Huoltopäällikkö
 • Avainasiakkuuspäällikkö
 • Ostopäällikkö
 • Ostaja
 • Varastopäällikkö
 • Hankintajohtaja
 • Projektipäällikkö
 • Projektilaskija
 • Tekninen asiantuntija
 • Kehitysjohtaja

 

 

 

 

 • Toimitusjohtaja
 • Aluejohtaja
 • Henkilöstöjohtaja
 • HR-koordinaattori
 • Markkinointikoordinaattori
 • Talousjohtaja
 • Kirjanpitäjä
 • Laskutussihteeri
 • Asiakkuusvastaava
 • Asiakaspalvelija
 • Palvelumyyntipäällikkö
 • After sales

 

Sankaritarinat

Työtämme tehdään koko Suomen laajuudella, mutta logistiikka- ja asiakaspalvelukeskuksemme sijaitsevat Helsingissä, Tampereella, Jyväskylässä, Raisiossa ja Lahdessa. Uusi rekrytoitava voi asua missä päin Suomea tahansa, mutta kannattaa huomioida, että työnjohtajat, tekninen tuki ja laajamittaiset varaosavalikoimat löytyvät näistä palvelukeskuksista.

Sisäinen kouluttamisemme on vahvaa ja laajamittaista. Merkkiriippumattomana huoltoyhtiönä laitekantamme on todella iso. Uudet asentajamme kiertävät jatkuvasti kokeneempien tekijöiden kanssa uusia laitteita kentällä läpi. Myös kaupunkikohtaisten toimipisteidemme välillä autamme ja lisäkoulutamme toisiamme. Tässä talossa ei koskaan ole asioiden tai ongelmien kanssa yksin. Umpeen menevät työturvallisuuskortit, tulityökortit, sähkötyöturvallisuuskortit, ensiapukortit, hygieniapassit ja valttikortit uusitaan aina.

Kylmämestarin jatkokoulutuksesta kiinnostuneiden kylmäasentajien tilanne katsotaan aina tapauskohtaisesti läpi, sillä koulutus vaatii työtehtäviltä paljon. Tutkintoon johtavissa tehtävissä tulee tehdä esimerkiksi kylmälaitoksen suunnittelua. Mikäli kylmäasentajan työtehtävät sopivat koulutuksen käymiseen, vaaditaan enää asentajan oma kiinnostus ja aloite keskusteluun. Jatko-koulutusta tuetaan lähtökohtaisesti aina, kun jatko-opiskelijalle on mahdollista tulevaisuudessa tarjota laajempaa ja vastuullisempaa roolia hänen osaamisensa kehittyessä. Koulutuksen myötä kylmäasentajan lupa-asiat eivät muutu, vaikka osaaminen kyllä kehittyy.

Myös ammattikeittiöpuolella on mahdollista kehittää omaa osaamistaan. Uutta tekemistä vailla olevan asentajan tulee vai ilmoittaa oma kiinnostuksensa omalle työnjohtajalleen. Ammattikeittiöpuolella on myös laitetoimittajakohtaisia koulutuksia sekä valmistajasidonnaisia erikoislaitekoulutuksia, kuten Franke Medicalin pesu-, huuhtelu ja desinfiointikoneisiin liittyvät käyttökoulutukset. Työnkiertoa tulee myös jonkun verran esimerkiksi projektitoimitusten puolelta, sillä työmaalla tarvitaan usein sähköasentajia.

Alanvaihtajia ja kiinnostuneita nuoria varten olemme jo useamman vuoden olleet mukana Careerian ja TAKK:in järjestämissä oppisopimuspohjaisissa rekrykoulutuksissa. Oppilaitos järjestää koulutuspolun ja me tarjoamme käytännön työharjoittelumahdollisuuden, jonka jälkeen meille on mahdollista työllistyä kokoaikaiseksi.

Ota asia suoraan puheeksi aluejohtajan tai huoltopäällikkösi kanssa ja kerro kiinnostuksestasi. Kaikki signaalit otetaan kyllä talteen ja yhtiön kasvaessa myös rekrytointitarpeemme kehittyvät jatkuvasti. Vaikka huoltopäälliköt seuraavatkin tekijöitään aina myös rekryvinkkelistä, voi keskustelusta seurata myös paljon odottamatonta hyvää. Huoltopäällikkö osaa nimittäin myös kertoa, voiko työntekijä itse edesauttaa etenemistään esimerkiksi lisäkoulutuksella tai sellaisen muun taidon kartuttamisella, mitä roolissa tultaisiin tarvitsemaan.

MV-Jäähdytyksessä on hyvin poikkeuksellista se, että meiltä ei vaihdeta työpaikkaa. Jos joku lähtee, hän lähtee kokonaan toiselle alalle. Moni työntekijöistämme on sanonut, ettei haluaisi olla missään muualla töissä. Tämä on perhe. Tämä on paikka, missä kuljetaan omaa polkua ja tehdään asioita, mitä muut eivät tee. Arvomaailmamme perustuukin edeltäviin tukijalkoihin: näkemyksellisyys ja rohkeus, joukkuehenki sekä vastuullisuus. Työyhteisössämme on voimaa. Keneltä tahansa voi kysyä apua, ja sitä takuulla saa.

Alaan kohdistuvaa liekkiä pitävät yllä myös työtehtävien ja laitekannan monipuolisuus. Laitteet, ala ja sen säädökset muuttuvat jatkuvasti. Ammattikeittiölaitteet automatisoituvat ja jäähdytysteknologialaitteet kehittyvät ilmastotavoitteiden mukaisesti. Tulee ympäristösopimuksia, uusia poliittisia tavoitteita ja Euroopan parlamentin asetuksia, jotka ohjaavat kylmäaineiden käyttöä ja tulevaisuutta. Aivan erityisesti MV:n sisäiset käytännöt kehittyvät nopeasti. Meidän vahvuuksiamme ovat oma rajapintateknologiamme, tilastointiosaamisemme sekä älykäs datan käyttö.

Rekrytointipäällikkömme Maarit Syrjän tavoittaa sähköpostitse rekry@mv-jaahdytys.fi. Myös asiakaspalvelunumeromme 020 786 1900 palvelee rekrytointiasioissa arkityöaikoina ja osaa ohjata asiasi rekrytoinnista vastaavalle henkilölle.
X

Tarjouspyyntö

 • Max. tiedoston koko: 128 MB.