fbpx

Kylmä- ja/tai lämpöpumppuasentajia Pirkanmaalle

Titteli


Osasto: KYLMÄHUOLTO/JÄÄHDYTYSHUOLTO
Työpaikat: Kylmä- ja/tai lämpöpumppuasentajia Pirkanmaalle
Työsuhde: vakituinen
Hakemukset: 31.5.2022 asti

Etsimme yritykseemme ammattitaitoisia KYLMÄ- ja/tai LÄMPÖPUMPPUASENTAJIA projektiosastolle vakituiseen työsuhteeseen Pirkkalassa sijaitsevaan toimipisteeseen liiketoiminnan vahvassa kasvutilanteessa.

 

Vuonna 1971 perustetun suomalaisen perheyritystaustaisen yhtiön palvelut keskittyvät kylmä- ja pakkastilojen, jäähdytyksen, lämmityslaitteistojen sekä ammattikeittiölaitteiden huolto-, korjaus- ja asennustehtäviin. MV-Jäähdytys Oy työllistää nykyään jo yli 200 alan ammattilaista Pirkanmaalla, Uudellamaalla, Varsinais-Suomessa sekä Keski-Suomessa.

Työnantajana MV-Jäähdytys Oy on työntekijän suuntaan kannustava, joustava, rohkea ja vastuullinen. Kaikessa tekemisessämme on loppupeleissä kyse asenteesta, joka kuuluu MV-Jäähdytyksen perusluonteeseen. Mitä tahansa yhtiössämme tehdään – se tehdään hyvin. Samalla hyvällä ja reilulla asenteella huolehdimme, koulutamme ja kannustamme työntekijöitämme ja annamme avaimet sinulle onnistumiseen työssäsi kaikin tavoin.

Työnkuvaus

 

Projektiasentajana työskentelet itsenäisesti kylmä ja pakastetila-, kiinteistöjen tilanjäähdytys sekä vedenjäähdytinasennusprojekteissa työparisi kanssa niin Pirkanmaalla kuin satunnaisesti myös muualla Länsi- ja Keski-Suomessa. Vastaat osaltasi laadukkaasta palvelusta asiakkaan suuntaan – juuri sinun työsi ja palvelusi jättää asiakkaalle suurimman muistijäljen.

 

Tehtävässä menestyäksesi

 

Toivomme sinulta aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Sähköasennustaidot, Y3A-luvat sekä co2-osaaminen katsotaan eduksesi, mutta ei ole vaatimuksena. Lisäksi muu LVI- ja /tai rakennusautomaatio-osaaminen katsotaan eduksesi. Omaat asiakaspalveluhenkisen asenteen etkä pelkää tarttua monipuolisiin työtehtäviin. Sinulla löytyy tilannetajua, järjestelmällisyyttä sekä ratkaisukeskeinen tapa toimia erilaisissa haastavissakin tilanteissa kokonaistilanne huomioiden. Toimit tiiviissä yhteistyössä kollegoidesi ja tiimikavereidesi kanssa sekä autat mielelläsi myös heitä onnistumaan. Avoimelle, joustavalle ja motivoituneelle työyhteisölle työn sujuvuus ja erinomainen asiakaspalvelu ovat kunnia-asioita.

 

It-taitosi ovat hyvät, ymmärrät englantia ainakin kohtuullisesti ja sinulla on vähintään B-luokan ajokortti.

 

Työaika on pääsääntöisesti arkisin klo 7-15 välissä (säännöllinen työaika 8 h/pv), mutta vaihtelee jonkin verran asiakastarpeiden mukaisesti. Mahdollisuus osallistua projekteihin myös muualla Suomessa katsotaan eduksesi, mutta huomioimme elämäntilanteesi tässä.

 

Tarjoamme sinulle

 

Tarjoamme käyttöösi nykyaikaiset työvälineet, ajoneuvokaluston ja tuen esimieheltäsi sekä sisäiseltä tekniseltä tueltamme onnistuaksesi työssäsi parhaalla mahdollisella tavalla. Saat myös kattavan perehdytyksen työhösi ja jatkossa kehität osaamistasi erilaisten koulutuspolkujen kautta säännöllisesti.

 

Työsuhteeseen kuuluvat myös kattavat työsuhde-edut. Näistä esimerkkeinä kattava vapaa-ajan tapaturmavakuutus koko henkilöstölle, laaja työterveyshuolto, liikunta- ja hierontaetu sekä tietenkin yhteiset tiimien ja alueorganisaatioiden aktiviteetit.

 

Hae pikaisesti, sillä tehtävät (2kpl) täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä!
Lisätietoja tehtävästä saat rekrytointipäällikkö Maarit Syrjältä p. 050-435 6244, maarit.syrja(at)mv-jaahdytys.fi

 

Jätä hakemus alla olevaan lomakkeeseen:

X

Tarjouspyyntö

  • Max. tiedoston koko: 128 MB.