fbpx

Huoltotyönjohtaja jäähdytyshuoltoon Pirkanmaalle

Titteli


Osasto: Jäähdytyshuolto
Työpaikat: Huoltotyönjohtaja jäähdytyshuoltoon Pirkanmaalle
Työsuhde: Toistaiseksi,vakituinen
Hakemukset: 31.5.2022

Etsimme vahvistukseksi TYÖNJOHTAJAA jäähdytyslaitteiden huoltotoimintaan Pirkkalassa sijaitsevaan toimipisteeseemme.

 

Vuonna 1971 perustetun suomalaisen perheyritystaustaisen yhtiön palvelut keskittyvät kylmä- ja pakkastilojen, jäähdytyksen, lämmityslaitteistojen sekä ammattikeittiölaitteiden huolto-, korjaus- ja asennustehtäviin. MV-Jäähdytys Oy työllistää nykyään jo lähes 200 alan ammattilaista Pirkanmaalla, Uudellamaalla, Varsinais-Suomessa sekä Keski-Suomessa.

Työnantajana MV-Jäähdytys Oy on työntekijän suuntaan kannustava, joustava, rohkea ja vastuullinen. Kaikessa tekemisessämme on loppupeleissä kyse asenteesta, joka kuuluu MV-Jäähdytyksen perusluonteeseen. Mitä tahansa yhtiössämme tehdään, se tehdään hyvin. Samalla hyvällä ja reilulla asenteella huolehdimme, koulutamme ja kannustamme työntekijöitämme ja annamme avaimet sinulle onnistumiseen työssäsi kaikin tavoin.

Työnkuvaus

 

Huoltotyönjohtajana vastaat päivittäisten työtilausten koordinoinnista ohjeistaen tiimissäsi työskenteleviä huoltoasentajia sekä hoidat myös tilausten laskutusta. Priorisoit ja aikataulutat vikakorjauksia sekä suunnitelmallisia vuosihuoltoja olemalla asiakkaisiin yhteydessä. Jaat eteenpäin tiimiläisillesi päivän työtilauksia sekä toimit heille esimiehenä antaen taustatukea vastaten samalla heidän tehokkuudestansa.

 

Työ on pääsääntöisesti kenttätyön johtamista etänä toimistolta käsin toiminnanohjausjärjestelmän, puhelimen sekä muiden viestimien kautta. Työaika on pääsääntöisesti arkisin klo 8-16.

 

Tehtävässä menestyäksesi

 

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta kykyä ihmislähtöiseen yksilöiden sekä tiimin johtamiseen ja aitoa kiinnostusta alaa kohtaan. Esimiestaidot, liiketoimintaymmärrys, paineensieto- ja ongelmanratkaisukyky sekä esimerkiksi oma-aloitteellisuus työtilausten priorisoinnissa ovat tärkeässä roolissa tässä työtehtävässä. Omaksut uusia asioita nopeasti ja tietotekniset taitosi ovat hyvät.

 

Arvostamme aiempaa esimieskokemusta esim. työnjohtajan/työjärjestelijän tai tiiminvetäjän roolista. Lisäksi alan aiempi kokemus esim. kenttätyöstä tai työnjohdosta on tietenkin etu tehtävässä menestymisessä. Myös muu teknisen alan taustakokemus kentältä tai työnjohdosta katsotaan eduksesi.

 

Mikäli kuitenkaan et omaa esimiestaustaa, mutta sinulla on silti vahva mielenkiinto tehtävään urakehityksesi kannalta, voit silti olla etsimämme henkilö. Tällöin kuitenkin omaat riittävästi kenttäkokemusta kylmäalalta tai esim. kiinteistöhuollon puolelta sekä tunnet muutoin talotekniset laitteet ja alan palvelut sekä toimintatavat. Lisäksi tunnistat, että yllä mainitut tehtävässä menestymisen edellytykset ja työnkuvaus tuntuvat sinulle sopivilta ominaisuuksiesi pohjalta.

 

Tarjoamme sinulle

 

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan monipuolisella työnkuvalla erikoisalalla kasvavassa ja vankan taustan omaavassa yrityksessä, joka tukee sinua tehtävässä menestymisessä. Henkilökohtaisen osaamisesi jatkuva kehittäminen on tärkeässä roolissa yrityksen toiminnassa ja palkitsemme sinut myös palveluidemme kehittämisestä. Toimit tiiviissä yhteistyössä kollegoidesi kanssa ja saat tukea myös esim. teknisen tuen tiimiltämme. Avoimelle ja motivoituneelle työyhteisölle työn sujuvuus sekä työkaverien auttaminen ovat kunnia-asioita. Saat työpaikan, jossa rentoa ilmapiiriä ja ylpeyttä omasta työstä arvostetaan. Tarjoamme myös kattavat työsuhde-edut.

 

Lisätietoja ja hakeminen

 

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointipäällikkö Maarit Syrjä, p. 050-435 6244, maarit.syrja(at)mv-jaahdytys.fi.

Jätä hakemuksesi alla olevaan hakemuslomakkeeseen tai lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi sähköpostitse meille osoitteeseen rekry(at)mv-jaahdytys.fi.

 

 

Lähetä hakemus

X

Tarjouspyyntö

  • Max. tiedoston koko: 128 MB.